Борисов потвърди: ГЕРБ подкрепя проф. Герджиков за президент

По думите му Радев се държи като президент, премиер, диктатор и управляващ
Обновена: 1 окт 2021 18:38 | 1 окт 2021 18:37,
260
Борисов потвърди: ГЕРБ подкрепя проф. Герджиков за президент
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ ще подкрепи кандидатурата на ректора на Софийския университет проф. Анастас Герджиков за президент, потвърди лидерът на партията Бойко Борисов.

Той допълни, че са се спрели на него тъй като президентът се избира мажоритарно и трябва да обединява народа.

Радев се изживява като президент, премиер, диктатор и управляващ. Това коментира лидерът на ГЕРБ.
„Познавам го Радев, не е такъв смелчага да каже, че се крия. Но ако го е казал … Той е много страшен. Той, Бойко Рашков са много страшни. Ние се крием, плашим се. Той да внимава Деси какво му казва”, допълни Борисов.

Според него ако Радев е прав и двамата излязат един срещу друг – държавата ще бъде разделена.

„Разделяме държавата на 2, мразим се, не се обичаме. Това ли е целта на президентските избори?”, попита Борисов.

„Мен ме интересуват парламентарните избори. Социологията за момента е добре”, каза лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
8
 
2
 
! Отговори
ВетЪра на ПОДмяната преди 2 години
Ами изберете си поредният клонинг на нефелният Же.//ЛЕВ.Плевналиев беше същият като другаря Же,/./лев.Бойко докрая на живота си ще го издържате вие. Нека изберете си го пак да ви подхърля 50 лева или евро... все тая ще е защото идва глобална икономическа криза .От единият лош съветски съюз влезнахме в друг с обещания за светло бъдеще!На изборите не гласувайте за ГЕРБ нито за парламентарни нито за президент.Ако на парламентарни ги изберете ВСИЧКО СЕ ВРЪЩАНО ПО СТРАШНО ЗАРАДИ ГЛОБАЛНОТО ЗАНУЛЯВАНЕ !
187
6
 
8
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Да изкривяват думите на Борисов, някои го превърнаха в занаят! По-скоро коментирайте, защо с авторитета си ,пак ще е първа политическа сила! Защото всичките събрани заедно ,не могат да свършат и наполовина от това което прави! Най-важната задача на Чалгарите, болшевиките, и меките китки било... да махнат охраната на Гешев! Дреме им за държавата, важното е да угодим на Чарепа ,Прокопито,и Белградския Беглец!
186
2
 
6
 
! Отговори
Изритаха Росен преди 2 години
Бойко Борисов отлично знае, че е отминало времето, когато българите биха избрали и магаре за президент, стига то да е кандидатът на ГЕРБ. С издигането на кандидатурата на проф. Герджиков, Борисов удари унищожителен ритник по амбициите на Росен Плевнелиев да стане кандидат-президент на ГЕРБ. Въпреки угодническото старание на Плевнелиев, Борисов му демонстрира за пореден път, че от магаре ат не става.
185
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Борисов,хайденахайрилия да е тази година професор, следващия път академик!
184
6
 
11
 
! Отговори
Мата хари преди 2 години
По голем *** от буци нема...изперкал е тотално
183
2
 
4
 
! Отговори
Гласувах, преди 2 години
а не гладувах!Грешката е вярна!
182
9
 
6
 
! Отговори
Предлагам: преди 2 години
Радев да си направи партия ,която да оглави!Стига се е крил под полата на жена си!Съжалявам ,че преди 5 години гладувах за него!
181
0
 
7
 
! Отговори
Спас преди 2 години
До АнонименКъса е да, защото премиерът беше ОГНЯН Герджиков. Има двама професори с еднакви фамилии. Неуспешен опит за тролене :)
180
12
 
5
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Уплаши се Радев. Заквичаха тролчетата му, защото осъзнаха, че след няколко дни остават без работа. Значи посоката е правилна.
179
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мен ли ми изневерява паметта нещо? Когато Радев направи Герджиков премиер, Боко се скъса да го критикува и подиграва, пък сега .виж ти-подкрепял го.
178
5
 
8
 
! Отговори
Уеуе преди 2 години
Утре ще е страшна плеяда, само да го пусне кокаина и да го хване параноята. А дано Севда да не шмърка, защото ако го прави, това ще докара ОПГ-то герб до края им. Дано не, ама като гледам... положението е сериозно.... няма какво да се направи.54
177
6
 
8
 
! Отговори
Еха просълзих се преди 2 години
Днес Буци си е взел кокаина и е доста самоуверен, даже се държи уважително, чакаме да го пусне дозата, за да започне да заплашва параноично (ОТНОВО). Съжалявам Буци, но мен не мож ме излъга.
176
11
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Кандидатът на герБ е поредният параван,зад който да се скрият пребоядисаните другари-герБерасти,или просто той отговаря на интелектуалното им ниво?Ако е второто,това вече е страшно,защото е начело на главния български университет.Дано все пак да е първото,защото после параванът ще бъде изоставен,без сериозни последствия за него.
175
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цецка Номер 2.
174
3
 
3
 
! Отговори
Държавата е: преди 2 години
Споразумение за просперитет на населението, а не за наказване на населението и особено не за наказване на 15 000 учители - държавата е споразумение, че ако някой от държавата представляващ държавата се обогати или не спазва закона държавата ще го посече. От Древен Рим от създаването на светската държава с върховенство на светската, а не религиозната власт се знае за меча висящ от тавана! И тоя меч падна сега въпроса е кой ще удари ? Борисов или Сакскобурготски!
173
4
 
2
 
! Отговори
Измитането преди 2 години
Се състои в изречението:Държавата е закона и закона е държавата. За държавата всеки политик е задължен да спазва и съблюдава закона и ако не държавата го наказва.Тия двамата ми се струва, че и двамата си мислят, че ще им се размине!
172
7
 
6
 
! Отговори
Тази игричка: преди 2 години
Борисов срещу Симеон 2 и Симеон 2 срещу Борисов, но и двамата срещу България и българите се проточи доста дълго не мислите ли? И по-лошото е че тия двамата не загубили кой знае какво обаче българите и държавността много!Аз казах, че Борисов е малкото зло, но когато голямото зло и малкото зло играя срещу местното цивилно население май трябва да бъдат измерени и двете!
171
3
 
3
 
! Отговори
Почвам: преди 2 години
От 30 години вие си играете игрички с населението на цяла държава, игричка, която е доста кървав спорт ама Жан Клод Ван Дам го няма да ви начупи каските на всичките играещи!Един играе с БПЦ и това е Симеон 2.Втори играе с БПЦ и това е Борисов.А БПЦ по закон играе и срещу Симеон 2 и срещу Борисов и срещу българският народ!
170
1
 
1
 
! Отговори
Требва да знаеш: преди 2 години
Че и да отстъпиш и да не отстъпиш щетите дето ще ти нанеса ще са по-големи отколкото да отстъпиш!
169
6
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Минеков ще гони ли ГЕРБ от централата или тралала?