Радев и Йотова към социалисти: Няма да ви предадем!

България има нужда от действащо парламентарни мнозинство, посочи президентът
30 окт 2021 19:40, Красимир Ангелов
162
Радев и Йотова към социалисти: Няма да ви предадем!
Снимка: ИК "Румен Радев/Илияна Йотова"

"Заедно с вас преди 5 години тръгнахме към победата и я постигнахме, когато малцина я очакваха. Аз съм щастлив, че от началото до сега ние сме неразделни с един силен, опитен, стойностен човек – г-жа Йотова, член на БСП. Няма да ви предадем!" Това заяви президентът Румен Радев по време на среща с граждани, организирана от БСП-София.

Държавният глава отбеляза, че от няколко месеца България се управлява от служебно правителство, което е наследило "разградени институции, тежки структурни проблеми, ревизирахме безброй схеми за източване на родните пари".

"Много от тях успяхме да пресечем, за други сезирахме прокуратурата", обясни Радев и посочи, че България има нужда от парламентарно мнозинство, но не от механичен сбор, а от действащо такова.

"Защото голяма част от проблемите изискват законодателни промени. Проблемите в съдебната власт изискват и конституционни реформи. Въпросът е да обединим онези партии, които са готови за реформи на корупционния модел, насаден от предишните управляващи и техните явни и скрити съюзници. В тези процеси много ще зависи от социалистите", каза още президентът .

"Днес България има нужда от силен президент, който не се крие зад чужди решения. Който е показал, че е решителен и смел и може да взима решения, които понякога не са много популярни, включително и за самия него. Но това е лидерът, водачът, който може да гледа в бъдещето. И да води хората след себе си", заяви от своя страна вицепрезидентът Илияна Йотова.

Тя коментира, че през тези години с президента Радев са водили битка на няколко фронта, но не с хората на България, а с беззаконието, корупцията, превзетата ни държава, схемите и зависимостите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
146 "Тоше" Но и за Групировката ГЕРБ и мутрата Борисов НЕ БИ ГЛАСУВАЛ НАЛИ? -:) Иначее ще е предателство !-:)
134
5
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 години
Няма да ви дадем сертификат за властта.
133
4
 
11
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Има ли някаква криза, която тези самозабравили се некадърници да не са ни забили? Гледах как Комитова и пРашков се хилеха, че са спряли Хемус, Фигурнамтът Радев упорито подмята, че щяла да бъде построена чак ...2028год.??? Тези хора се хилят и затънаха в самодоволство/без никой да ги е избирал/, и последното което им пука са нормалните българи! Комунисти на власт са най гнусната мутация на човешката природа!
132
2
 
10
 
! Отговори
1-н преди 2 години
избичих две години в "родната казарма", редник- да гласувам за фуражка, Никога!
131
1
 
10
 
! Отговори
кобрата на горбачов преди 2 години
Тоя ме разочарова тотално!С такива като тоя България няма да я бъде!
130
2
 
15
 
! Отговори
Тодор преди 2 години
НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА РАДЕВ НИКОГА ПОВЕЧЕ. ТОВА ЧОВЕЧЕ ЩЕ ПОГУБИ БЪЛГАРИЯ.
129
1
 
13
 
! Отговори
Те вече го сториха! преди 2 години
Предадоха социалистите! Служебното правителство, назначено от Радев и под негов контрол, тотално се издъни и задълбочи всички кризи, които ни връхлетяха и ни доведоха до просешка тояга всички обикновени граждани, включително социалистите. Радев не го интересува това, интересува го властта над хората и как върви строежа на вилата му в Швейцария!
128
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да ви предам. Имате две седмици.
127
2
 
16
 
! Отговори
всичко е възможно преди 2 години
До Нямада ви предадем - ОТ КОМУНИСТИ ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА! Дано пондемията да ни помогне да се освободим от тях!
126
2
 
20
 
! Отговори
минувач преди 2 години
Вервайте ни!!! Чака ни Виденова зима!
125
2
 
14
 
! Отговори
Сравнения преди 2 години
Защо в продължавате да сравнявате!Гледайте фактите тук и сега!За лицемерието на двамата ***-ясно на всички е вече!Но защо искат те да завлекат и всички социалисти!Играйте честно,не заблуждавайте младите поне!Не манипулирайте,кажете простата истина!
124
1
 
20
 
! Отговори
тест за нацията ни преди 2 години
Ако на Kиро и Радев им се се размине , чл.313 и чл.308 от НК отиват директно в дупката на нужника заедно с конституцията , където е записано че България е ПРАВОВА държава.
123
0
 
19
 
! Отговори
В ЕВРАЗИЯ ЛИ преди 2 години
КЪДЕ МИНЕ ЦОЦИАЛИСТ- ТРЕВА НЕ НИКНЕ- СЛЕД ТЯХ ТОТАЛЕН ПОГРОМ- ВИЖ КАКВО НАПРАВИ РУМЕН ГЕЧЕВ И ПАК СИ ГО ИЗБИРАМЕ- 1 ДЛ- 2965ЛВ, МИН ЗАПЛАТА 5600ЛВ- В ДЛ-1.8ДЛ СРЕДНА ЗАПЛАТА 3/5ДЛ- ХОРАТА УМИРАХА ПО УЛИЦИТЕ ОТ ГЛАД- ЧЕРВЕНИЯТ ГЛАДОМОР СЕ ПОВТАРЯ- ЦЕЛТА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ БЪДЕ ПРИЕТА В ЕВРОЗОНАТА, А В ЕВРАЗИЯ- НА ТАМ НИ ВОДЯТ ДРУГАРИТЕ.
122
2
 
15
 
! Отговори
да бе преди 2 години
комунисти на власт, тотална криза. време е за сладко отмъщение. ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЛУНА!
121
0
 
3
 
! Отговори
да бе преди 2 години
ще, ще!
120
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТЕ ТИЯ НЕ ЗНАЯТ НА КОЙ СВЯТ СЕ НАМИРАТ- ИНСТИТУЦИИТЕ БИЛЕ РАЗГРАДЕНИ- А СЕГА Е ТОТАЛЕН СРИВ И ИНФЛАЦИЯ- ВЪРНАХА НИ В ГОДИНИТЕ НА РУМЕН ГЕЧЕВ. ДЪРЖАВАТА НИ Е СЧУПЕНА ЕТО ОТ ТИЯ.
119
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алтернативата е Волен Сидеров !
118
1
 
23
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Интересно какво могат да предадат Радев и Йотова?!... Надути балони, нищо в тях освен болни амбиции..БСП и СИЕ вън от ПОЛИТИКАТА..
117
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Две години радев управлява еднолично. Диктатура на зелените чорапи.
116
3
 
34
 
! Отговори
БГ реалност преди 2 години
Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден , цените нормални а хората редовно си получаваха заплатите. В момента какъвто е президента , такива са и хрантутниците му от правителството и това логично води да се множат ежедневните вече протести.