Кирил Петков води листата в Пловдив, изправя се срещу Борисов

Очаква се в листите на ДПС да се върне Пеевски
9 окт 2021 19:51, Нели Христова
158

Дни преди началото на предизборната кампания за третите поред избори тази година - кой срещу кого ще се изправи в листите за парламентарните избори?

По традиция партиите вадят най-тежката си артилерия в 25-и многомандатен избирателен район в София. Там се очаква отново сили да премерят лидерите на ГЕРБ, БСП и "Демократична България", но е много вероятно в тази битка да се включи и нов играч - Кирил Петков от "Продължаваме промяната", съобщават от Bulgaria ON AIR.

Петков вече обяви, че със сигурност ще води листата в родния си град Пловдив, където пък днес Бойко Борисов потвърди, че също ще е водач.

Пет седмици преди вота партии и коалиции започнаха подредбата на местата в изборните листи. И макар все още списъците да не са напълно готови, вече е ясно, че основните партийни лица влизат в пряка битка на много места. Един от сигурните терени на политически сблъсък е Пловдив.

"За Пловдив съм аз, след мен е Тотев, за Пловдив - област Дани Каназирева, сутринта ги подписвах", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Макар и без сериозни размествания на тези избори, ще има и нови попълнения. В листите на "Продължаваме промяната" влиза и директорът на Държавната агенция по горите Александър Дунчев, който застава начело на листата в София – област.

В един от най-големите избирателни в София - 23-и на избираемото второ място влиза се очаква да бъде поставен проф. Асен Балтов, който дълги години беше начело на "Пирогов".

Очакванията са на тези избори в две листи на ДПС да се върне и Делян Пеевски. Не е ясно обаче кои са местата и избирателните райони, в които бизнесменът ще получи позиция. Пеевски беше депутат в четири поредни парламента, но отказа места в последните две Народни събрания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
4
 
1
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Не го е срам,не мисли за Бойко,който сега няма да е не само първи,но и втори е под въпрос.
124
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До -139...... Няма значение какви намерения е имал Кирчо. Престъплението което е извършил предвижда затвор. Само ,че на прокуратурата не и стиска да го арестува защото покровителите му са зад океана.
123
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце , Кирчо и Асенчо ще са страхотен екип.
122
2
 
7
 
! Отговори
хун преди 2 години
Защо точно срещу Борисов да се изправя? Какъв е той? Прекаленото лансиране отвращава народа.
121
3
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Кирчо и Кокорчо били с големи топки. Едиият стана тълкувател на Конституцията, другият се споразумял за кражба на собственост. Затова са в България, аащото в чужбина са изолирани!
120
19
 
5
 
! Отговори
- преди 2 години
Документа ли е важен или фактите??? Бойко "има документ" че няма кюлчета, къщи, любовница, дете ....но фактите бодат очите! Петщов няма документ че е само български гражданин, но за 2 месеца направи повече фактически ползи за народа срешу мафията! Та кое е важното -сокумента или делата???? Що се отнася до закононарушението - на война гражданските закони не важат -действат военни! А ние сме във война с мафия - ще преглътнем едно закононарушение, както преглъщаме боко да не е в затвора
119
5
 
15
 
! Отговори
Р.Радев преди 2 години
Кире, Кирe !!! Хубаво се нахендрихме и двамата. Дано играеш сантасе , та да има с какво да убиваме времето докато търкаме наровете в следствения арест.
118
20
 
11
 
! Отговори
стоян преди 2 години
Що за държава сме след като мутрата Борисов е все още на свобода.И на децата е ясно,че мястото на Боко Тиквата и свинята Пеевски е в затвора.Те тръгнали да се кандидатират.Срам и позор.
117
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Гешев си свърши работата, Кире Остап-бендеров ще е с обвинение преди 14.11.
116
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
някой да иска да се обединява с тиквата и ананаса?
115
8
 
18
 
! Отговори
Мошениците от ПП! преди 2 години
Асен Василев като министър в първото служебно правителство в което е участвал е предоставил на Кирил Петков и баща му екстри за 27 млн. лв., с толкова е ощетена и държавата! И това не са само приказки, публикувани са документи за това!
114
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хммм! - Дреме ми! Да го отнася! Не ме е еня за мошеници!
113
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На българските телевизии само рекламите са истина.Всичко друго е талаш.Особено сутрешните блокове.Като се зне ,че най-много се лъже след лов и преди избори,как да им повярваш?С каквито и лакардии да ви"облъчват"по тези клюкарници,не им вярвайте.Кучетата си лаят а кервана си върви.Това е най голямата истина.
112
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На българските телевизии само рекламите са истина.Всичко друго е талаш.Особено сутрешните блокове.Като се зне ,че най-много се лъже след лов и преди избори,как да им повярваш?С каквито и лакардии да ви"облучват"по тези клюкарници,не им вярвайте.Кучетата си лаят а кервана си върви.Това е най голямата истина.
111
11
 
16
 
! Отговори
Фигурант на фигурант преди 2 години
Кирил Петков е професионален измамник единственият партньор, който заслужава, е килията. - Това заяви бившият вътрешен министър Румен Петков.
110
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Петков срещу Мазното.....няма как киро да е сам срещу себе си!!!
109
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
заради патрона на кико парламата, фигуранта, изпуснахме срока за парите от ес и ги изгубихме! тези пари бяха включени в актуализацията на бюджета, а сега пари няма!
108
8
 
9
 
! Отговори
Гореща новина преди 2 години
Ей анонимни разбирачи докога ще избирате мисирките на Юмручния ? Закопавате децата си с тоя акъл !
107
1
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Далдисвай у Симитли :)))
106
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още няколко години с тиквата за цар и кризата в Ливан щеше да ни се стори като парти в Куршевел.