ПП ще се бори срещу корупцията и течовете на обществените пари

Водачите на листи ще се срещат с хората лице в лице
Обновена: 15 окт 2021 12:57 | 15 окт 2021 12:56, Камелия Цветанова
118

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Символично, от паметника на Светите братя Кирил и Методий пред Националната библиотека в София екипът на „Продължаваме Промяната“ откри предизборната си кампания.

Мястото е избрано като символ на познанието и просветата, от която започва всяка промяна, уточниха от пресцентъра на партията.

Кирил Петков, Асен Василев и водачите на листи призоваха хората да подкрепят приоритетите на партията за нулева корупция и спиране на течовете на обществени средства. Сред тях още са и повишаването на събираемостта на приходите в държавата и инвестирането им в качествено образование и здравеопазване, свободна и конкурентна икономика, базирана на знанието, и осигуряване на достойни доходи за възрастните хора.

След откриването отборът на „Продължаваме Промяната“ се качи на автобуса на промяната, с който тръгва на предизборна обиколка из страната. Първото направление на кампанията „Промяната идва в твоя град!“ е Северна България, а първите две спирки са Търговище и Шумен.

“От днес започва нашата кампания, но промяната започна още през последните 4 месеца, когато показахме, че корупцията може да бъде спряна. С всички тези хора около нас вярваме, че България може да бъде много по-добро място.”, каза Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
4
 
14
 
! Отговори
право преди 2 години
Какво ли щеше да се пише ако Кирчо не беше канадски гражданин а турски.
75
7
 
25
 
! Отговори
да, да. преди 2 години
Киро и Кокорец ще борят течовете на пари: Всички пари в тяхната фондация!
74
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТИЯ ще се борят с корупцията и течовете? ХАХАХАХАХАХАА. Даже и те се забвляват на наглостта и абсурда на такова изказване на тая снимка!
73
3
 
14
 
! Отговори
Асан преди 2 години
ПП ще се бори за обществен суджук :)))
72
2
 
21
 
! Отговори
Тези преди 2 години
...могат да разчитат единствено на машините на Мадуро! Ще видите колко бързо ще изместят чалгата и отровните. Ония вече си свършиха работата! Тези доказаха, че могат да обират държавата най-добре! Гласят ги да ни ги набутат, да изкараме зимата.
71
24
 
8
 
! Отговори
Гласувам за ПП преди 2 години
Гербавите *** пищят неистово виждайки края си. Пищете, вашите писаци са музика за нашите уши!!
70
4
 
23
 
! Отговори
П.П. преди 2 години
Обръщаме се към всички "честни и почтени"/наивни/, ние ще ви излъжем най-добре! Не само ще затвориме всички кранчета, ами ще ви обереме парите и кранчетата сами ще пресъхнат! Лично Фелдфебелът ни е учил да крадем и да лъжем, и да не отговаряме пред никого! Единият, щом се усмихне значи ви е излъгал, а другият още се кокори в нашето "светло" бъдеще! Обещаваме , че така ще се ококорите и вие, вервайте ни!
69
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП ще се бори с корупцията на принципа лява ръка десен/техния/джоб. Това е икономически кръжок облечен като партия.
68
24
 
3
 
! Отговори
народа е с бсп! преди 2 години
Хората масово ще подкрепят БСП за развитие на икономиката и народни цени с високи заплати 4000лв и пенсии 2000лв! Гласувай за БСП подкрепи България!!!!!!!!
67
1
 
1
 
! Отговори
О хо хо до 66 преди 2 години
Научи българдкия и после п.люй когото щеш!
66
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нещо хетерно подсказва шаренкото шалче и огромната джука която ако забавено изрече думата мармалад ще му се видят и кътниците и сливиците
65
1
 
24
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
А КОЙ РАЗДАДЕ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ ОТ ББР?? КОЙ РАЗРЕШИ НА ДЪРЖАВНАТА АЕЦ КОЗЛОДУЙ ДА ПРАВИ ТЪРГ ЗА ТОК, КОЙТО ПРОДАДЕ НА ЧУЖДЕНЦИ ЗА 230 ЛВ МВТ, ДОКАТО ЗА БЪЛГ. ФИРМИ СТАНА 567ЛВ ЗА МВТ??? ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНАТА? ГЛАСУВАЙТЕ!
64
12
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Айде бе Тиквата да не би да е крал обществени пари :)))
63
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАНАДЕЦА Е ВИНОВЕН ,ЧЕ НЯМАТЕ ИНТЕРКОНЕКТОР С АЗЕРСКИЯ ГАЗ! ТОЙ НАПРАВИ ТОКОВАТА БОРСА МИНАЛАТА Г.! ТОЙ РАЗДАВАШЕ ПАЧКИТЕ ,ПЪК СЕГА РЕВЕТЕ - ХИПЕРИНФЛАЦИЯ! ТОЙ ИЗТЕГЛИ 11 МЛДР. ДЪЛГ!
62
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МУШЕНИЦИ ИЗМАМНИЦИ САМО ГЕРБ СА СВЕСТНИ!
61
8
 
1
 
! Отговори
почитател на Калеко преди 2 години
До Калеко Алеко Калеко Алеко да си наляга парцалите, че ако го шитнат от мекото ктолче,ще яде боб до прасване
60
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек който постоянно се хвали къв е готин и способен, не ми го хвали! Колко съм ги виждал такива като тези и нито един не става.
59
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КИРО МЕНТАТА - БАЩА МУ ОТ ДС - УЧИТЕЛ В КАНАДА ПОД ПРИКРИТИЕ СЛЕД 1990, НИЩО ЧЕ ТОГАВА НЯМАЩЕ ВЕЧЕ ДС. АРХИПРЕСТЪПНИКЪТ НАРУШАВА СВЕЩЕНАТА КОНСТЕТУЦИЯ НА ГЕРДЖИКОВ, СПОРЕД КОЯТО КАСКЕТА Е НЕДОСЕГАЕМ! АВЕ ДА ПИТАМ ТИКВИЙ ЩО НЕ ИСКА ГЕНЕН ТЕСТ, ЧЕ ПА ЧЧА ВРАТА МУ ОТ БАРСА ИСКА ДА ГО СЪДИ ЗА ИЗДЪЖКА НА КО ПИЛЕТО МУ! А ТУРСКИЯ МУ ЗАВОД ВЪРВИ ЛИ НОРМАЛНО? ОТГОВАРЯЙТЕ, ТУУЛУПИ!
58
2
 
15
 
! Отговори
ивкони преди 2 години
рейса канадски ли е или от Харвард ?
57
3
 
26
 
! Отговори
Цццц преди 2 години
Хора, които се САМОопределят за Почтени НЯМА КАК да са почтени!!!