Лява партия се присъедини към проекта Петков-Василев за вота

Подписано е споразумение с Политическо движение Социалдемократи
127
Лява партия се присъедини към проекта Петков-Василев за вота
Снимка: БГНЕС

Още една партия се присъедини към проекта на Петков-Василев за участие в изборите.

“Беше постигнато споразумение зa присъединяване на ПП "Политическо Движение Социалдемократи" /ПДС/ към коалиция "Продължаваме Промяната" за съвместно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г.”,  съобщиха от пресслужбата на "Продължаваме Промяната".

Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии, които биха припознали основните политически цели и приоритети на „Продължаваме промяната“ и са готови да спазват заложените в споразумението принципи, уточняват от там.

„Политическо движение Социалдемократи“ е основана през 2000 г. Движението има за цел да работи за превръщане на България в модерна и развита държава. През годините и имала много инициативи и предложения, които са насочени в различни сфери с цел подобряване на законодателството и за развитието на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
7
 
! Отговори
Васко преди 2 години
Ляв Харвард!Какво е това?
77
9
 
16
 
! Отговори
Петър Гатев преди 2 години
Кирчо и Кокорчо ......После ще се кокорите и ще пиете по една вода...Дано поне да е минерална.
76
2
 
13
 
! Отговори
БСП2 преди 2 години
Oпалла...Лидерът на тази ПП "Социалдемократи" Камов не беше ли преди член на ВС на БСП ?
75
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
абе без Марешки цирка нема да е пълен:)
74
6
 
7
 
! Отговори
до ОФ-ето преди 2 години
Баце ще вземе на изборите 57-58 депутати, Слави ще вземе не по-малко от 40-45, Корнелия и тя около 40-45 депутата, ДПС няма да бъде с по малко от 40 или общо 180, останалите да си резпределят кирчо и кокорчо срещу ристю и гнома наско ЧЕСТИТА ПОБЕДА
73
3
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Колкото повече ортаци им се налепят, толкова повече ще има да се отцепват после
72
1
 
15
 
! Отговори
диригент преди 2 години
оркестърът на прокоФиев е вече почти комплектован: мутра, милиционер, мутра, милиционер, почтен, непочтен и пак мутра, милиционер
71
2
 
13
 
! Отговори
хм преди 2 години
Това , че пп са леви се видя още от начало. Наподобяват мандраджиите от 1944-та. Любопитно тия коя ли армия ще посрещат с цветя? Сащийската, турската или руската. Или и трите.
70
3
 
12
 
! Отговори
КЪДЕ Е БАТКО? преди 2 години
много спаднаха тези от неПОЧТЕНИТЕ, в началото искаха да купят ИТН, няма как да се получи, сетне Екогласност, които са част от БСП коалиця за България, слязоха да бившите партньори на ВАРЕЛИ от Бургас българска европейска класа сетне ВОЛТ, сега другите, очакваме да поканят и Жан Виденовата партия
69
2
 
13
 
! Отговори
Как от къде ....77.. преди 2 години
АМИ НАЛИ ПЪРВОБРЪКНАХА В ББР..СЪВСЕМ ПО "ЛЕНИНСКИ"....ЩОТО Е ДЪРЖАВНА И Е НАЙ-ЛЕСНО...
68
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха! "Почтенни хора"!!!! Камов, Виктор Серов и т.н. То след като Мая Манолова получи сетификат за почтеност, вече нищо не ме учудва. При Тройната как лапаха апетитни държавни имоти в София чрез обласния само на цената на режийните! И толкова некадърни, че май повечето ги изгубиха. ЦК на ДКМС, сър!!!!! И защо ДаБългария са"десни"? Леви са си и по произход, и по манталитет! Харвардите също са леви! Радев каза левите хора в България да са спокойни. Не БСП, не Нинова!!! Какво още питате?
67
4
 
12
 
! Отговори
Тия от къде преди 2 години
извадиха толкова пари та да си накупуват толкова партии!? То верно - не партии, а патрийки, обаче ако тоя алъш-вериш е новия морал в политиката въобще не мисля, че ми харесва. Дето се вика поне за парлама да има партия дето да се създаде с някаква идеология и политически цели, като за пред хората, да има лидар дато да го псуваш, като се издънят, а то чиста търговия - много е грозно!
66
2
 
5
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
...ше е голем цирк, ако стане некакво правителство... ПОНЕ ЩЕ Е ЗАБАВНО ПОВЕЧЕ ОТ ТАПИТЕ РЕАЛИТИТА....!
65
5
 
5
 
! Отговори
акуд преди 2 години
то при харвартите дясно няма. само за два. три месеца се видя що за стока са. ПС. видя се И, че парламента работи по добре без правителство
64
2
 
14
 
! Отговори
Бонго Бацил преди 2 години
Тия много си поверваха... това е много жалко...
63
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А КЪДЕ Е КРАДЕЦА ОТ БАНКЯ? 3 ДНИ НИКОЙ НЕ ГО Е ВИЖДАЛ?
62
2
 
9
 
! Отговори
1-н преди 2 години
Като гледам май само такива като мен не са се присъединили...но това е защото родителите ни са ни научили да не крадем...
61
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберастите умират от яд,че този път никой няма да им позволи да се докопат отново до еврофондовете.Сори,крадци,каквото успяхте да откраднете,това ще ви остане.Не че и то е малко,де.
60
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още малко ще започнат и да де съвокупляват за некои лев.може и бибитки да започнат да си правят един на друг.защо не започнете да продавате хероин за боце от дружба.
59
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАМЕРИ СЕ КОМПРОМАТ- КИРО ЗНАЕ 2 ЗАПАДНИ ЕЗИКА И Е КАНАДЕЦ! НЕ Е Т ЪП КАТ ТИКВАТА ДЕТ БЪЛГАРСКИ ДАЖЕ НЕ ЗНАЕ, НЕ Е СЕ ЛСКИ БЕК ОТ БАНКЯ, НЕ ВАЛДЕЕ КАРАТЕ, ТЕНИС И ФУТБОЛ! И НЕ ФЪРЛЯ ПАКЧКИ ОТ ДЖИПА!