Мая Манолова: Мутри в енергетиката - скъп ток

Тя регистрира листата на 23 МИР - София за вота
12 окт 2021 12:38,
134
Мая Манолова: Мутри в енергетиката - скъп ток
Снимка: БГНЕС

Мутрите в енергетиката са причината България да има най-скъпия ток в Европа, заяви лидерът на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова, която регистрира листата на 23 МИР-София за парламентарните избори.

Тя е категорична, че слоганът „Мутри вън“ е по-актуален от всякога, тъй като те се готвят за реванш.

Манолова е на мнение, че опитите за реставрация на модела „Борисов“ се активизират.

„Борисов с нова сила посяга към властта, анализирайки цялото му поведение през последните седмици. Нашата парламентарна група, на „Изправи се БГ! Ние идваме!”, ще бъде гарант, че няма да има реванш на ГЕРБ и ДПС”, категорична е тя.

Още по темата
Според нея трябва да има социална подкрепа за всяко домакинство заради увеличението на цените на тока, парното, газа и водата. Лидерът на „Изправи се БГ! Ние идваме“ обясни, че са необходими реформи, които формацията е готова да предложи и отстоява.

Мая Манолова иска и компенсации за бизнеса за разликата в цената на тока с над 120 лева от 1 ноември, каквато е прогнозната пазарна цена на КЕВР за регулаторния период.

„„Изправи се БГ! Ние идваме!” ще бъде част от следващото Народно събрание. Хората се убедиха, че сме важни и полезни в парламента. Ние не правим компромиси с демокрацията и с желанието мутрите да бъдат изринати от властта”, каза Манолова и допълни, че формацията поддържа комуникация с Кирил Петков и Асен Василев, както и с ДБ за споразумение за мнозинство в следващото Народно събрание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Браво Майче, разбрахме къде са мутрите! Обаче вие, комунистите си ги инсталирахте, навсякъде! Вече 32 години след светлото комунистическо минало, децата и внуците на червената олигархия точат държавата и народа!
46
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази никаквица предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Едва ли може да има по-голяма и противна мутра от маяма- общата!
45
0
 
29
 
! Отговори
До Мая общата ..... преди 2 години
Два пъти изпуснахте питомното , сега ще гоните дивото.....
44
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак се почна старата песен - предните са виновни, ние сме по-добри. Освен раздаване на парите, което всеки може, да каже какви реформи са необходими. Не да ми казва, че трябвало промяна. Това е ясно!
43
16
 
3
 
! Отговори
. преди 2 години
Браво!
42
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тая поне за 1 нещо става...
41
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мутрите, а сегашните управници носят вината.. Два парламента депутатите особено Мая се занимаваха кой е по велик десидент, никой не обърна внимание на икономиката, а спекулантите това и чакаха видяха възможност и се възползваха, а политиците от протестърите барабар с президента им помогнаха дали от некъдърност или от незнание
40
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маяма която прокара поправката в закона станала известна като "Ванко 1" Благодарение на която честния пловдивски бизнесмен бе освободен от затвора!! Жената предложила Делян Пеевски за шеф на ДАНС.. Сега е виден борец против мутрите...!! Уникален катарзиз е преживяла тази жена.
39
1
 
27
 
! Отговори
457 преди 2 години
Айде не и по казвайте гнусната физиономия на тая па. чав. ра.
38
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая видимо не е добре
37
1
 
29
 
! Отговори
Васко преди 2 години
МАЯ ГОЛЯМАТА УСТА! ДРУГО НЯМА! ДЕВИЗ- ОБЕЩАЙ А ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕШ!
36
1
 
22
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Ко ври вън :)))
35
1
 
24
 
! Отговори
Состин преди 2 години
Миндилова дали помни че предложи Пеевски за шеф на данс, или я е джаснала вече менопаузата, нищо че се прай на свежо pi4e
34
0
 
15
 
! Отговори
мутри=борци преди 2 години
борците срещу капитализма са комунистическите мутри /лев инс, цкб и още 50 стина/ вярно повечето ги ликвидирахме, но идват внуци и правнуци, няма отърване. борбъта продължава да живей велико търново
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ама по времето на Бойко тока беше ефтин. Това означава ли, че по негово вррме е нямало мутри в енергетиката? Сега са се появили?
32
1
 
17
 
! Отговори
МАЯ, преди 2 години
1.Таэи очна линия стил1969г не е приемлива за държавник.2.НЕПРЕКЪСНАТИЯТ стремеж да ни ОБЛЪЧВАТЕ с ВАШАТА отрицателна енергия, да поддържате НИВО на постоянен КОНФЛИКТ, ОТБЛЪСКВА.Както и думата "мутри".Отвратително.
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манолова беше много близка с Пеевски, когато го предложи за шеф на ДАНС. Него дали го смята за мутра, не разбрах ? И да не забравяме, че заедно с Татяна Дончева внесе поправката ВАНКО 1 т.е. сутеньорите, убийците и всички останали престъпници да си намалят наполовина присъдата когато се признаят за виновни. Да изчезва от политиката тази.
30
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много секси тая Манолова, само за такоание....
29
3
 
29
 
! Отговори
По-голям преди 2 години
Наглец от тази в родната политика НЯМА!!!Обслужване от всякакъв характер на най-личните мутри! Къде са ти майките с уврежданията, ***? Цъфнаха и вързаха - употреби хорската мъка! Умееш да яхваш - КАКВОТО И ДА Е. Ама вече од Ърте и скандалджийският ти характер взима връх. Всеки гледа да те заобиколи. Даже хаджигенчовия каза, че ще гласува за Лозан Панов.
28
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не Борисов, а хората, които оценяват доброто му управление продължават да го подкрепят въпреки Мая, Радев, Хаджигенов , ИТН