"Продължаваме промяната" - сътрудничество с всички, но не и с ГЕРБ и ДПС

ВОЛТ само предоставяла техническото средство за изборите
Обновена: 25 сеп 2021 14:32 | 25 сеп 2021 14:30, Камелия Цветанова
334
"Продължаваме промяната" - сътрудничество с всички, но не и с ГЕРБ и ДПС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Надеждата са Кирил Петков и Асен Василев, защото за пръв път виждаме хора, които са извършили конкретни дела. Ние им предоставяме техническото средство, с което ще се явят на изборите. Свикнали сме да виждаме хора, които обещават много, а, когато се случи мандат, не предприемат действия. Кирил и Асен показват смелост и лидерство, а България има нужда от лидерство в момента. Това коментира представителят на партия "Волт" Настимир Ананиев пред БНТ.

Още по темата

По думите му постигнатото в 46-ото Народно събрание до голяма степен се дължи именно на тях двамата.

Настимир Ананиев подчерта, че новата коалиция "Продължаваме промяната" ще води разговори за сътрудничество с всички политически сили, с изключение на ГЕРБ и ДПС.

"Ние нищо не сме искали, освен в листите да няма агенти на Държавна сигурност. Поставихме и червени линии относно партии, свързани с прехода и негативната репутация на България, а именно ГЕРБ и ДПС", добави той.

Настимир Ананиев коментира, че за пръв път толкова голям процент аполитични хора са изразили желание да гласуват и много хора са намерили кого да подкрепят в лицето на новия политически проект.

"Актуализираха се пенсиите и се вдигнаха над прага на бедност, което от години се говори, но никой не го е правил до момента. Те показаха, че имат смелостта, която се изисква в подобни ситуации", каза още Настимир Ананиев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не им вярвам.
199
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Харвард май стана синоним на мошеник и некадърник.
198
6
 
20
 
! Отговори
Байфидан преди 2 години
До 197. Че нали уж се измъкна от лапите на ГЕРБ преди 4 месеца? Какво пак ГЕРБ те тормози? Само че докъде я докараха новите диктатори държавата за тези 4 месеца - хаос, скандали, криза след криза навсякъде. Това ли е промяната и спасението бе, леш.пер? Кой ви ражда такива буд.али?
197
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Харвард не е нещо особено, освен че там са наляти много пари са децата на висшите класи. За нас е важно, че те се изправят срещу мафията на националния престъпник бойко, което им прави чест. Проблем е, че назначените от бойко в администрацията са си още там и никой не ги уволнява, а те са му съучастници и гласуват и работят за него.
196
4
 
27
 
! Отговори
Хунта вън! преди 2 години
ГЕРБ не се нуждае от сътрудничество с изпечен крадец и мазен лъжец- цъклю и мазню.
195
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ и ДПС трябва да бъдат смачкани за да може да живеем един по добър и спокоен живот,.
194
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да са успешни Петков и Василев, трябва и те като Бойко Борисов да са били пожарникари и пазванти или в краен случай да са били като Цветан Цветанов, физкултурници и разносвачи на папки в МВР. И разбира се да са прочели само Винету. Ако не отговарят на тези критерии, едва ли имат шанс.
193
1
 
13
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 години
Уф, сътрудничество с всички??? Ама то ОФ-то беше в едни други времена
192
5
 
20
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
До 201. А твоите факти къде са. Не намериха нищо сериозно нито служебното правителство, нито комисията на кюстендилската сливва. А иначе при ГЕРБ си имаше пари за всичко и икономическите и финансовите показатели бяха добри. Но, естествено, заклет антигербаджия като теб никога няма да го признае.
191
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз видях едно. Тия двамата смятаха, че ИТН ще направи правителство и заложиха такива мини, дето още гърмят в краката на управлението. Това беше долно. Не знам Слави от глупост ли не направи правителство или от лудост, но истината е че това го спаси. Защото сега всичко заложено от тия и РР щеше да се пиша на сметката на чалгарите.
190
3
 
19
 
! Отговори
КЪДЕ Е БАТКО? преди 2 години
най-напред канадеца ще бъде подсъдим за измама на държавата България по чл. 313
189
3
 
12
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
До Анонимен 180, аз съм най-големия противник на диктатори като Борисов, но това не значи,че ще гласувам за Харварда или Трифонов, ти си гласувай , партията на безпартийите ще оправи държавата, а не учили 1 година в Харвард наследници на бивши комунистически вождове. Щом си падаш по-юпита, *** в американското посолство или в "отворено общество" или в Америка за България.Тая игра я играхте по-времето на Кобурга, за 800 дни ви оправи и все още ви е сцепена цепката.
188
3
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
"Продължаваме промяната" към по-лошо.
187
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако някой обвинява герб че крадат и са мафия, отговорът им е, че това са лъжи на коминистите и за тях това е достатъчно. Всякакви факти и улики не съществуват, самопарите ги няма, където трябва да са, но това са подробности.
186
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как ПП ще ви спасят от мафията, като се съюзяват с нея още преди да са отишли на избори? Вие сляпи ли сте? Верно, че излъгахте народа на 2 пъти и си заслужава тоя народ да му се подигравате за глупоста, но чак пък толкова. Остана да кажете, че Мая е девствена, а БСП е нова, честна и неопетнена партия и ще изтрепете комарите в Африка!
185
13
 
6
 
! Отговори
КЪДЕ Е БАТКО? преди 2 години
слави ще ги изчегърта тези учили-неучили, а кокорчо даже имал условия към ИТН, тези не вдяват, че при него номерът с 500К не минава, аз лично очаквам изявление от господин Трифонов
184
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този сайт трябва да се казва уплашенднес.бг. Ако пишеш какви престъпления е правил бойко веднага те банват за 24 часа. Много са уплашени. Бойко е национален предател.Според елена йончева, някаква пионка в брюкселската бюрократична машина, всяка година от корупция България е губела 11 милиарда, вероятно евро. От мониторинговата комисия, където работела йончева два пъти са викали борисов да даде някакви обяснения за отпуснатите пари, но той нито отговарял, нито се явил.
183
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков и Василев са шанса България да се измъкне от блатото и лапите на мафията ГЕРБ. Българите трябва масово да гласуват за тях на изборите!!
182
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
193 а ти какво ДНК имаш? Канадско или английско? Защото тяхното е много чисто, от векове брата спи със сестрата и братовчеди се женят за да запазят буржоазното имане. Та, ако това е критерия за чисто ДНК, то много се радваме че нямаме такова.
181
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То пък ГЕРБ умрели да се коалират с коМУНЬОистчета! Първо, при тоя чалга-юмрукчовски манталитет на "суверена" хич не им се занимава с нароилите се само за четири месеца криза върху криза, и второ - пак да си се гледат с мОндрьо от двете страни на "Дондуков". Да си се вихрят пРЕЗИЛдентчетата, да си пригласят на патрона колко инвеститора чакат на опашка пред Факиро и колко ни е вървежна икономиката, ако Боко вече не краде - кражбите оттук нататък са разрешени само на мОндрьовчетата.