Нинова: Българското производство да бъде подпомогнато приоритетно

В следващото НС ще работим мярката 60/40 да стане 80/20, обеща тя
4 ное 2021 17:07, Анисия Иванова
28
Нинова: Българското производство да бъде подпомогнато приоритетно
Снимка: БСП

Българското производство да бъде подпомогнато приоритетно. Това поиска при посещение в Ловеч лидерът на БСП Корнелия Нинова, съобщиха от пресцентъра на партията.

"В цяла Европа правителствата спасяват първо националната си икономика и работни места, само тук евтиният ток се изнася, а народът плаща скъпия. Само ние си изнасяме дървесината навън, а хората плащат скъпи дърва, ако изобщо ги намерят. Българските фирми трябва да бъдат подпомогнати приоритетно, за да произвеждат и да запазват работниците си.

Още с началото на следващия парламент ще работим за това мярката 60/40 да стане 80/20. През бюджета да се покрие определен процент от фиксираните разходи на българските фирми. От свръхпечалбите на производители и търговци на електроенергия средствата да се преразпределят на домакинства и фирми", заяви Нинова при посещението си в предприятие "Крис Фешън", в което работят 150 човека.

В срещата участва водачът на листата за района Вяра Емилова и листата от кандидатите за депутати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО.... преди 2 години
СЕГА ИДЕ РЕД НА БСП ---ДА РАЗДАВА ПАРИ НА "НАШИ ХОРА "...ОТ БСП...ХА,ХА,ХАААААА...ЗАТОВА СА СЕ БОРИЛИ ,ДРУГАРИТЕ ,БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** какво производство посред зима, *** дрОгаркУ?! Те едвам през лятото докарват червива продукция, ти и през зимата да са с приоритет!
22
0
 
1
 
! Отговори
Ани преди 2 години
Да се надяваме че Нинова ни лъже, защото ако наистина е решила да го направи, това би било самоизяждане като по времето на 1994 - 1995 преди да катастрофираме при Виденовата зима.
21
0
 
0
 
! Отговори
тука има, тука нема преди 2 години
Парите се плащат от тези които призвеждат. Как ще ми вземат парите с данъци и после ще ми ги дават. Таз за какви ни взема?
20
0
 
8
 
! Отговори
nvm преди 2 години
Какви 60/40 или 80/20 не трябва ли да се работи това да спре?!!!!Г-жо Нинова и как ще подмогнеш производството,.
19
1
 
11
 
! Отговори
леле,леле,леле преди 2 години
след няколко национални катастрофи предизвикани от бсп , фалиране и приватизиране на българското производство от бсп , другарката импексова размахва лозунги на загриженост . това ако не е цинизъм !
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова много пари пред идборно раздавате. А кажете от къде ще дойдат парите, нали пак от нащите данъци? То помощи за соц. слаби, за пътните майстори, за бизнеса и пр. За пансиите пак няма да остане.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова така и не разбра, че не е работа на държавата да се меси в икономиката, камо ли в съвременния свят да проявава някакъв криворазбран протекционизъм. Днешната държава трябва да не пречи на свободата на производството и търговията, да защитава конкуренцията и свободния пазар, да налага антимонополни мерки. Само при свободно пазарно стопанство ще се натрупат възможности и за същинска социална политика. Но чугенената глава на Нинонав никога няма да вдене какво е то свободна пазарна икономика.
16
0
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Само русенското варено... щот у Турция го нема :)))
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как не и омръзна на тая жена да мели все едно и също.
14
1
 
6
 
! Отговори
Вълчан преди 2 години
То пък нещо зависи от нея!
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на тая пак й се привиждат петилетки и власт, ама НЕМА
12
1
 
6
 
! Отговори
Искам да им вярвам преди 2 години
но не мога. Радев им е от партията. Той вдигна тока, като в същото време намали парите помощите за бизнеса и въведе зелени сертификати. Защо да мислим че другото лице на същата пратия би направила нещо различно?
11
0
 
4
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Българското производство трябв да бъде подпомогнато да стане конкурентноспособно. Да раби с високи технологии и да е енергийно ефективно, за да може продукциатя да е качествена и по-евтина. Наливането на пари, за да покриват текущи разхди няма да доведе до нищо
10
1
 
12
 
! Отговори
българин преди 2 години
Теб вече,никой за нищо не те пита др Нинова!
9
1
 
13
 
! Отговори
Нино преди 2 години
Ела побачкай малко стига плямпа
8
0
 
11
 
! Отговори
До Нинова преди 2 години
А ти ли ще плащаш?Или на чужд гръб и сто тояги са малко?
7
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само на помощи ли ще я караме? Ами ние, които си работим честно, произвеждаме и храним държавата и подпомаганите, само наказвани ли ще бъдем?
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как по-конкретно - да се раздадат пари на наши хора ли? Всеки път като чуя подкрепа от държавата ми става лошо. Никакъв контрол!
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Утопичен социализъм