ПП ще се бори срещу корупцията и течовете на обществените пари

Водачите на листи ще се срещат с хората лице в лице
Обновена: 15 окт 2021 12:57 | 15 окт 2021 12:56, Камелия Цветанова
118

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Символично, от паметника на Светите братя Кирил и Методий пред Националната библиотека в София екипът на „Продължаваме Промяната“ откри предизборната си кампания.

Мястото е избрано като символ на познанието и просветата, от която започва всяка промяна, уточниха от пресцентъра на партията.

Кирил Петков, Асен Василев и водачите на листи призоваха хората да подкрепят приоритетите на партията за нулева корупция и спиране на течовете на обществени средства. Сред тях още са и повишаването на събираемостта на приходите в държавата и инвестирането им в качествено образование и здравеопазване, свободна и конкурентна икономика, базирана на знанието, и осигуряване на достойни доходи за възрастните хора.

След откриването отборът на „Продължаваме Промяната“ се качи на автобуса на промяната, с който тръгва на предизборна обиколка из страната. Първото направление на кампанията „Промяната идва в твоя град!“ е Северна България, а първите две спирки са Търговище и Шумен.

“От днес започва нашата кампания, но промяната започна още през последните 4 месеца, когато показахме, че корупцията може да бъде спряна. С всички тези хора около нас вярваме, че България може да бъде много по-добро място.”, каза Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Царя така се радвахте, тея ще са по зле от НДСВ, помнете ми думата.
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Глетат те на живо. И какво виждат? Идеш до паспортното чакаш два часа, че няма кой да работи. А мен да ме гледат служители на службите нон стоп как бездействам ? ОСтави, че мене гледат ми и останалите колкото останахме. Чип сложиха ли ти, че Бил Гейтс силно го вълнува в десет часа от кой кафе автомат си взимаш кафе и в кой квартален магазин си купуваш евтиния алкохол?
14
6
 
18
 
! Отговори
Бай Тошко преди 2 години
Само да питам, ПП ще се бори срещу таквиа дето подписват неверни декларации - например декларации за гражданство, фалшиви паспорти, фалшиви нотариални заверки и актове и все подобни? Или тези отпадат?
13
19
 
3
 
! Отговори
Секретен документ преди 2 години
Терористичните служби на Бойко Борисов следят всички политици и семействата им в България и в рамките на ЕС! Електронно следене!
12
6
 
21
 
! Отговори
Киро е менте преди 2 години
Кирчо си е менте от всякъде. Сега е фалшифицирал корица на списанието на Опра и е изфотошопил добавките си върху въпросната корица защото Опра ги била взимала и ги препоръчвала. На сайта си е сложил и интервю с Опра, в което тя твърди, че не може да живее без добавката му. Отворете сайта му на ПроВиотик и ще видите въпросната та изфотошопена корица и интервюто. Този е Остап Бендер и то не много умен. Не знам как е успял да завърши Харвард, честно
11
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се смееш ли да плачеш ли
10
7
 
3
 
! Отговори
Глетат те на живо преди 2 години
Всички служби те следят чрез "Пегас" имаш скрити камери в имота! Записват компромати!
9
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Харвардските двама братя. Не им вярвам, но се надявам да ме опровергаят и да докажат, че са почтенни хора. След 30г. имаме нужда много от честни хора.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, вярвам ви :)
7
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оха като ги гледам Кирчо и Кокорчо първо ще се съблекат голи, ще се намажат с лубрикант целите и тогава ше почнат да се борят.
6
3
 
15
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
На снимките няма нито един намръщен типаж! Сите са весели и щастливи! Защо ли? Абе, като знам на каква ясла отивам след изборите и аз ще съм весел, безгрижен и щастлифт!;)))
5
2
 
10
 
! Отговори
отровна гад преди 2 години
Бай Ставри е на по-особено мнение по въпроса!
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия двамата изглеждат все едно са на меден месец.
3
3
 
10
 
! Отговори
Светнаха им очичките преди 2 години
Оха "Тя България не е бедна страна" - това помните ли го?
2
5
 
13
 
! Отговори
Софийски централен преди 2 години
Сладури. :)
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На къде текът в момента обществените пари? Към АЕЦ Козлодуй, и от там на къде?