Мая Манолова: Мутри в енергетиката - скъп ток

Тя регистрира листата на 23 МИР - София за вота
12 окт 2021 12:38,
134
Мая Манолова: Мутри в енергетиката - скъп ток
Снимка: БГНЕС

Мутрите в енергетиката са причината България да има най-скъпия ток в Европа, заяви лидерът на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова, която регистрира листата на 23 МИР-София за парламентарните избори.

Тя е категорична, че слоганът „Мутри вън“ е по-актуален от всякога, тъй като те се готвят за реванш.

Манолова е на мнение, че опитите за реставрация на модела „Борисов“ се активизират.

„Борисов с нова сила посяга към властта, анализирайки цялото му поведение през последните седмици. Нашата парламентарна група, на „Изправи се БГ! Ние идваме!”, ще бъде гарант, че няма да има реванш на ГЕРБ и ДПС”, категорична е тя.

Още по темата
Според нея трябва да има социална подкрепа за всяко домакинство заради увеличението на цените на тока, парното, газа и водата. Лидерът на „Изправи се БГ! Ние идваме“ обясни, че са необходими реформи, които формацията е готова да предложи и отстоява.

Мая Манолова иска и компенсации за бизнеса за разликата в цената на тока с над 120 лева от 1 ноември, каквато е прогнозната пазарна цена на КЕВР за регулаторния период.

„„Изправи се БГ! Ние идваме!” ще бъде част от следващото Народно събрание. Хората се убедиха, че сме важни и полезни в парламента. Ние не правим компромиси с демокрацията и с желанието мутрите да бъдат изринати от властта”, каза Манолова и допълни, че формацията поддържа комуникация с Кирил Петков и Асен Василев, както и с ДБ за споразумение за мнозинство в следващото Народно събрание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак за мутри говори тази мутреса Галева!
66
1
 
8
 
! Отговори
Мая.. роди.. преди 2 години
Ама не може да се сети от коя мутра......
65
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой може ли да обясни защо тока расте след като България си има собствена ядрена централа и то ИЗБИТА ? Тока следва да бъде почти на половина. Пари, колкото да поддържат системата, персонала и инвестиции? Кога ще спрете да ни лъжете и да ни крадете? Защо тока св дава на частни структури и те дуят цените? Какво ни интересува нас борсата? Ние сме си производител на ток !
64
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Факт не мутри а олигарси ни оправляват енергетиката в момента. За съжаление не са български мутри а са руски олигарси. За това и тока така рядко поскъпна.
63
1
 
21
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Майче ти пак сънуваш приказки! Какви борци сте срещу мутри и олигарси след като ги защитавате? И каква промяна носят Петков с лъжата за двойното гражданство и Василев с ошфорките? Та нали Петков назначи на възлови места свои хора ,влючително и адвокатката си в борда на прословутата ББР със заплата 7900?! И ако това е промяна Маче , здраве му кажи!
62
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има енергия жената. Даже много енергия има. Да вземе нещо градивно да каже? Какво е това клише мутра, мафия, мутра, мафия... Изтърка се. Еле че идва от г-жа Галева.
61
2
 
19
 
! Отговори
www преди 2 години
Ще гледаш Народното събрание от Кюстендил по телевизора!
60
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четейки коментарите се убеждавам, че маямата е опротивяла на доста хора. И съвсем заслужено.
59
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Мая всяка втора дум й е мутра. Ами погледни се ти каква мутра си!
58
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Здравей, Майче!Така е от 20 тина години!
57
3
 
17
 
! Отговори
гост преди 2 години
Само маяма ще оправи тока! За съжаление, никой не си спомня какво направи като омбудсман ...
56
0
 
28
 
! Отговори
Тина преди 2 години
Понеже много,ама много лъжеш,понеже си една изключително простовата Кюстендил ска устата интригантка и Шаф...ран-...Тия,без образовалние,мераците ти за Парламента няма да ти се сбъднат.За ,лъжи,интриги некадърност 10-15 бона на месец да ти плащаме, няма как да стане.Взимаш си една сергия на пазара и не си затваряш устата.За това вече ставаш
55
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласоподавателите на мая-мутрата се ориентират към ПППП. Пожелавам и от душа и от сърце да гледа следващото Народно събрание през крив макарон!
54
1
 
27
 
! Отговори
Другарката Манолова преди 2 години
много зле е повлияна от климактериума. Загуби женски чар, стана ис терична, все повече се изплъзва килимчето под краката й. Компенсира всичко това с арогантност, грубост, крясъци.Купи си хранителни добавки, жено, достатъчно ги рекламират.Лошо, Майче, лошо. Не вървиш вече, не вървиииииш, никой не спонсорира бабички. Подай документи за пенсия, та да се куртулисаме!
53
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Георги Кадиев е очевидно най-голямата мутра в енергетиката. Р.Овч. го назначи за такъв.
52
1
 
27
 
! Отговори
СИСТЕМАТА преди 2 години
децата на майките от Системата ни убива, явно вече са оздравели защото майките не се появяват никъде, не чупят вратите на Народното събрание, не ходят да плачат на Слави Трифонов, явно са захлебили яко
51
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая па научила една дума, мутра, и само нея си повтаря. Що не се погледне в огледало, да види що е мутра.
50
0
 
35
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Вече 6 месеца Борисов не е фактор. Нали го свалихте от власт. Нали изгонихте мутрите и ГЕРБ. Тия нови мутри кои са Майо ? Рашков отсече главите на всички по места от ГЕРБ . Какви мутри те блъскат и трескат у мозъка си кажи , имена Майо. Имена
49
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя тази патша може да бръщолеви каквото си иска. Важното е кой и вярва. И още по -важно е кой ще гласува за нея. Нека най-после да си отворим очите и да видим, че всъщност точно тя и тези около нея са мутри и никога повече да не гласуваме за тях!
48
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая Манолова доказа, че за *** за бидон за кисело зеле не става.