Радев и Йотова към социалисти: Няма да ви предадем!

България има нужда от действащо парламентарни мнозинство, посочи президентът
30 окт 2021 19:40, Красимир Ангелов
162
Радев и Йотова към социалисти: Няма да ви предадем!
Снимка: ИК "Румен Радев/Илияна Йотова"

"Заедно с вас преди 5 години тръгнахме към победата и я постигнахме, когато малцина я очакваха. Аз съм щастлив, че от началото до сега ние сме неразделни с един силен, опитен, стойностен човек – г-жа Йотова, член на БСП. Няма да ви предадем!" Това заяви президентът Румен Радев по време на среща с граждани, организирана от БСП-София.

Държавният глава отбеляза, че от няколко месеца България се управлява от служебно правителство, което е наследило "разградени институции, тежки структурни проблеми, ревизирахме безброй схеми за източване на родните пари".

"Много от тях успяхме да пресечем, за други сезирахме прокуратурата", обясни Радев и посочи, че България има нужда от парламентарно мнозинство, но не от механичен сбор, а от действащо такова.

"Защото голяма част от проблемите изискват законодателни промени. Проблемите в съдебната власт изискват и конституционни реформи. Въпросът е да обединим онези партии, които са готови за реформи на корупционния модел, насаден от предишните управляващи и техните явни и скрити съюзници. В тези процеси много ще зависи от социалистите", каза още президентът .

"Днес България има нужда от силен президент, който не се крие зад чужди решения. Който е показал, че е решителен и смел и може да взима решения, които понякога не са много популярни, включително и за самия него. Но това е лидерът, водачът, който може да гледа в бъдещето. И да води хората след себе си", заяви от своя страна вицепрезидентът Илияна Йотова.

Тя коментира, че през тези години с президента Радев са водили битка на няколко фронта, но не с хората на България, а с беззаконието, корупцията, превзетата ни държава, схемите и зависимостите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 134 Заплата от 15000 както казваш,ако е толкова ,е нищо в сравнение ОТ КРАЖБИТЕ НА Борисов за 12 г!
114
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абре сополи малки,врете се и пишете глупости за генерал Радев! А не си правите "труда" да попрочетете малко в нета и за "любимеца" си дедо Борисов?! Ами влезте бре и четете!С бухалка се роди "кариерата" му след 1989 г.И с бухалка ще го ИЗГОНИМ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ! Колко още ще ни занимава тоя със себе си бре? Радев ще бъде преизбран!
113
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И дебело да се подчертае, че другарката Йотова е от БСП.С доста усилия го е казал,горкия! Сигурно баба Цоцолана го е сритала за улеснение!
112
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С 15 бона заплата , генералска пенсия, безплатно жилище,охрана и плюскане - пука му на оная работа на другаря РадеФ и то най-малко за дереджето на простолюдието. За него е важно баламурниците отново да го изберат , че иначе имунитета и авантата от държавната хранилка отива на кино , а и Гешев отдавна му е пратил призовка и го чака за спявка в следствения арест.
111
4
 
22
 
! Отговори
Р.Радеф-балалайка преди 2 години
Балалайка - руски музикален инструмент.
110
16
 
4
 
! Отговори
от киреча преди 2 години
Пет пари не давам кой комунист ще управлява!
109
2
 
7
 
! Отговори
страхливозавистлив преди 2 години
До Reinhard Народ от роби заслужава само това,което му дадат!
108
2
 
13
 
! Отговори
:) преди 2 години
От едно котило са. Не е редно да се предават.
107
5
 
8
 
! Отговори
БКП,а преди 2 години
Цял мандат Нинова го държеше на каишка,а сега като реши да действа и стана по-черен и от дявола!
106
4
 
35
 
! Отговори
Reinhard преди 2 години
Този Резидент предава всички и руши партийната система! Видяхме как неговите министри дискриминираха народа.Видяхме,че за него Конституция на Република България не означава нищо и я наруши по- най арогантен начин! Разединител и неспособен да бъде президент е тоя индивид! На 14.11 е време българите да изметат зловонието от ,,Дондуков "1. България заслужава повече,народът заслужава обединител,който да отстоява интересите на България, а не този,,фалшив герой"с вдигнат юмрук, разединител!
105
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев постави ***-капан на другарката Нинова
104
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега последно с Нинова приятели ли са или ще си правят комунистически номера???
103
3
 
34
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Разкрачен на шпагат между Мустафа и Митрофанова, накрая ще бъде натеглен от Брюксел! По-некадърно,примитивно и самонадеяно същество не е попадало в Българската политика! Дори хлъзгавият Първанов беше класи над него! Мисля че психичните отклонения вече са необратими, и партията-майка и с него ще се забърше и ще го изхвърли !
102
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, ако разчита само на умрелото БСП ще го задмине и Луна Йорданова.
101
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Безпартийния" президент. "Натовския" генерал. :))))
100
30
 
12
 
! Отговори
АКТИВИСТ НА ДС преди 2 години
РАДЕВ, ЗАД ТЕБ СМЕ..
99
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кеворк Кеворкянспециално за Епицентър.бгЗАВЕРАТА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТУДАВЕНИ В ОТМЪСТИТЕЛНОСТТрябва да признаем, че поне едно нещо Служебният кабинет свърши по забележителен начин: показа как никога не бива да действа един Служебен кабинет.Може и иначе да са каже, за да бъдем по-милостиви към Радев: цивилните гарги отрязаха главите на генералите.
98
4
 
27
 
! Отговори
Кеворкян в Епицентър преди 2 години
Държавата, в лицето на президента, беше излъгана и злепоставена от един харвардски спец, което никога досега не се беше случвало и вероятно няма да се случи. Отстрани нещата за Радев изглеждат така: тикаш ли напред Кирчо, избутваш встрани Корнелия.Резултатът е плачевен, най-вече за Радев. Дори при острите, до неприличие, словесни сблъсъци с Бойко, той имаше добре очертан аванс в кандидат-президентската надпревара.Този аванс изглежда донейде стопен от действията на Служебния кабинет и от Кирил
97
2
 
31
 
! Отговори
София преди 2 години
На 600 000 лв се оценяват билбордовете, с които Радев беше обсипал София, но след статия в Афера те изчезнаха. А днес сградата на СУ е била облечена с негови плакати. Но след балотажа нацията, с изключение на почтените,ще си има достоен президент. Така ще е.
96
6
 
10
 
! Отговори
МАртин преди 2 години
Казват някой, че Радев не е предал никой с менгелските сертификати, политика на ЕС било? Ако политиката на ЕС е да ни трови там работа нямаме! Да си се тровят те! Утре може да поискат да се откажем от национален сувернитет?