Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха

Той призова партиите да накарат симпатизантите си да се ваксинират
Обновена: 19 окт 2021 13:39 | 19 окт 2021 13:27, Нели Христова
700
Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха
Снимка: БГНЕС

Последната дума на хората трябва да бъде победа - не да се мразим, а точно обратното. Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на посещение в Дупница.

"Да направим 50-60 хил. ваксинирани на ден. Да следваме Европа - само това е начинът да излезем от пандемията", допълни още той.

Още по темата

"Мисля, че сега трябва да се търси обединение", заяви Борисов и обвини президента Румен Радев, че разединява нацията, а служебният кабинет - че е изпуснал инфлацията и цените на стоките.

"Стягайте се, не се поддавайте на провокации", призова лидерът на ГЕРБ поддръжниците на партията. "Аз мисля, че не само това, което сме направили по градовете, видя се за 6 месеца - четири пъти повече платихте за ток, спряха се всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре, няма никакви мерки, нито ваксинационна кампания. Само 6 месеца съсипаха всичко, което години градяхме", каза той.

"Първото, което трябва да направим всички политически партии, е да накараме симпатизантите да се ваксинират. Видяхте Америка, Европа... пълни стадиони, всичко работи, вече и без маски в самолетите. А ние от днес ще имаме мерки за затваряне. Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха. Когато на цял свят тръгва да му работи икономиката, ние ще даваме пари от бюджета, да подкрепяме бизнес, да подкрепяме хората да отидат някъде. От къде, на къде хората ще плащат за тестове? Донесли сме безплатни ваксини. Къде е логиката?", каза още Борисов.

"Утре сутирнта децата няма да отидат на училище, вечерта ще се съберат в дискотеката. Или някой не иска да се ваксинира, а аз или данъкоплатеца трябва да му плати теста, за да отиде на ресторант? Къде е логиката? Европа и Америка ни показаха как става. По 50-100 хил. на ден трябва да се ваксинират. Да, не е популярно, на хората вече им омръза, но имаме 212 умрели, болниците са пълни. Ето това ни донесоха", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


700
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
10
 
8
 
! Отговори
Истина преди 2 години
НЯМА ЛИ ДА МЛЪКНЕШ БЕЕЕ. НАРОДА Е СРЕЩУ ТЕБ.
71
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувате за Борисов получавате задължителна ваксинация, сертификати , КППта , диктатура, гражданска война!
70
6
 
6
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
ЕХ КАКВИ ВРЕМЕНА НЕЛЕПИ КРАДЦИ ДА УПРАВЛЯВАТ СЛЕПИ
69
15
 
15
 
! Отговори
Никой преди 2 години
Друг не видях всеки божи ден да ми прави брифинги умишлено по време на новините до облъчва хората да сочи с пръст А бе мутро унищожи държавата бе мутро никой не ти е виновен бе крадец
68
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 71/87 Пак със "остроумията" Пак те питам, кой е НАПРАВИЛ повече от Борисов? Щом той е "лош", дай да ги видим "добрите"! Дай някакви ИМЕНА!
67
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бац, конграчулейшън. Разбра ли ме?
66
10
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
МОЖЕ ДА ИЗБИРАТЕ МЕЖДУ ДЕМОКРАЦИЯ И ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ И СОЦИАЛИЗЪМ + ЧАЛГА.
65
12
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
И аз се срамувам от тези дето вкараха Мая Костинбродска в НС, която сътвори Костинбродската Афера и опорочи едни избори, след което дойде правителство на БСП с мандата на ДПС, фалира КТБ, а Пеевски беше избран за Шеф на ДАНС, срамувам се и от чалготеката на Учиндолският месия и Пророъкт му Тошко африкански, срамувам се и от Тюлена от Росенец, който взе на абордаж НС с гумената си лодка, от червените бабички на Импексова не се срамувам, те са си пациенти от една клинична пътека към връх Бузлуджа
64
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Та нали самият той започна с разпускане на мерките с едничката цел да не го намразят хората. Ама сега бие, че другите не били взимали мерки. Всичко е за докопване до властта, а това е понеже пък тя се услажда. Всички политици са абсолютни ***. Проблемът е да се намери все пак някой по-чистичък - е нЕма такъв , това е.
63
7
 
7
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
Да знаете, че аз няма да се ваксинирам без значение дали МЗ въведе зелен сертификат за лекари или не. Излизам си неплатена и ще работя само в частния си кабинет, където ще преглеждам и лекувам желаещите пациенти, като никой нуждаещ се няма да бъде върнат и няма да се изисква нито тест, нито сертификат за посещение. А относно защо държавата ви лишава от опитни специалисти мислете малко за кого гласувате следващия път в тъмната стаичка пред машините...
62
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БАЦЕ ТИ СРАМА ИМАШ ЛИ БЕ?
61
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление за едно е прав: правителство няма да има и след тези избори. Никой не иска да управлява, защото парите свършиха!
60
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Да направим 50-60 хил. ваксинирани на ден. Да следваме Европа - само това е начинът да излезем от пандемията"------------Тоест готви задължителна ваксинация ако пак се докопа до властта.
59
4
 
9
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Г-н Борисов,всички сте на една хранилка при глобалистите и се плюете за пред хората.Ясно е вече,че когото и да изберем е *** на господарите си и работи против народа и по точно за неговото ликвидиране по един или друг начин.
58
6
 
12
 
! Отговори
Ржевски Неваксиниран преди 2 години
Явно партията на сикаджиите ще наложи силова ваксинация
57
15
 
10
 
! Отговори
Ася преди 2 години
Г-н Борисов няма да ви разберат Радев и радевци.Лъжци,крадци,ченгета,олигарси нямат нито съвест нито срам.Електората им е от мошеници и елементарници и безхаберници.
56
18
 
14
 
! Отговори
Ханонимен преди 2 години
Плюйте по Бойко колкото си иската, алтернатива той няма и макс след още 6 месеца управление на Рундьо всички ще го разберете ...
55
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е опериран от срам, мотае ви.
54
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Баче Кико "Буци, трябва да се срамуваш от това което ти и Ботокса направихте - повече от достатъчно е. Осигуриха ви всякакви ваксини и ви предупреждаваха какво ще стане, ако не се ваксинирате докато е време? ***, те направо са ви съсипали!
53
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"антиваксърите да не се опитватда говорят и пишат от името на Народа на България"-----------Пич, ние сме 85% от народа, ние сме народа, къде се слагате вие бе дечица?