Лозан Панов: ДПС играят с повече от един играч на вота

Той е за по-либерални мерки срещу коронавируса
Обновена: 11 окт 2021 11:10 | 11 окт 2021 11:04,
94
Лозан Панов: ДПС играят с повече от един играч на вота
Снимка: БГНЕС

ДПС играят с повече от един играч на изборите за президент, заяви в ефира на Нова тв кандидатът за държавен глава Лозан Панов.

"Смятам, че е напълно възможно ДПС да играе с двама играчи, а защо не и с трима. Ако се върви в тази посока, според мен това не е безобидно. Разменените реплики за родината мобилизират вота и на единия, и на другия”, коментира той.

Панов припомни, че на изборите преди 5 години ДПС са подкрепили Румен Радев. Според Панов повдигането на въпроса за етническия мир е достатъчно тревожно в кампанията за президент.

„Следващата стъпка е, че имаме кандидат за президент, който е тяснопартиен – Мустафа Карадайъ. Спомняте си размяната на реплики в президентството между него и Румен Радев. Към това отново добавям Велико Търново. Имаме не Петър и Асен въстаници, но имаме Асен и Кирил, макар че не става въпрос за византийско робство. Като наредим всички тези обстоятелства, допускам, че би могло политиката да се насочи към етническите проблеми”, коментира Панов.

Още по темата
Според него осветляването на Пеевски в „Досиетата Пандора”, появяването му в ДАНС, а след това и обявяването му за водач на листата на ДПС във Велико Търново е сценка.

„Мистично се появи г-н Пеевски. Знаете, той беше в ДАНС, там имаше много журналисти, но така и не се разбра защо той беше там. Мисля, че никой  не разбра. След това той мистично изчезна и в един момент церемониално отново се появи. Причините Пеевски да бъде там могат да бъдат различни. Възможно е да е отишъл там, защото един ден той оглавяваше ДАНС, може да си е взел удостоверение”, каза още Панов.

За подозрението, че друг кандидат за битката на „Дондуков” 2 – Анастас Герджиков, също има връзки с ДПС, Панов обясни, че борави само с факти.

„Герджиков не се отрича от своето минало. В това минало имаме „Новото време”. Нека да припомня, това е ДПС в НДСВ. Зад репликата ми стои разбиването на НДСВ и ролята на ДПС в този случай. Смята, че хората, които се замислят и имат историческа памет, могат да свържат тези обстоятелства и факти. Опитваме да убедим хората да мислят по по-различен начин и да слушат какво се казва”, обясни той.

Панов е убеден, че ще отиде на втори тур. Поради тази причина за него е важно да събере подкрепа. Той не отговори на въпроса кого би подкрепил, ако не се пребори в битката за "Дондуков" 2.

Той подчерта, че съдебната реформа е важна, но за обществото има и по-важни теми, като например цената на тока, както и отношенията с Русия, САЩ и ЕС. Според него проектът за АЕЦ „Белене” не бива да се връща на дневен ред. Той би отворил темата за отварянето на 6 и 7 блок на АЕЦ „Козлодуй”.

За мерките срещу разпространението на COVID-19 Панов смята, че българите имат дефицит на доверие. Той е „за” по-либерални мерки и „против” налагането на локдаун.

„Смятам, че отиването на ресторант и на всякакво друго мероприятие, трябва да става със сертификат или документ, че е лекуван от COVID, и разбира се тест. Не смятам, че тоталният локдаун би имал ефект”, добави кандидатът за президент, който сподели, че се е ваксинирал, а за това го е убедила науката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: дпсизбориЛозан Панов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя да иде на очен лекар! не знае как се носят очила!
50
1
 
7
 
! Отговори
ЛОЗАН ЛИ! преди 2 години
Доколкото си спомням Лозан Панов при управлението на ГЕРБ винаги е бил на страната комунистите против Европейския път на развитие на България, следователно той е човек на Кремъл. Прочее, кой какъв е, ще узнаем едва след заседанията на Военния трибунал, нека само Джоузеф Байдън в предстоящата война изпепели феодалите...
49
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Луна Президент! Да си починем от безумията на Радев.
48
2
 
18
 
! Отговори
негласуващ преди 2 години
Не Го знам тоя Лозан но тази сутрин за малко се заслушах по тв!Абе какъв президент може да е тоя?Хаха!Един час мънкане,хъкане,мъкане,вадят му думите с ченгел от устата и накрая нищо не каза!Смешна работа!Бахтий президентите..Панов,Луна,Муна,Кравадойъ..Хах
47
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги ДПС играе с повече "играчи". Затова техните избранници са по богати, с повече имоти, с повече възможности извън страната.
46
14
 
3
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Много добре е проследил миналото на Герджиков.Явно ще се бори да е втори на балотаж,а после дали ще е той или Радев - и двамата са се доказали,че стават.
45
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с това ДПС,всички ревете а ги търсите после.Ти кажи за Пол Фрийман ,така се казваше нали ,убиеца който пусна предсрочно,игра и с БХК.Голям демократ си и "Зависим".
44
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лозан първо да каже, кой го предложи за шеф на ВКС, КОЙ го избра и тогава да обяснява за останалите кандидати. Борбата срещу статуквото се изразяваш в нацупена муцунка и напускане на заседанията на ВСС, явно срещу обещания за политическа кариера при новите господари. Бих гласувал за ДБ, но няма да гласувам за Лизан.
43
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лозан Панов говори несвързано и объркано. И този човек е бил шеф на съда...
42
2
 
1
 
! Отговори
До 45 преди 2 години
*** гласуват за Борисов,а неадекватните за такива като Панов и Герджиков.Айде,моля те,не ни внушавай качества,които твоя избраник не притежава.
41
2
 
17
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Панов , на тебе както и на тия които те издигнаха от ДБ, все ви се привиждат конспирации! Та ти не мобеш да оправиш твоите подчинени , които раздават оправдателни присъди на убийци , та ще оправиш държавата! А публична такна е че защитаваш ментора си Прокопиев!
40
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лозане,като се погледнеш в огледалото,какво виждаш?Ще ти кажа аз какво виждам-тънки,злобни устенца,разпиляна грива в стил хипи,глух и слаб глас,който едвам се чува и никаква харизма,за да има човек за какво да се хване.Сори,пи.ч,не ставаш.
39
15
 
1
 
! Отговори
Жалка история преди 2 години
Ганювнцитe, не са склонни да гласуват за Лозан, защото носи очила и има по-дълга коса от плешковци като рундьо и Борисов. Толкова за тази нация и политическата й култура. Това, че размахваш юмрук не те прави мъж. Ако не бяха го натиснали щеше тихо и кротко да си добита мандата, в който не свърши нищо. Не бе поканен в нито една нормална, съюзническа държава. За пет години отиде до Таджикистан, по линията на россия на сърце му. Това заслужаваме. Не сме дорасли за Лозан. Може внуците, но едва ли!
38
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще бъде голям цирк,ако Луна спечели повече гласове от Панов и Герджиков.Това би означавало,не че тя се харесва,а че тия двамата не стават.Народен протест.
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя прилича на призрак Гласът му сякаш идва от отвъдното Няма никакъв шанс Българинът първо гледа външният вид ...
36
4
 
12
 
! Отговори
Само да попитам? преди 2 години
Вие виждали ли сте Президент на която й да е страна в СВЕТА с подобна прическа, като на Лозан Панов? Този на снимката представяте ли си го Президент!! На мен ми прилича на джендъррско мрънкало, хипи!
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС винаги е с този който е на власт,но най вече с БКП/БСП които създадоха това противоконституционно движение за своя подкрепа и разкол сред останалите.
34
1
 
4
 
! Отговори
fact преди 2 години
стратегическа дълбочина МУ ВИКАТ!
33
0
 
6
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
Вие от ДБ, за да не останете назад,играйте с повече адвокати :-)
32
0
 
9
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Абе историческите аналогии нещо не ти отдават Гледай си правото там и мистичната съдебна реформа, която никой не знае каква точно трябва да бъде, вкл.. ти, ама важното е да викаме. Та-спри да се излагаш.