"Галъп" при 100% протоколи: Расте преднината на "Продължаваме промяната"

ДПС дръпна пред БСП, "Възраждане" твърдо в парламента
15 ное 2021 00:19, Красимир Ангелов
240
"Галъп" при 100% протоколи: Расте преднината на "Продължаваме промяната"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новата политическа формация "Продължаваме промяната" продължава да увеличава преднината си пред ГЕРБ-СДС в проведените в неделя парламентарни избори, сочат данните от 100% паралелно преброяване на "Галъп интернешънъл".

Формацията на Кирил Петков и Асен Василев изпреварва ГЕРБ-СДС с 26,3% срещу 23,1%.

Още по темата
ДПС дърпа сериозно на БСП за третото място, като събира 11,4% срещу 10,4% за социалистите.

"Има такъв народ" се доближава до БСП, но за момента остава на петото място с 9,3% подкрепа. "Демократична България" събира 6,4% от гласовете на избирателите.

Партия "Възраждане" твърдо влиза в следващия парламент, като продължава да увеличава своя актив и събира точно 5% подкрепа.

Под чертата остава коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!" с 3%. ВМРО събира 1,1% подкрепа, "Атака" – 0,5% и други.

В президентския вот Румен Радев събира точно 50% на президентските избори, докато проф. Анастас Герджиков печели 24%. Трети е лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ с 9,1%, а Костадин Костадинов изпреварва Лозан Панов - 4,1% срещу 3,5%.

Избирателната активност на президентските избори е 37,5%.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На всички избори о един месия, а по между просия!
146
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СТРАНДЖАТА носи куфарите на ББ към терминал 2.
145
3
 
15
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Крас, много ли те е жал,че те двамата,не са от шайката на герб.
144
29
 
30
 
! Отговори
Крас преди 2 години
Българина като проумее, че двамата от Харвард вървят като преторианска гвардия на Радев ще е късно !Честито лична власт на Радев ако бъде избран на балотажа!
143
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Резултатите на ДПС са благодарение на ниската избирателна активност.Та, после да неревете, че Доган ни управлявал. Като не ходите да гласувате, така ще бъде.Само със стоене в кръчмите и ходене за гъби и риба, в изборния ден, не се гради общество. Но, кой да ти ги знае тези неща/?!!
142
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сега освен герберасти крадливи другата която трябва да се измете е т урчелята дупесарите
141
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 189, ха ха ха какво успокоение за глу'паците, ха ха ха "чалгарите глътнали вода" ха ха ха, а герб'ерастите направо се удавиха нали тъ'пако завистлив 189 ? Ето колко са т'ъпи, завистливи и злобни гербер'астите, за тях България е НИЩО, за тях единствено важен е про'стакът от Банкя, не е важно как държавата и народът да изплуват от батака ! Овчето стадо на Тиквата вече поема към "кланицата" !
140
17
 
10
 
! Отговори
Предпоследното място преди 2 години
До Ти да видиш.. Сорос яко чегърта БСП и Нинова. 30% от нейните са гласували за ПП вместо за своята партия. Нинова ще бъде обезглавена и то от нейния избранник Радев, което той заяви, обявявайки новото лице на БСП. Това представя Нинова, като слаб стратег.Най-лошият сценарий за България е ако един и същ човек овладее изпълнителната и президентската власт.Диктатурата да ви е честита щом не гласувате.Това си е национален мазохизъм.Вече е ясно кои са българите в чужбина-децата на бедните болшевики.
139
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изключително важно е , че чалгарите глътнаха вода , а "Ние идваме" тотално си отиваме ...
138
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народ.Бг. разкри: - "Ето как ДПС спечели в Турция в тайна стаичка 8 човека попълват декларации на конвейер." ДПС е другата партия която трябва да бъде изчегъркана от властта, тя е противоконституционна, антибългарска и на етническа и верска основа, а българите в нея са само престъпници и измамници ! За да съществува ДПС главният виновник е БКП/БСП, в името на властта създадоха турската партия за да разделят гласове и да не бъдат изхвърлени от управлението след 10.11.1989 г.
137
1
 
1
 
! Отговори
До ++++ ???? преди 2 години
До +++То хляб ли ядеш още ??? Това не е ли е демоде ???
136
3
 
12
 
! Отговори
До Така е .. преди 2 години
А от баце какво чухме? Ралта, ралта ралта и после ремонт на ремонта на ремонта. Каскета не е главен прокурор, а главен слуга на гербо и компания. Десетки репортажи за какво ли не и никаква реакция. Хвана една Иванчева и видиш ли осъдихме престъпниците. Пълен ***.
135
5
 
24
 
! Отговори
Мда преди 2 години
При ниска активност ГЕРБ загуби,а ако беше нормална!Няма да ги бъде повече.Сега българите трябва да се съсредоточат върху битката с още по-големия враг-ДПС.Тука нещата са още по-сложни,а мерките искат обединяване около националната кауза-България да остане държава на българите!Повече българска партия НЕ трябва да се коалира с ДПС,гласовете от Турция да бъдат отрязани радикално завинаги(има начин) и НАЙ-ВАЖНОТО-да се вдигне раждаемостта на БЕЛИТЕ хора и намали на ****!Орбан показа как става това!
134
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В заглавието 100% протоколи, в съдържанието 100% паралелно преброяване. Леваци.
133
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Браво Саше Защо се изказваш в страни от темата само и само да постнеш нещо и да се направиш на интересен? Умен си ти, ама колкото двама пр0сти!
132
2
 
5
 
! Отговори
Браво Саше преди 2 години
До Колкото Че тия производните -ПП, ИТН, ДБ,Възраждане ,Мая Костинбродска и прочие- те са най-антикомунисти,а..Я помисли само- на кого децата учат в САЩ/Нинова/, Харвард и прочие- сигурно на обикновения човек,дет може да плаща 35 000 долара на семестър,а...Много си умен,Саше,много...
131
2
 
10
 
! Отговори
Колкото преди 2 години
и да се надяват и реват герберестите правителство ще се състави, и скоро парламентарни избори няма да има! Кефи ме, и че БСП се сринаха, но типично по комунистически Нинова се е вкопчила в кокала и няма намерение за оставка! Нагла до безобразие!
130
1
 
7
 
! Отговори
Shark преди 2 години
До +++ Мда, то щото местният *** от Банкя за 12г хубаво ни оправи. На следващите избори няма и 10% да имат. Ето, БСП започна да се срива, ГЕРБ са следващите.
129
2
 
11
 
! Отговори
Как е... преди 2 години
...гербаджии и периферия, вече убедително губите първото масто за втори път? Този път изоставате от първия с цели 5%. Айде няма нищо, догодина Ви желая вече и третото място. Свиквайте... Бойко..., нещо....? Биеше се в гърдите, че си все номер едно, най-подготвеният? Защо мълчиш сега пред камерите? Разбирам трудно е да коментираш провалът си, но това са резултатите ;) .
128
0
 
8
 
! Отговори
Алфалин Галъпин преди 2 години
До Въпроси, въпроси... Не само, а кого слагаха 2-ри .... а къде са сега червените.... а уж сините..... Общо взето пишман агенциите само прибират париците и пишат за каквото си платят платците за уж модерни проучвания....