Радев: Очаквам българите да покажат, че времето на шайката е свършило

Президентът заяви, че няма повод за притеснение за предстоящите избори
Обновена: 8 ное 2021 19:21 | 8 ное 2021 19:21, Веселина Йорданова
959
Радев: Очаквам българите да покажат, че времето на шайката е свършило
Снимка: БГНЕС

Очаквам българите на 14 ноември ясно да покажат, че времето на шайката е свършило и че няма да допуснат повече да бъдат лъгани, крадени и унижавани. Ние сме талантлив народ и можем да постигнем много, когато отхвърлим игото на посредствеността и на корупцията. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Хасково, където проведе срещи с граждани и с представители на бизнеса.

По думите на държавния глава няма повод за притеснение относно провеждането на предстоящия вот. Президентът посочи, че собственикът на фирмата, внесла допълнителните 228 машини, следва да даде обяснение относно казуса.

"Господин Борисов наля милиони в същата фирма и съответно по време на своето управление направи така, че от нея да зависят много неща", заяви още президентът и добави, че този, който разпалва най-много истерия покрай тези машини, има интерес да саботира изборите. В последната седмица от изборите мафията ще направи всичко, за да уплаши, обърка и разколебае хората да не гласуват и да дискредитира вота, заяви Румен Радев.

В отговор на въпрос относно отправената му покана за предизборен дебат от Анастас Герджиков в град Хасково, президентът Радев заяви: "Тук съм заради хасковлии, а не заради господин Герджиков“. По думите му Герджиков би повишил своите шансове на предстоящия вот, ако намери смелост публично да се отрече от лъжите и манипулациите на бившия премиер, вместо да повтаря като ехо неговите думи.

Държавният глава заяви, че ако вотът на българските граждани доведе до гласуване на втори тур, той е готов да участва в дебат с другия кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


959
Още по темата: президентРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
563
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Частни милиции и дерибеи ли?! "Делта гард" всъщност пази Радев и сина му
562
19
 
4
 
! Отговори
Tui преди 2 години
Я всички гробаджийски калинки да кажат с колко се нагушиха и защо заплашват обикновенните чиляци от автомагистрали, че ако не излязат да протестират ще ги гонят. Нещо говори ли ви чекмеджета разни, 60 млн. Хотелчета по морето. Браво Радев
561
3
 
21
 
! Отговори
Фатмак преди 2 години
Естествено, че няма да има повод за притеснение. С тези машинки всичко вече е ясно предварително.
560
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Радев!Кратко ,точно и ясно ги обрисува шайката и нейните слуги.Много хапят щото виждат неизбежния край а той няма да е приятен за тях.Истински президент а не недоразумение.
559
17
 
8
 
! Отговори
Pomak преди 2 години
На 14.11. трябва да разкараме мафията ГЕРБ-ДПС
558
21
 
5
 
! Отговори
До 628 преди 2 години
Радев е чист на сълза и престъпления няма и понеже не можаха да му му намерят търсят от хора около него. Петков се е отказал от канадско гражданство . Защо Лилето Павлова не се отказа от руското , царят от испанското а оня министър на Плевела от английското? По чист президент от Радев не сме имали.
557
1
 
6
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Шайката, майката. Времето на българите изтече.
556
3
 
25
 
! Отговори
тоя тъп галфон преди 2 години
още не са ли го осъдили по 9 престъпления спрямо Конституцията!Акъл тръгнал да дава.МУТРО, вън!
555
1
 
16
 
! Отговори
Гошу преди 2 години
А бе, къде е Гешев ?
554
25
 
5
 
! Отговори
:-) преди 2 години
Т Р О Л О В Е Т Е ОТ ГЕРБЕРЯСАЛИЯ С А ЙТ - ЖАЛКИ СТЕ! АБЕ ЗАЩО НЕ СТЕ ПОД НИКОВЕТЕ СИ НА ЩАТ - ЗАЩО СИ КРИЕТЕ НИКОВЕТЕ - ХАХАХАХАРАДЕВ ВИ НАГЛАСИ НА ТЕЗИ ИЗБАРИ И ПОРЕДНАТА ВИ НЕЖНА КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕЦЕДЕНТ НЕМА ДА МИНЕ! САМИ СЕ ЗАКОПАХТЕ С АЛЧНОСТ, ЧЕ И СЪС СЕГАШНОТО ВРЕМЕННО ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ ОТ ПРОСТАТА ВИ ГЕРБЕРСКА ЧЕКМЕДЖАРСКА ОЛИГАРХИЙКА! РАДЕВ ОБЕДИНИ И ЛЕВИ И ДЕСНИ СРЕЩУ ВАС И ВИ СМАЗВА!!!!!!!!!
553
4
 
24
 
! Отговори
Комунист преди 2 години
Другарю Радев, върнахте ли вече комунизЪма ?
552
2
 
7
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Ха ха ха ха ха... Ама едното твърдение не опровергава другото! Толкова разбираш от логика ти...:)))))
551
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Случаен минувачТи си доказателство, че не всички пpocтаци са военни!
550
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
MУТРИ ВЪН!!!!Герберазите също!Ще говорим след изборите, но тогава ИСКАМ ДА МЪЛЧИТЕ, ЯСНО ЛИ Е?
549
3
 
16
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Математическа теорема: Всички военни са ***. Доказва се чрез опровергаване на отрицанието й. Нека допуснем, че в множеството на военните има 1 умен елемент. Той ще спазва устава, но понеже е умен, неминуемо ще попита колегите си: Другари, защо ходим с униформи по улиците? След което ще бъде изключен от множеството на военните за обсъждане и неподчинение на устава и множеството на военните ще се състои пак само от *** елементи. Теоремата е доказана.
548
2
 
17
 
! Отговори
Ади преди 2 години
Нямал бил "повод за притеснение за предстоящите избори"??? !! Е, как има като са си баш ортаци с ГЕРБ, ДПС, а новата му булка е бивша в Шоуто на Слави. Затова, че нямят срам е ясно, ама страх от Господ и грях - и това ли нямат? Веднъж се излгах да гласувам за Радев - никога повече - заклевам се. Този човек ме омерзи - не искам да го чувам дори.
547
4
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Да, времето на твоята шайка изтече, времето на капоят ти Рашков изтече! За 6 месеца смазахте народа, крачиш през трупове и пак искаш да си президент! Кой мислиш, че ще гласува за теб, само инициативният ти комитет!
546
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно двама слуги на Tyyлъпа драскат тук. Малко сте. Може още на 15.11 да ревете като обрани попове!
545
4
 
18
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
До БГ 609 Точно така, нека да пръска нивите със самолет, да свърши нещо полезно. А Лаурел и Харди ще ги пратим в Чуждестранния легион - той още съществува. Там да показват хитрините си.
544
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаххахаххаах!!! Писъци на @нално строшени repбеpoпитеци огласят Територията! МУТРИ ВЪН!!!!!!