Карадайъ: Лицемери рисуват фалшив образ на ДПС

Ние сме едни и същи и в Брюксел, и в София, обяви той
18 окт 2021 11:55, Красимир Ангелов
85
Карадайъ: Лицемери рисуват фалшив образ на ДПС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Ние сме едни и същи и в Брюксел, и в София, и в Плевен, и в Буковлък. С душа и сърце работим за просперитета на нашата Родина България", заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, който е кандидатът на Движението за президент на България.

По време на предизборна среща в Плевен той се възмути, че в България се намират партии и хора, които умишлено рисуват фалшив образ на ДПС и лепят етикети на Движението, съобщават от партията.

Още по темата
"Правят го, защото имат двойствено и лицемерно поведение - едно в Брюксел, друго в България. В Брюксел приемат едни регламенти, в България гласуват обратни на тях закони", заяви Мустафа Карадайъ.

Той посочи, че кампания на партията тръгва от Брюксел, защото „на нас Европа не ни е нито началник, нито мащеха“.

"Брюксел не търси поводи за различия, омраза, разделение и червени линии. Брюксел търси знаещите, можещите и идейните хора, които ще задават цел, посока и приоритети", подчерта Мустафа Карадайъ.

Той изтъкна, че президентската институция у нас не е лишена от съдържание. "В Конституцията пише, че олицетворява единството на нацията. Но виждаме там хора, които търсят разделителни линии. Ние с г-жа Искра Михайлова олицетворяваме единството на нацията. През всички тези 30 години, в които сме заедно в политиката, основната ни ценност е философията на заедността", посочи кандидатът за президент.

Той изрази мнение, че президентската институция е полето, на което различните политически партии трябва да намерят съгласие за националните цели, а не президентът да застава в политическия окоп и да води политически битки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
7
 
4
 
! Отговори
Смехурко преди 2 години
Наистина си голям смях. Най-удобната топка за Доган е Радев. 5 години да не би нещо да му е направил?! Двама се бият, трети печели, да си го чувал?! Точно за това и прехвърчаха тези искри да се подсигури Радев и нищоправенето. Защото когато се озъбиш на ДПС, а те ти отговорят със същото е уин-уин. Лозан Панов се опита да го обясни. Но който разбрал, разбрал. За ДПС няма нищо по-хубаво от преизбиране на фуражката. И двете с корени в ДС. Мислиш ли, че реално ще се сбият някога? Джафкането настрана
25
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Един от запаса,такива като тебе не от запаса,а действащи агенти на дс ,стоят зад всичките атентати,и после турците виновни,много добре направи Мустафата,че се кандидатира за президент.
24
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В интерес на истината Карадайъ ми е най-симпатичен, но ще гласувам за Радев. Само за да не давам зев на гербавите интелектуалстващи-мижитурки. Иначе ако има втори тур Радев-Карадайъ, ще гласувам за втория.
23
2
 
2
 
! Отговори
Кога преди 2 години
Сидеров ще махне новините на турски.Този само лъже.
22
10
 
19
 
! Отговори
Голям смях преди 2 години
Издигнаха Карадайчо, за да си го премерят и да видят точно с колко процента разполагат. Та после да ги изтъргуват с Боко при евентуален втори тур. Елементарно, дори за прародината на тоя фес.Ама този път няма да стане.Всички нормални и обичащи България хора са зад Румен Радев и той ще победи още на първи тур!
21
0
 
8
 
! Отговори
мак преди 2 години
Защо триете, бе?
20
1
 
9
 
! Отговори
МустафЪ Карадайкоолу преди 2 години
Не мозе да баде!
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даде чуди човек как не се кандидатира ментата че ние Радев с 2 милиона мукаря )
18
4
 
18
 
! Отговори
СТИГА ТОЛКОВА преди 2 години
Най-ама най големите мошенници, добре че поколението вече е друго.Отидете в раиони в които дерибейства ДъПъсЪто и ще видите че времето там е спряло.Хората са благодарни че децата им работят в чужбина за да ги издържат и пак отиват да пуснат гласче за тях щото иначе няма да им дадът дърва или ще ги подгонят.21-ви ВЕК....СТИГА ТОЛКОВА
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Робски народ. Узаконихте ги тезе, първи признахте маседония, сега си сърбайте суяпата, жельовци мамини, сладки.И да не забравите да се ваксинирате.
16
3
 
20
 
! Отговори
Един от запаса преди 2 години
Обаче те(ДПС) изобщо не са са терористи.Само си спомнете за атентата във влака на гара Буново, обезвредената бомба на плажа и автобуса с деца отвлечен. ДПС е основана върху терора. После терористите станаха герои а техните босове сегашните-това са ДПС управници.Нвма разлика между ИРА и ДПС
15
15
 
9
 
! Отговори
Uthman преди 2 години
Добре ви го е казал. И е прав. В Брюксел едно говорите, а тук го играете националисти. Разберете, европейският съюз не е християнски съюз. Той е гарант, че такива шовинисти няма да сеят свободно омразата си върху различните. Мюсюлманите ще имат равни права с християните. Затова каузата на ДПС ще е печеливша, а всички националистически изблици ще останат на хаос и скоро ще има кметове от ДПС на нови общини, а защо не и президент. В Румъния отдавна има и президент немец и премиер полуунгарец.
14
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не мислите, че е каприз на Мустафа Карадайъ да се кандидатира за президент? Не, това е знак дотук беше, заяви Искра Михайлова. И отсече: Бойко Борисов да се кандидатира за президент случайно? Не. Страх го е. Не може, не смее и е страхливец. Някой друг от партиите да изправи лидера си на изборите за президент, няма такова нещо. Единствен Мустафа Карадайъ, единствено ДПС..Бойко, твоята паяжина започва да се разкъсва вече, заяви още Михайлова.
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма как да оплетат наново нишката. Оттук нататък всичко зависи от нас, българите. Бойко Борисов не може да бъде повече премиер, Европа не го приема. Какво е мнението за него в Европа? Потупване по рамото и Браво, Бойко. Ама за какво Браво никой не зае. Затова даваме знак - стига, баста, край, точка., обяви кандидатът на ДПС за вицепрезидент. И заяви: България трябва да бъде подредена отново от най-високото място до община Бяла Слатина.
12
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС излязоха по-българи от самите българи! ФАКТ НЕУСПОРИМ!
11
3
 
22
 
! Отговори
Чао мутри преди 2 години
Вече младите в Турция не гласуват за Дпс, остава им у нас да купуват, изнудват и да плашат хората! Скоро ще изчезнат...
10
5
 
14
 
! Отговори
художника преди 2 години
Едни и същи сте навсякъде, особено в "майката ви родина- Турция" благодарение на тези, които ви създадоха, тези които създадоха и "Македонския народ". :(
9
2
 
12
 
! Отговори
вицето на карата преди 2 години
Докарахме го дотам, че в продължение на 12 години ГЕРБ да бъдат единствените, които разпределят работата. Те създадоха паяжина в цялата страна, която е абсолютно свързана с обществените поръчки, които се финансират от Европа и от националния бюджет. Частните инвеститори изчезнаха. Оказва се, че нашите роднини и приятели, които живеят извън България са по-голям инвеститор, от чуждите компаниите. Българите зад граница са най-големият инвеститор у нас. Това не е икономика, каза Михайлова.
8
4
 
20
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
КАРАДАЙЧО 30 години ВИЕ си рисувахте образа, сега ще ми говориш за безплатни детски градини.....30 години къде бяхте, на софрата със уискито ...... свършихте пич....
7
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не забранят тази вредна партия със закон! Най-малкото противоречи на Конституцията! Това в света го няма! Етническа партия в парламента!