"Продължаваме промяната" - сътрудничество с всички, но не и с ГЕРБ и ДПС

ВОЛТ само предоставяла техническото средство за изборите
Обновена: 25 сеп 2021 14:32 | 25 сеп 2021 14:30, Камелия Цветанова
334
"Продължаваме промяната" - сътрудничество с всички, но не и с ГЕРБ и ДПС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Надеждата са Кирил Петков и Асен Василев, защото за пръв път виждаме хора, които са извършили конкретни дела. Ние им предоставяме техническото средство, с което ще се явят на изборите. Свикнали сме да виждаме хора, които обещават много, а, когато се случи мандат, не предприемат действия. Кирил и Асен показват смелост и лидерство, а България има нужда от лидерство в момента. Това коментира представителят на партия "Волт" Настимир Ананиев пред БНТ.

Още по темата

По думите му постигнатото в 46-ото Народно събрание до голяма степен се дължи именно на тях двамата.

Настимир Ананиев подчерта, че новата коалиция "Продължаваме промяната" ще води разговори за сътрудничество с всички политически сили, с изключение на ГЕРБ и ДПС.

"Ние нищо не сме искали, освен в листите да няма агенти на Държавна сигурност. Поставихме и червени линии относно партии, свързани с прехода и негативната репутация на България, а именно ГЕРБ и ДПС", добави той.

Настимир Ананиев коментира, че за пръв път толкова голям процент аполитични хора са изразили желание да гласуват и много хора са намерили кого да подкрепят в лицето на новия политически проект.

"Актуализираха се пенсиите и се вдигнаха над прага на бедност, което от години се говори, но никой не го е правил до момента. Те показаха, че имат смелостта, която се изисква в подобни ситуации", каза още Настимир Ананиев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
192 и къде са учили викаш? Че ние видяхме само едно фалшиво сертификатче, дето Харвард не потвърди. Но пък не видяхме как са финансирани сладурчетата. Нали не вярваш, че САЩ е платила образованието на Кирил заради кривата му усмивка и едната педя чело, а Англия на Асен за хубавите му очи. Сори пич, но искаме да знаем кой е платил сметката, че това е тоя дето ще чака да му поднесат поръчката с баницата. Та как е платено образованието на тия двамцата? Някой знае ли?
179
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българи вия сте много силни и почти толкова умни.днк-то ви е увредено.
178
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз ще гласувам за ПП. Тези момчета ще спасят България. Те затова са учили. А не как се разгъва маркуч в пресечена местност.
177
3
 
16
 
! Отговори
КЪДЕ Е БАТКО? преди 2 години
мммдаа! тези от промяната са като ттези от изправи се, седни, всъщност НОВИТЕ МУТРИ, хахаах щели да правят коалиция с Маямата и хаджигенчо, то тях няма да ги има, а ристю го качиха вече на лодката и го хвърлиха в открито море, дано Костов да се осъзнае, че няма как десницата да гласува за БСП
176
4
 
10
 
! Отговори
Таз песен преди 2 години
съм я чувал някъде. А всички трябва да са доволни в каква инфлационна спирала ни вкара кокорко. Николай Васлиев показа какго направи в Панорама преди 2-3 седмици.Който е пр ост плаща сметката, та това се отнася до целукупния български народ
175
3
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Аз няма да си сътруднича с ПП и с ВОЛТ!
174
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много хубаво си избраха Волт. То с тоя ток и цената му на човек ще му се пада по 1 единица напрежение , пък ако светне крушката, светне. Всичко останало ще е като в средновековието. Правилно другари, на всеки човек волт, на държавата късо съединение.
173
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия хем никой не ги иска, хем се натискат!
172
6
 
7
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Само така момчета, мачкайте цените :)
171
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е мутрите да бъдат изчегъртани.
170
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Довършете отрепките от герб и дпс
169
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков и Василев са доста десни. Досега от значимите партии най-дясната партия е БСП, но Петков и Василев май са още по-десни. На България й трябва конкуренция между ляво, дясно и център, а не както е сега всички партии са десни, без партии в центъра и вляво.
168
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкайте
167
13
 
6
 
! Отговори
БСП преди 2 години
Браво момчета!! Ние ще ви подкрепяме и напътстваме в новия парламент.
166
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МладияпремиерсхаремаПартия на безпартийните? А дървено желязо? С такива "високоинтелигентни" разсъждения сте готови да ви яхне някой узурпатор като Путин или Ердоган. Вие почти го докарахте с Борисов, ама в последно време не ви се получава. Негодни вредни създания, които трябва да живеете в някаква джамахирия, а не в Европа.!
165
4
 
22
 
! Отговори
БЕН преди 2 години
Ккаквото е името на лидера на партията, такава е и партията му НИКАКВА. Обслужва на Радиевите протежета. ПЕТКОВ дори и не може да държи гладко слово, язък му за елитното образование.ЩЕ види заспалият ни народ че нищо което се обещава в солидни граници, не се постига.
164
5
 
3
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Тия които едно време гласуваха за Кобурга,Борисов,Бареков сега ще гласуват за тикви,чалгари,юпита,патриотари,комунисти,маноловисти и тнт а народа за никой няма да гласува,защото все още партията на безпартийните не сме я създали и народа шкафа, безусловния базов доход, швейцарско мрз, намалена работна седмица, швейцарска пенсия и тнт няма .Създам ли партията на безпартийните, след като я създадем ще вземем поне 200 депутата, а сегашните искат власт с 10-30 депутата.Още време докато я създадем
163
2
 
20
 
! Отговори
ГЕРБ и ДПС преди 2 години
Куку и Пипе, само за вас питаме! Колко трябва да е *** и наивен човек, за да гласува за измамници , дошли да забогатеят от раз!
162
3
 
16
 
! Отговори
по радиоточката преди 2 години
всички на опашкатааааа , двамата лаици ( пуделчетата на фигуранта ) срещу подкрепа осигуряват влизане в парламента !
161
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тия пък сега? Волт, Болт... новоизлюпили се глобалистчета....