За БСП Радев е безспорен лидер в изборите

Левицата има план за първите 100 дни
81

БСП има план за първите 100 дни на следващия парламент и бюджет за 2022 г., ако спечели изборите. Какви са приоритетите на социалистите?

"Още на миналите избори беше постигнато едно сериозно изборно обединение на голям брой леви партии и формации. Сега се водят преговори с още три. Говорим за разширяване на ветрилото на левите формации в България. Доколко новият политически проект реално ще навлезе в политическия живот - ще видим на изборите, тъй като прогнозите много силно варират. За да се получи един сериозен политически резултат на избори, трябва да има сериозна мрежа от организации", каза бившият депутат от БСП проф. Георги Михайлов в студиото на "Денят ON AIR".

Той подчерта, че такива организации в страната имат много малко партии.

"Една от тях е БСП. Пожелавайки успех на колегите и гледайки техните изяви, в момента по-скоро виждам едно приповдигнато настроение, зад което не стоят нито много ясни програми, нито много ясни цели. Трябва да се представят програмите на формациите, които ще участват в изборите. Това предстои да се случи в предизборната кампания. Нашата програма е заявена. БСП има една основна цел - стабилизиране на ситуацията в България, излизане от многото кризи, в които попада страната", допълни проф. Михайлов.

По думите му сега сме в поредната криза - енергийната.

"Преди няколко дни председателят на нашата партия предложи няколко мерки, които са много сериозни и ние ще ги предложим. Това са мерки, свързани с намаляване цените на горивата, намаляването на цените от малката потребителска кошница, както и даването на т.нар. "енергийни субсидии". В началото на Ковид кризата, когато всички анализатори споделяха, че ще прерасне в икономическа, политическа и че последствията от пандемията няма да бъдат толкова медицински, колкото икономически, тогава БСП предложи да се сложи таван на цените на стоките. Тогава бяхме охулени от всички", подчерта той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Михайлов е категоричен, че ще направят всичко възможно да съставят правителство, тъй като хората вече са обезверени.

Попитан дали е очакван ход БСП да подкрепи двойката Румен Радев - Илияна Йотова за президентските избори, той отговори: "Това е съвсем логичен ход на БСП. Политическата кариера на г-н Румен Радев е инициирана от Инициативен комитет. БСП направи всичко възможно и невъзможно Радев да спечели с огромно мнозинство предишните избори. През своя мандат той се прояви като действителен обединител на нацията срещу обединения в обществото, които тревожеха дълбоко цялата нация. Президентът не е кукла, той не е парадна фигура, която да участва във вдигането на знамето по време на национални празници, да посреща делегации. Той е обединител на нацията, когато тя е застрашена."

Проф. Георги Михайлов смята, че Румен Радев е безспорен лидер в тези избори.

А по повод Ковид кризата - от БСП настояват за разяснителна кампания за ваксините. И според него има много нерешени проблеми в здравеопазването ни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: БСПрадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
5
 
! Отговори
Илюминат преди 2 години
Мистър Инфлация!
47
1
 
7
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
ОТ 30-ГОДИНИ , НЕ СМЕ ИМАЛИ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ ---ДА НИ НАСЪСКВА ЕДНИ ПРОТИВ ДРУГИ И ДА ПРОДАВА ДЛЪЖНОСТИ "ЗА МИНИСТРИ"--НА 100%-ови ОФШОРНИ СОБСТВЕНИЦИ и ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ....ХА,ХА,ХААААААААА.....Е ВЕРНО НЕМАШЕ ТАКЪВ , ДО СЕГА...!!!!!!
46
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 30 години не сме имали такъв Президент! Размести им картите така, че в момента започнаха да излизат много истини. Ако не беше закона Магнитски отслабналото прасе Пеевски още щеше да краде.Тепърва ще излязат такива филми, че нЕма да ни се вярва, какви *** сме били. За 4 месеца, когато не се краде, се вкараха в държавата 2.1 милиарда....Представям си ако това дело продължи след 4 години къде ще бъде България.Парите ако се наливат в болници, образование и помагане на малкият бизнес...
45
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При тези кандидати, всеки нормален ще избере Радев. Герджиков, няма смисъл да се коментира. Към всички титли и пасивното отношение към стачкуващите"някакви си 80%".Обединител, означава, да си продължават кражбите от едни, а другите да мълчат. Добави към биографията си и лъжец. Не знае как ще състави кабинет, защото не е политически анализатор, според него.Панов -дар слово, но много бързо се е огънал, когато е останал единствен глас. Радев е човека, който дори и сам се вдигна срещу мафията. Факт!
44
1
 
7
 
! Отговори
Кво прайм сега..СМЕХ преди 2 години
Бившия фин. министър от радевото "служебно правителство" А. Василев е 100% -ов собственик на офшорна фирма "Акселберт Лимитед" в Роуд Таун под 1873705....ха,ха,хаа...КАЗВАЙ РАДЕВ , КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ТИЯ ТАРИКАТИ ЗА ТАЯ ВРЪТКА И ТЯХНОТО НАЗНАЧЕНИЕ !!!!???....СТИСКА ЛИ ТИ ДА ОТГОВОРИШ , БАКЕ...??!
43
0
 
7
 
! Отговори
ДА , АМА .... преди 2 години
...ЗА РАДЕВ ---БСП НЕ Е ЛИДЕР В ПОЛИТИКАТА ! ЧОВЕКА СИ ИМА СВОЯ ПАРТИЯ И ЦЕЛИ ГРУПИ ОТ БСП , МИНАВАТ КЪМ НЕЯ!...Самата ТВ на БСП , приканват да не се гласува за Радев , а за БСП!
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А стига уе.Аз пък си мислех че БСП ще предложат Бойко за тяхен лидер.
41
1
 
7
 
! Отговори
гражданин преди 2 години
За мен пък, а и за милиони българи, е *** селянин от хасковско, куха военна кратуна, изпълнена със злоба, отмъстителност, мнителност, авторитаризъм, недиалогичност,разделяща и още, и още. Все черти, които го правят подходящ за пазач на някой паркинг, а не президент.
40
0
 
13
 
! Отговори
аз преди 2 години
За мен лично е герой. Анимационен герой. Един от тримата ***. Погледнете снимката и отречете.
39
1
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Безпорен лидер на потъващият кораб!
38
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев пак се изцепи, че казуса с Кирил не трябвало да се гледа в КС, понеже вече не бил меродавен. Тоя от закони разбира ли въобще? Меродавен е! Понеже Кирил беше министър в нарушение на Конституцията, когато КС го обяви всеки ще може да съди държавата за обезщетение от неговите решения. Всяка сделка с подписа на Кирил може да бъде развалена. И всеки от назначените му лични приятели може да си загуби службата. Но Кирил е противоконституционен и ако КС не се намеси, тогава го закривайте!
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фалшив герой
36
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
45 години не ни ли стигат?
35
4
 
28
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Никога не гласувайте за Комунисти
34
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След резултата от изборите РР ще ни засипе с жлъч и злоба! Чао, чао...
33
7
 
31
 
! Отговори
Коко преди 2 години
Боже Господи Милостиви Дано да не е Радев. Все ми е тая ама да не е той, че убикално неприятен. Направо си е наравно неприятник с харвардите. Не наядоха се тия политици ей, въртят я сучат я, винаги на избори са едни екзотични прегрупирания и после все същото.. И винаги се пуска по някоя спяща клетка дето е уж новия месия.. Ама сериозно дано не е пак Радев
32
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъпата *** да си изясни ... Кого подкрепя и кого не подкрепя ... Иначе ще си остане към 5-то процента ..
31
5
 
19
 
! Отговори
до анонимен преди 2 години
""""Радев е двоен агент и няма да съществува дълго на политическата сцена."""" ---- Ами ако спечели втори президентски мандат за какво му е на Радев "политическа сцена"? Може спокойно да си гледа старините "по света у нас", а ние да продължаваме да спорим и да се караме "кой е бил по-по- най..."
30
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е двоен агент и няма да съществува дълго на политическата сцена. Той си изигра номера- отне властта от ГЕРБ. Следват младите безскрупулни американски протежета, които ще отворят България за Америка като дворна разпродажба. За прос-то-тията си българският етнос ще плати с държавата си.
29
2
 
20
 
! Отговори
жалка картинка преди 2 години
е ако бсп не му повдига самочувствието , то кой ? той е с тиранти , бсп ги дърпа , той подскача :)