Радев: Очаквам българите да покажат, че времето на шайката е свършило

Президентът заяви, че няма повод за притеснение за предстоящите избори
Обновена: 8 ное 2021 19:21 | 8 ное 2021 19:21, Веселина Йорданова
959
Радев: Очаквам българите да покажат, че времето на шайката е свършило
Снимка: БГНЕС

Очаквам българите на 14 ноември ясно да покажат, че времето на шайката е свършило и че няма да допуснат повече да бъдат лъгани, крадени и унижавани. Ние сме талантлив народ и можем да постигнем много, когато отхвърлим игото на посредствеността и на корупцията. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Хасково, където проведе срещи с граждани и с представители на бизнеса.

По думите на държавния глава няма повод за притеснение относно провеждането на предстоящия вот. Президентът посочи, че собственикът на фирмата, внесла допълнителните 228 машини, следва да даде обяснение относно казуса.

"Господин Борисов наля милиони в същата фирма и съответно по време на своето управление направи така, че от нея да зависят много неща", заяви още президентът и добави, че този, който разпалва най-много истерия покрай тези машини, има интерес да саботира изборите. В последната седмица от изборите мафията ще направи всичко, за да уплаши, обърка и разколебае хората да не гласуват и да дискредитира вота, заяви Румен Радев.

В отговор на въпрос относно отправената му покана за предизборен дебат от Анастас Герджиков в град Хасково, президентът Радев заяви: "Тук съм заради хасковлии, а не заради господин Герджиков“. По думите му Герджиков би повишил своите шансове на предстоящия вот, ако намери смелост публично да се отрече от лъжите и манипулациите на бившия премиер, вместо да повтаря като ехо неговите думи.

Държавният глава заяви, че ако вотът на българските граждани доведе до гласуване на втори тур, той е готов да участва в дебат с другия кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


959
Още по темата: президентРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
543
3
 
28
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Радев не се предава,но е крайно време да си изберем достоен интелигентен Президент и да възродим държавата.Не заслужаваме военни пенсионери да ни водят към пропаста.Бъдещето изисква умни хора да бъдат начело на Държавата.
542
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко допълнителни машини му трябват на Чорапа за да спечели?
541
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още 150 е поръчал Чорапа,за да е сигурен в измамата!
540
3
 
23
 
! Отговори
Спомням си преди 2 години
Цял да спасява българския народ!? Е нали точно ти започна с лъжите, и манипулациите! Обсебен от *** си мерак за власт тръгна с сваляш законно избрано и подкрепено с мнозинство в парламента правителство, грубо поругавайки конституцията разклащайки доверието в институциите и държавността и носейки хаос и беззаконие в страната! Във всяка нормална държава *** като теб вече одавна щеше да лъска наровете в затвора.Твоята наглост обаче не спира до тук! Лъжлив, злобен и властолюбив цър вул !
539
3
 
21
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Времето на твоята шайка трябва да свърши! Народът трябва да ти покаже червен картон! Както и на твоите палячовци Лаурел и Харди - смешници, но и мошеници!
538
3
 
23
 
! Отговори
Бунгур преди 2 години
Сега стана ли Ви ясно защо е ФАЛШИВ герой. В неговите си очи може да всякакъв,но защо иска и народа да го възприема като герой,когато цял живот е воювал с измислени врагове.Никога повече военни пенсионери с власт.
537
3
 
23
 
! Отговори
не ме е стах преди 2 години
Страшното не е сега, а след изборите ако този престъпен тип в едно с цялата си престъпна банда успее да се докопа до властта за втори път.
536
2
 
25
 
! Отговори
РАДЕВ Е СВИКНАЛ.. преди 2 години
В КАЗАРМАТА-ЗНАЕ, ЧЕ ПОДЧИНЕНИТЕ МУ ГО ПСУВАТ НА МАЙКА, ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯ С ТЯХ...................НО НИЕ НЕ СМЕ КАЗАРМА, БЕ НАГЛЕЦ КЛЕПОУХ..!!
535
2
 
24
 
! Отговори
докога ще чакаме ? преди 2 години
Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона ........ Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!
534
18
 
3
 
! Отговори
ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ преди 2 години
АТЛАНТИЦИТЕ ДА СИ ИЗБИРАТ ПРЕЗЕДИНТ НА АТЛАНТИДА. НАЙ-ПОДХОДЯЩ ЗА ТАЗИ ПОТЪНАЛА ДЛЪЖНОСТ Е РОСКО ПЛЕВНЯТАА НО И ГЕРДЖИКОВЕЦА СТАВА, ЩЕ ПОДСМЪРЧА ПОД ВОДАТА КАКТО И НА СУШАТА...
533
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Атлантическият съвет на България излезе с призив към своите последователи и съмишленици по повод предстоящите избори на 14 ноември. В публикация в социалната мрежа Фейсбук атлантиците зова да не се гласува за Румен Радев, тъй като той е еднолично на власт през последната година и е докарала страната до тежко положение. Освен всичко друго атлантиците са на мнение, че Радев не е достоен да бъде български президент, защото е разединител на нацията.
532
0
 
22
 
! Отговори
BG преди 2 години
Качвайте го тоя пу*як на самолета ама селскостопанският да пръска нивите, белким свърши нещо полезно
531
0
 
23
 
! Отговори
Бул гур преди 2 години
Време е шайката на Радев да си ходи.Аман от военни пенсионери, цял живот воювали с измислен враг.Ако нямат враг,те сами си го измислят,за да се борят и изглеждат герои в собствените си очи.
530
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очаквам българите да покажат, че времето на най- неподходящият за поста Президент е изтекло. Май РР още от сега почва да говори за манипулации и т.н Усеща явно, че дните му са преброени! Чао Разеденителю!
529
0
 
5
 
! Отговори
анонимен до Диана584 преди 2 години
Мисля , че си достатъчно образована за да можеш да забележиш ,че представката (в) е залепена за( името), което придава обратен смисъл на това което означава (в) отделена от( името). Разбира се трябва подходящо словосъчетание за да се получи обратен смисъл. А що се отнася до моя подкрепа на БСП , ПП,или която и да е от новите вредни - опазил ме господ и макар да съм на доста години , акъла ми е на място.
528
0
 
17
 
! Отговори
ОБЕДИНЕНИ БЪЛГАРИ.. преди 2 години
СПАСЯВАТ СВОЕТО НАСЛЕДСТВО-БЪЛГАРИЯ...!!... МАСОВО ГЛАСУВАМЕ ЗА КАНДИДАТА, КОЙТО ИМА НАЙ-ГОЛЯМ ШАНС ДА СПРЕ ПРЕДАТЕЛЯ РУМЕН РАДЕВ И НЕГОВАТА МАСОНСКА БАНДА...!!......
527
0
 
24
 
! Отговори
Аспарух преди 2 години
Прав е президента, редно е да покажем, че трябва да си ходи той самия и хората около него. Дори той го е осъзнал. А не е от най-интелигентните.
526
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам с каква скорост се теглят дългове от страна на правителството без ясно обяснение за какво точно се харчат, като сегашните управляващи се хвалеха за допълнителни приходи, спрени кражби, а резулата празна хазна. Дупе да им е яко на следващите управляващи. КОЙ Кой изпразни пъланата хазна????
525
0
 
18
 
! Отговори
МАСОНСКО РОБСТВО.. преди 2 години
БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е ПОД МАСОНСКО РОБСТВО НА ЛОЖА"СЛЪНЦЕ - ПЛОВДИВ.........РАДЕВ.. ГЕРГОВ.. УЗУНОВ.. КОПРИНКОВ.. ДЕМЕРДЖИЕВ....... ТОЛКОВА ЛИ Е СЛАБА БЪЛГАРИЯ-ДА ТЪРПИ ТЕЗИ СЕКТАНТИ, КОИТО ЩЕ ПРОМЕНЯТ И ХРИСТИЯНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ВЯРА НА БЪЛГАРИТЕ..??..... АРМИЯТА НА МАСОНИТЕ - ВСЕКИДНЕВНО СЕ ПОПЪЛВА С АФГАНИСТАНСКИ МИГРАНТИ-БОЙЦИ, КОИТО ЩЕ ОХРАНЯВА ТИРАНИНА РАДЕВИ НЕГОВАТА ШАЙКА......... А Н А Т Е М А......!!
524
0
 
21
 
! Отговори
Ани преди 2 години
Аз не изпитвам никаква симпатия към това лице, защото още в началото на кариерата му напомних че даване на предпочитание на различни групи от народа води до разединение, а "Хана знае че разединението на народа е добре дошло за ромеите." Виждаме какво се случи с ИТН. И те имаха едни резултати ... Това ще се случи и с Радев. Просто отива скоропостижно на бунището на историята.