БСП иска спешни мерки, иначе - сметките двойни и тройни

Пандемията е труден за решаване на въпрос, посочи Христо Проданов
42

Точно 10 дни остават до третите за тази година парламентарни избори. Ще има ли най-накрая стабилен кабинет в самия край на годината?

"Ако не се предприемат бързи мерки след изборите, това ще стане и със сметките за битовите потребители. От 1 януари те трябва да излязат на свободни пазар. Предлагаме да се отложи този срок максимално скоро, за да не се случи това, което стана с бизнеса -  сметките на всеки един българин да станат двойни или тройни", посочи водачът на листата на БСП в 23 МИР София Христо Проданов в студиото на "България сутрин".

Той посочи, че БСП предлага план за първите 100 дни на бъдещия кабинет с конкретни решения.

"Ние сме изключително последователни от началото на пандемията. Тя наистина е труден за решаване въпрос. Когато е трудно, трябва да има ясни правила, които да се спазват. България разполага с план за справяне с пандемии, който е от 2013 г. Той трябва да се преработи на базата на възможностите на здравната система", посочи водачът на листата на БСП в 23 МИР София Христо Проданов в студиото на "България сутрин".

Той посочи, че е важно за всички да бъде ясно при какви числа какво следва - "зелен сертификат", локдаун и т.н

"Натрупахме опит, но не си вземаме поуки. Много е глупаво да правиш едно и също нещо и да чакаш ситуацията да се промени. Министър Ангелов вземаше решения в последния момент. Това, което беше като критика и към служебния министър Кацаров, е, че той продължи по същия начин", изтъкна кандидатът за депутат.

Проданов посочи, че има определени министри в служебния кабинет, които се справят добре, но и такива, към които от БСП отправят доста критики.

"В момента има недостиг на дърва. Дървата и пелетите са много скъпи. Ние предлагаме временен мораториум за износа на дърва, докато населението се снабди с тях за зимата. Цените в момента са изключително високи", уточни той пред Bulgaria ON AIR.

Проданов  посочи, че трябват конструктивни разговори по политики, за да може да се сформира правителство.

"Тази безпътица, в която е изпаднала България, и тази политическа криза, придружена от всички останали, са пагубни за държавата", смята социалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
ГООООЛЕМ ЛОКУМ... преди 2 години
..."ЧЕРВЕНА РОЗА"-----ОТ *** -20......
30
0
 
2
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
САМО ТАКАААААА......ЧЕТВОРНИ И ПЕТОРНИ СМЕТКИ.....ТОВА Е "ПРОМЯНАТА", БЕ...КЕЕЕЕЕЕЕЕЕФ!
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОТ КЪДЕ МИНАТ ЧЕРВЕНИТЕ ЕСКАДРОНИ ТРЕВА НЕ НИКНЕ- ЗАТВАРЯЙ МАНДРИ, ЗАЛОСТВАЙ БАНКИ ЧЕРЕПИТЕ ИДВАТ!
28
0
 
6
 
! Отговори
САМО ПРИКАЗКИ.. преди 2 години
... НИЩО ПОВЕЧЕ... ХАХАХААА НА ВСИЧКИ!
27
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До минувачБългария в момента е блато,създадено за 13години.Всичко е рухнало и унищожено,само едни пътища и то некачествени.Корупция от горе до долу,безхаберие,наглост и един болен и беден народ.
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мерки добре, но от къде ще дойдат парите, от нови данъци ли? Защо БСП не обещае н-р , че ще построи неколко завода и да има износ на продукция, или износ на български плодове, консерви и зеленчуци , цигари, обувки и пр. за да има стимул народа да работи. Създайте средна класа ако можете.
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се обърне към Радев. Нали е техен човек.
24
4
 
8
 
! Отговори
минувач преди 2 години
Вдигнатият юмрук е готов да превърне България в блато.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почнаха предизборните надлъгвания!Вервайте им!
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ШопГласувайки за ПП, ИТН, ДБ получаваш БСП. Защото управление без нито БСП нито ГЕРБ нито ДПС не е възможно, а вече всички посочени партии обявиха, че са готови да управляват с БСП. Като ДБ за да замазват предпочитат да не е с мандата на БСП, ама иначе ще си управляват с БСП рамо до рамо. А колкото до децата в САЩ. Всички комунисти учат в Западна Европа и САЩ. В Беларус и в Приднестровието никой от тях не е отишъл да учи. Те и от Северна Корея все в Швейцария, а не в Москва.
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми нали президентът на БСП управлява чрез неговото служебно правителство. Нинова да му звънне по телефона и да си въведат мерките. Какво се правят на опозиция.
20
2
 
10
 
! Отговори
www преди 2 години
На кратко: БСП е много гладна, отдавна не е била във властта, захлеби здраво последните 6 месеца и иска още от същото!
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП както винаги се грижи за социално слабите. т.е тези които ги мързи да работят, тези които не са учили, тези които даже не си търсят и работа. Да, пак ще вземат от тези които са работили и работят за да направят една нова уравновиловка.БСП други за вас не съществуват ли? Ами пенсионерите които съвестно са се осигурявали се изравняват вече с тези които са на социални помощи.
18
1
 
7
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Вие като почнете да управлявате ще оправите нещата. Както винаги. Само, че сега Нинова трябва да се целува на орлов мост с Христо, Кирчо, Славчо и Мая. Рисковано е
17
4
 
2
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Или сте платени *** или Карлуково е пуснало достъп до интернет по стаите...
16
2
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 2 години
Няма шанс да гласувам ,а БСП.Те никога не са искали референдум за премахване на ДПС .От тях излезнаха мулти милионери като Дарина,Таки,Брендо,Маджо,Домуси 2бр,Бобокови 2бр,Клюлевци,Божков,Шуши.Една дума не каза за Дарина и Божков че трябва да с в затвора и да искат да ги докарат.Ккво направиха Янаки,Гечев Манолова за 20г в Парламента?Най голямата лъжа на БСП че казаха ние сме проруски а Рафаил учи в Америка вместо Москва.
15
2
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 2 години
Нинова казва че БСП е проруска.Защо тогава Рафаил е в Америка?Овчаров наложи Теди Овчарова Нинова мълчи.Овчаров е не само съмнителен от прехода но и крадец на милиони.Най интересно е как Нинова търпи миукащия Божанков вместо да го прати на логопед тя си го слушка как миучи.
14
1
 
10
 
! Отговори
Радеф преди 2 години
Измамници!
13
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А от кого ги искат тези мерки? Нали правителството е на техния президент и половината министри са от БСП?
12
2
 
11
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
ВРЪЩАЙТЕ ОТКРАДНАТОТО ОТ НАРОДА ДЕТО ГО ИЗНЕСОХТЕ НА БАХАМИТЕ