За Лозан Панов президентът Радев е фалшив герой

Подел антимафиотския фронт, когато му били засегнати интересите
128
За Лозан Панов президентът Радев е фалшив герой
Снимка: БГНЕС

Румен Радев е фалшив герой, защото вдигна юмрук тогава, когато на неговата врата почукаха тези, които преди това завладяваха институцията и България се превърна в една завладяна държава, коментира кандидатът за президент Лозан Панов пред bTV.

Още по темата


„Спомняте ли си времето на г-н Пеевски, нямаше хора, които говорят за него. Тогава моят глас беше абсолютно самотен. В момента, когато се претърпя този конституционен катарзис, когато всеки започна да вика и да крещи, всеки започна да обяздва този протест, тогава аз замълчах, защото не искам да ставам част от един фалшив герой“, каза Панов.

Според него конституционният катарзис не е в обществен интерес, а е личен на кампанията на Радев.

"Той обязди този процес, той поде антимафиотския фронт. Това се случи едва тогава, когато беше засегнат неговият интерес“, каза още Лозан Панов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Румен РадевЛозан Панов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
горкия е такава карикатура, че няма повече накъде
93
5
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Радев бе с Народа ни на площада,Радев посочи и назова мафията поименно,Радев и Президентството...Символа на Държавността ни бе атакуван от е.ич.рите на гешев с пищови...да го сплашат...не можаха да го купят...Радев бе с Народа ни на Шипка...само факти...Радев и моят ...на България...Президент!...за минути защити честта на България пред ЕС...от сърбоманите от РСМ...безкомпромисно и с аргументи...Моят Президент!
92
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шо рошунгел...
91
7
 
6
 
! Отговори
Герб преди 2 години
Кой ще му финансира кампанията на този ? Като мисирките и мисирите разберат, Бойко Борисов вече ще е в канализацията на българската история ! Компания ще му правят и Каракачанов, Сидеров, Симеонов, Марешки и останалите, които му крепяха правителствата !
90
2
 
8
 
! Отговори
Киркова преди 2 години
Не приемам индивид с такава физиономия, да представлява държавата ни по света!Когато злобата надделее в съзнанието на някой човеци,те изцяло се променят,нещо което им личи от пръв поглед. Лозане,защо не обелваш и дума за Борисов!? Ломотенето ти по адрес на Р.Радев,мобилизира българите,нещо което ще е гарант симпатизантите на днешният ни президент от 68%,да се качат на 75,76%!
89
3
 
5
 
! Отговори
ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ преди 2 години
102- ТАЯ ОПОРКА ВЕЧЕ СИ ИЗПЯ ПЕСЕНТА- ШЕСТ МЕСЕЦА РОВЯТ- НИЩО- ДАЖЕ ГУРУТО НА ВЕЛИКИЯТ ЮМРУК ДАМАДЖАНКОВ РЕЧЕ- ПРОКУРАТУРАТА НЕ РАЗСЛЕДВА- РАЗБИРАШ ЛИ ЩО НЯМА ОТКРИТИ КРАЖБИ- ОБАЧЕ ПЪК ИМА ИНТЕРПОЛ, ЕВРОПОЛ, ИМА ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА- И ДО КАТО ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ КАКВО СА ОТКРАДНАЛИ ОТ ГЕРБ ЕДНИ МИЛИОНИ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ ИЗЧЕЗНАХА, НЯМА ГИ, А ХОРАТА СИ ГИ ИЗРАБОТИХА- А РАБОТАТА Е ТЕЖКА. ДА ПОВТОРЯ КРАДЕЦА КРЕЩИ- ТЕ КРАДАТ НЕ НИЕ....
88
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истинските герои ще са тези, които успеят да върнат на България, стотиците милиарди откраднати от ГЕРБ.
87
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки, който се изправи срещу мутрите, не е фалшив герой.
86
7
 
7
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Илиев Не говори смешки, БСП! Радев беше избран защото мълчеше, но като заговори след взимането на поста Президент, засмърдя повече от конкурентите му тогава. Радев спечели отрицателен вот - т.е. хората гласуваха за него за да не успее някой друг - никой не е гласувал за Радев защото никой не го познаваше! Той е манекен! И БСП знаеше как да го лансира - те в това са силни /мошеничества, манипулации, спекулации, мръсотии../
85
5
 
6
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Не знам какво е говорел Лозанов срещу Пеевски преди да го погнат плъховете, но според мен, имаше в Герб една тенденция да върнат откраднатото от БСП на народа, която именно доведе до днешните превратаджийски истории у нас. БСП не ги е грижа за политиката, а за парите им и сега се опитват чрез политиката да спасят парите си. Пеевски беше особено опасен за БСП защото беше способен бизнесмен. Аз така и не разбрах в какво точно го обвиняват в Магнитски, но съм сигурна че става въпрос за стари истори
84
1
 
14
 
! Отговори
тя преди 2 години
Тоя ще изкара Р Радев мафиот, а ти бе какво ще кажеш за апартамента от "Артекс"?!
83
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя г-ъ-з-о-б-лизец е срам за нацията. Нема никакъв шанс с/у Радев.
82
10
 
10
 
! Отговори
Илиев преди 2 години
Аланкоолу,защо не споменаваш главният виновник за дереджето на България?Очакваш подкрепа на втория тур от Борисов и сбирщината му. Р.Радев е българин,чистокръвен брат на всички два милиона и половина българи,които казаха ДА,той да им е президент.Като ровиш по краката на президента,ти лигаво се подмазваш на Боко банкянски,което е голяма грешка за теб,която ще те "удари" на 14- ноември! Обикновените българи,ще пратят днешният ни президент,за още пет години на "Дондуков"-2!
81
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПрожекторМОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕШ КАКВО Е ПРЕЖИВЯЛ, ЗАЩОТО ДНЕС В БТВ ГО КАЗА МНОГО КРАТНО И КОЙ ГО Е ТОРМОЗИЛ. АЗ СРЕЩНАХ НЕГОВИ АТАКИ КЪМ ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ БЕЗ ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА АПЕЛАТИВЕН СЪД АТАКУВА ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КАТО НЕ ДАВА ФАКТИ А ГОВОРИ ХЛЪЗГАЙКИ СЕ ПО НЯКАКВИ СИ ТВЪРДЕНИЯ, А КАТО ИСКАШ ФАКТИ ТОЙ ЗАПОЧВА ДА ДА ГОВОРИ ЗА ДРУГИ НЕЩА- МНОГО НЕПРИЯТЕН ЧОВЕК.
80
0
 
21
 
! Отговори
Е, преди 2 години
АМА ТОЗИ ПАНОВ НЕ БЕШЕ ЛИ НЕЩО ЗАМЕСЕН С ИМОТИ ???
79
24
 
5
 
! Отговори
Прожектор преди 2 години
Лозан Панов е еталон на идеализъм, политическа необвързаност, решителност и непоколебимост в отстояването на принципа за справедливост и независимост на съдебната власт.Интелектуалец, който въпреки че бе подложен на нечуван тормоз, показа характер и дух, които не можаха да пречупят
78
0
 
17
 
! Отговори
Диляна преди 2 години
Панов, а Ти Кой си??? Когато бях на среща с теб, как те въртя съдия Захарова??? Как ти се окори и Ти спря да заставаш на страна на истината..... *** сте всички
77
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джокондата играе срещу всички дори срещу уж идиологично припознатите, което е политически нездравословно. Бият го яко лимките и си мисли, че кръгът Прокопиев е зарибил всички българи. Помните ли когато Рада дълбоката каза, че ДСБ (тогава сега ДБ) щели да спечелят на парламентарните избори 50% +1%?Той и мутрата играе срещу всичко конструктивно!
76
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Познавам хора, които предпочетоха да напуснат България, вместо да търсят правосъдие чрез Българския съд, не съм видял каква точно работа върши Панов, а Радев видях че си доста добър президент, най-добрия до момента.
75
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Панов, щом не ви е враг номер 1 онзи с чекмеджетата - да не излезете и вие пореден проект на Герб? Ех, ех.....