"Галъп" при 100% протоколи: Расте преднината на "Продължаваме промяната"

ДПС дръпна пред БСП, "Възраждане" твърдо в парламента
15 ное 2021 00:19, Красимир Ангелов
240
"Галъп" при 100% протоколи: Расте преднината на "Продължаваме промяната"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новата политическа формация "Продължаваме промяната" продължава да увеличава преднината си пред ГЕРБ-СДС в проведените в неделя парламентарни избори, сочат данните от 100% паралелно преброяване на "Галъп интернешънъл".

Формацията на Кирил Петков и Асен Василев изпреварва ГЕРБ-СДС с 26,3% срещу 23,1%.

Още по темата
ДПС дърпа сериозно на БСП за третото място, като събира 11,4% срещу 10,4% за социалистите.

"Има такъв народ" се доближава до БСП, но за момента остава на петото място с 9,3% подкрепа. "Демократична България" събира 6,4% от гласовете на избирателите.

Партия "Възраждане" твърдо влиза в следващия парламент, като продължава да увеличава своя актив и събира точно 5% подкрепа.

Под чертата остава коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!" с 3%. ВМРО събира 1,1% подкрепа, "Атака" – 0,5% и други.

В президентския вот Румен Радев събира точно 50% на президентските избори, докато проф. Анастас Герджиков печели 24%. Трети е лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ с 9,1%, а Костадин Костадинов изпреварва Лозан Панов - 4,1% срещу 3,5%.

Избирателната активност на президентските избори е 37,5%.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
4
 
! Отговори
svetlio преди 2 години
Кой ви вярва на вас пък стъкмисти.Видяхме ви преди изборите какво предрекохте и какво излезе-РАЗЛИКА 10 ПРОЦЕНТА!!!
166
3
 
3
 
! Отговори
Варненец преди 2 години
До обективенКакво Възраждане, лидера им Костя Копейкин беше от партията на Каракачанов и понеже не го направиха депутат се разсърди и се отцепи като си направи партия. Понеже националисти много, той се хвана за русофилството и като в предишните избори не успя с партийната субсидия си направи къща и си купи кола. Но в такава държава може всичко. Сега като е в парламен сигурно ще си купи и яхта!
165
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Политическата система е катастрофирала, както впрочем и икономическата. Скоро хората ще усетят плодовете на 30 години безхаберие - образователно, интелектуално, икономическо, здравно. Задава се световна криза с хиперинфлация - това, което имаме да противопоставим е негоден политически елит, оредяващо и все по-дебилизиращо се население, и нараснало *** малцинство.
164
0
 
2
 
! Отговори
msm преди 2 години
Ако Кирил и Асен си мислят, че корупцията е само на нивото до което те се докоснаха, лъжат се. България е пропита от корупция, кражби, търговия с влияние във всички обществени сектори - болници, училища и детски градини, общински и държавни предприятия, ведомства от министерства, общини, до най-малките регионални дирекции! От почти всеки договор за обществена поръчка се краде, за всяка позиция в администрацията се търгува с влияние, а често и пари се дават. Да видим как ще се справят?
163
2
 
0
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
Очаквам БСП ДБ НТН и ДПС да призоват симпатизантите си да гласуват за ПРОФЕСОР ГЕРДЖИКОВ.....
162
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев изчегърта всички, които го подкрепиха. Масовите оставки говорят красноречиво. Шутът му Антон Кутев и Елена Йончева искат оставката и на Нинова. Това би довело до обезглавяване на БСП. Всички партии на протеста са на колене. Толкова са обезверени, че няма да призоват за изчегъртването на този, който им го причини. Един президент ОБЕДИНИТЕЛ би им възвърнал самочувствието.
161
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата е в депресия. Тиквичките - в истерия. Време е ГЕРБ и БСП да изчезнат, с ДПС ще се разправяме след това, когато останат самички.Списък на милиционерските ДС партии: ГЕРБ, БСП, ДПС, ДБ, ВМРО и останалите патреоти.
160
5
 
6
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 години
Аз съм доволен от резултатите. Партията на селските бекове не спечели, Киро Канадеца ми вдъхва доверие, Радев е най-добрият държавник в последните 30 години. Възраждане влиза в парламента за да се бори с ковид фашизма, шоуто на слави продължава да потъва. *** също потъват, което е добре, гей-браковете ще се отложат още малко.
159
4
 
7
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Народа изобщо не е полудял нека натискат още малко с КОВД мерките и ще видиш резултата на следващите избори ако ВЪЗРАЖДАНЕ не хванат 10%
158
3
 
21
 
! Отговори
глас от тъдява преди 2 години
Българинът за пореден път се самоопредели като *** 80-процентник , ако бяхте гласували поне 70% ДПС щяха да са с 5-6% и нямаше да се изживяват като стожер на стабилността , ама като ви е толкоз акълеца . А както е тръгнало за пролетните избори ще се борят за първото място.....
157
6
 
5
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Анонимен: Кое да влиза :) ? Същия резултат за ГЕРБ както и на предните и на по предните избори ... Влиза на другите на такива като теб... 10% инфлация, цената на тока ще хвръкне скоро, България тегли няколко пъти по 500 милиона дългове. Ти ще плащаш заедно с твоите деца :) Аз отдавна стм офгрид и не разчитам нито на руснаците нито на американците нито на герб, берб, мерб, пп и всякакви други нарушители на конституцията :)
156
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като видни гербери се готвят да изчегъртат Бойко Борисов от лидерския пост в партията,същата съдба споходи и неговата задкулисна приятелка Корнелия Нинова,това са истинските новини и радостни разбира се за умните българи!Тук един овчар се е опитал да защити ГЕРБ като говори за фалшиви машини,колко по-пр'ости могат да бъдат тези герберасти бе,слушат глу'постите на Тиквата и ги повтарят,вместо да се опитват да поумняват те все повече затъ'пяват!Абе дали герберастите не са най-елитните овце?
155
1
 
3
 
! Отговори
Ясно преди 2 години
Бесепарите и чалгаджиите ще се "променят" !
154
11
 
11
 
! Отговори
Крас преди 2 години
До Анонимен 174 Добре гербав ама са един милион.Няма място на Белене за толкова хора.Останалите дето са много умни и ще правят лява политика с десни идеи по Харваррдски с президент военен,ще стигнат скоро под крушата. И тогава ........ ще ядем сняг на парцали. Изтрещял народ.
153
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Крас 173 Така мислехте, гербав, ама се оказа друго :)
152
5
 
18
 
! Отговори
Крас преди 2 години
Малък но изключително *** народ !
151
0
 
6
 
! Отговори
Павлов преди 2 години
До АнонименЗасега печелиш награда за най-гладка мозъчна ***!
150
13
 
23
 
! Отговори
Шмайзер преди 2 години
Копейкин - 5% - този народ е полудял!
149
1
 
4
 
! Отговори
Читател преди 2 години
До Така е 152: Мачът между два отбора ще бъде пълна трагедия, ако съдията е подкупен и решава изхода от мача. Може да се сменят треньори, да се купуват или продават играчи, за да се подобри играта на отборите, но резултатът пак ще зависи от съдията. Решението е съдията да се премахне и да се промени системата, така че да не може други корумпирани съдии да свирят мачовете.
148
7
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
КУФАРИТЕ НА ББ---НЯМА ДА НОСЯ , ЗАЩОТО СЪМ МНОГО ЗАЕТ!!!! ЩЕ ЗАНЕСА ГЛАВАТА НА КОРНИ И СЛАВИ----НА ПОДНОС НА РАДЕВ!....ИСКА ДА ГИ ПОЛУЧИ ЧОВЕКА И ДАВА КАШОН "КАНАДСКО УИСКИ " ЗА УСЛУГАТА!!!