Лява партия се присъедини към проекта Петков-Василев за вота

Подписано е споразумение с Политическо движение Социалдемократи
127
Лява партия се присъедини към проекта Петков-Василев за вота
Снимка: БГНЕС

Още една партия се присъедини към проекта на Петков-Василев за участие в изборите.

“Беше постигнато споразумение зa присъединяване на ПП "Политическо Движение Социалдемократи" /ПДС/ към коалиция "Продължаваме Промяната" за съвместно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г.”,  съобщиха от пресслужбата на "Продължаваме Промяната".

Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии, които биха припознали основните политически цели и приоритети на „Продължаваме промяната“ и са готови да спазват заложените в споразумението принципи, уточняват от там.

„Политическо движение Социалдемократи“ е основана през 2000 г. Движението има за цел да работи за превръщане на България в модерна и развита държава. През годините и имала много инициативи и предложения, които са насочени в различни сфери с цел подобряване на законодателството и за развитието на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 2 години
Не ме интередува - ляво , дясно -това не ме "грее", а това ще работат ли за хората, за нас обикновените граждани на България ,жестоко ограбвани понече от 30 години ?! Това не се случи в никоя друга страна ,затова сме и най- бедни !
97
0
 
3
 
! Отговори
колония преди 2 години
Кирчо каза в никой случай електроцентрала Белене, което значи продължаваме да сме колония на САЩ, и ние не сакаме на нас да ни е добре важното е на Русия да и е зле. Още едни ***.
96
0
 
2
 
! Отговори
корчо преди 2 години
Абе тези трите хубавици отзад за фон като ги гледам много умни ми изглеждат! Ще ни оправят яко. Сигурно и те са от харвард или поне около.
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лява партия но с десни БКП схващания, оле! :))))))))). Герб или БСП = БКП Форевър!
94
1
 
4
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
Прибират вече кьораво и сакато ....само и само да направят нещо като "Партия".Да приберат тогава и Лупи--приватизатора на Кремиковци за 1-$....ха,ха,хааааа...
93
0
 
2
 
! Отговори
Лява преди 2 години
Лява ми те да не са десни? Радев да не е десен?
92
0
 
4
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
Политическо движение Социалдемократи е основана през 2000 г. Движението има за цел да работи за превръщане на България в модерна и развита държава. Значи за 21 години не са направили НИЩО, никой не ги е приел или доверил, страна работа, но все пак сме в България страната на неограничените простотии.
91
0
 
4
 
! Отговори
някой преди 2 години
До: номер 98 Доктор се пише съкратено "д-р", а не "др."! Така както си го написал означава другар!
90
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румен Радев: Енергетиката от години е оплетена в схеми Либерализирането на цената на енергията за бизнеса чрез Българската независима енергийна борса бе извършено без ясни правила и механизми да защитават участниците. В момента се облагодетелстват търговците и страда бизнесът, заяви президентът.
89
5
 
1
 
! Отговори
На Дертлиев преди 2 години
СДП не беше ли на др. Дертлиев?
88
13
 
8
 
! Отговори
тя преди 2 години
" Продължаваме промяната" -са ми единствената надежда да се промени нещо към добро в България !
87
8
 
14
 
! Отговори
За Кирчо преди 2 години
още от като стана министър веднага го разбрах че е комунист - първото са което се хвана беше банката! Те комунистите банка необрана не могат да траят! Така ги познавам и нямам грешка до сега.
86
5
 
9
 
! Отговори
ами да преди 2 години
е то леви ше ги подкрепят , самия проект е ляв . все пак фигуранта стои зад тях .
85
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
леви-десни, кучкки бессни
84
5
 
11
 
! Отговори
Писна ми от преди 2 години
леви партий и леви президенти със зелени чорапи и нежни юмручета, искам пак спокойствие просперитет и нормалност
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министър Лиляна Павлова за ЦАРСКИТЕ КОНЮШНИ: " 85-те процента държавна земя от тогавашния областен управител Росен Владимиров са продадени.И всъщност 2003 г. държавният интерес е бил ощетен, защото тогавашният областен управител предоставя тази земя по-схема дълг срещу собственост на фирма Интер пром Варна 90, или нещо такова се казва. И още тогава държавата губи този имот. Но никой не знае за това, защото той отново го прави абсолютно заобикаляйки закона, неуведомявайки Министерски съвет,
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Осман Октай: Карадайъ бе възнаграден за мълчанието си за Фонда избори. След моята раздяла с Доган, той го направи зам.-шеф на следприватизационен контрол. Представителят на пернишката мафия Росен Владимиров беше издигнат за областен управител на София-град. Владимиров даде апартамент на Карадайъ с компесаторки за никакви пари. Тепърва ще се развие скандал с този апартамент. В НС искаха да правят комисия за това. За сега го потулиха. Много хора са се възползвали от тази възможност. След тях е и Юнал Лютви.
81
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
DO 73 Това, което казвате е вярно -по времето, когато областен управител на Софийска област беше Росен Владимиров от ДПС, там ставаха имотни далавери (2000- 2010) Например, Карадайъ беше купил апартамент от тях за двайсетина хиляди лева. Ако може да посочите някои конкретни факти кой с какво и как се облажил, както аз го правя, ще е перфектно. Иначе само думи
80
1
 
4
 
! Отговори
До 87 преди 2 години
Явно не знаеш, че марксистите са завзели унитата в САЩ. Всички преподаватели са леви та дрънкат. Точно децата индоктринират с леви "политики".
79
11
 
2
 
! Отговори
БАЙ ТОШО преди 2 години
ХА ЧЕСТИТО! ДНЕСКА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ УТРЯ КОСМИЧЕСКИ!ПЪК ЗВЕЗДОБРОЙКО БОРИСОВ ША СА УТЕШАВА В ПЛАНЕТАРИУМА ЗА КОСМИЧЕСКИ (ПОЛИТИЧЕСКИ) ОТПАДЪЦИ...