Борисов: Хората са отвратени, уплашени и стресирани

Гласувах срещу полицейщината, заяви той
21 ное 2021 12:29, Анисия Иванова
499
Борисов: Хората са отвратени, уплашени и стресирани
Снимка: БГНЕС

Гласувах срещу полицейско насилие, тази полицейщина, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като даде своя глас на балотажа днес.

Чакахме инициативните комитети да издигнат личности, зад които българите да застанат да могат да ги обединят, да могат да водят външната политика и най-вече добросъседство. Затова не издигнахме партиен кандидат, обясни още той.

"Доверихме се изцяло на избора на ректорите в България, на ВУЗ-овете, на най-голямото учебно заведение – Софийският университет. Гласувах срещу това полицейско насилие, тази полицейщина. Ден преди изборите да влезе полиция в СУ и други университети срещу политическия си опонент, това е резил", коментира още Борисов.

"Хората са отвратени, уплашени и стресирани. Затова избирателната активност е ниска", уточни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


499
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
311
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турският кандидат ще загуби.
310
5
 
23
 
! Отговори
България преди 2 години
*** не се наяде!!!
309
6
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Окрадохте и убихте Народа Пороци жадни за Кръв и Пари!
308
6
 
21
 
! Отговори
Верно е преди 2 години
Прав си тиква, аз съм отвратен от ГРОБ, вашите избиратели (разбирай администрацията са изплашени да не им изстине работното място, че после и за берачи на череши няма да ги вземат, а ти и твоите дружки сте стресирани дали да бягате, дали няма да ви пратят при бай Ставри на гости.
307
8
 
7
 
! Отговори
Голямата мистерия преди 2 години
Нидал Алгафари публикува на фейсбук страницата си заснети резултати от гласуване в изборен район 24-Подуене. Според протокола от машината за 25 ПП са гласували 103 ч. , а според протокола от контролните разписки за ПП са гласували 23ч. Вероятно 80 човека са си изяли незабелязано листчетата от машината и оттам идва объркването и" изобщо няма , ама изобщо няма никакви съмнения относно честността на парламентарните избори".
306
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце, ти ни накара да се размърдаме и да гласуваме за българина.
305
5
 
21
 
! Отговори
Крум преди 2 години
Хората са наистина отвратени и погнусени от теб ББ! А уплашения си пак ти защото най-после ще получиш това, което заслужаваш. А уврежданията, които получи ББ в последните години показа, че властта не само не му отива, но не му и понася. Може да си тръгне забогатял ,но ще си тръгне и оглупял от лакомия и злоба. Ноооо помнете винаги има възмездие!
304
5
 
15
 
! Отговори
пенсионер 79 г. преди 2 години
БОКО ЖАЛЪК СИ, НИТО СЪМ УПЛАШЕН И ДЕПРЕСИРАН И В КЪЩИ НИКОЙ НЕ ГЛАСУВА ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ С ДАЛАВЕРИТЕ И СТРАХЛИВИ А МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОИ ЩЕ СА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗМАМНИЦИ.....
303
7
 
25
 
! Отговори
българин преди 2 години
Отвратени са от тебе , с--ньо !
302
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов сутринта: "Ще строим АЕЦ. Много ни е необходим", Борисов на обяд: "Какъв АЕЦ, бе. Там има един гьол." Борисов в четири часа следобед: "Обаче токът ще поскъпне четири пъти. Ще строим", Борисов в седем часа вечерта: "Какъв АЕЦ, бе. Това е руски корупционен проект". Борисов в 10 часа вечерта, на три ракии: "Аз да съм казвал нещо. Ами. Питайте, Херо Мустафа. Тя каза"
301
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слободъ за Будката, тая е моя, рекал от сала Сретан Йосич и наредил на екипажа през ноща от Дунав да се спуснат по Искаро за да участва с брекенето в преброяванено на излегналите се по бустаните тикви, пипони и кратуни, след което е поканен на офицялна закуска в Банкя от където Будката шел сам да изтегли салът до река Нишава, по която Сретан да си оди дома по вода
300
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои са украина да заплашват - бьлгария Да исчезват сьс - 200
299
2
 
14
 
! Отговори
Герб- турция преди 2 години
Ако герджика спечели баце ще удари ли един кючек в негова честВидях , че самият герджиков е много заинтерсован от интервюто как протича гласуването вьв турция
298
19
 
7
 
! Отговори
Emigrant преди 2 години
Алоууу,от,качалката 337!???Ти земаш ли си редовну аповете ве гад,жал?!Борисов бил най лошото след турското робство?!Да,ако си крадец на ДДС или трафикант на фалшиви цигари и фалшив алкохол,съм 100%та съгласен!Удуши ви кат лисица,охранени кокошки!Щом Са,танишев 4ри пъти официално заяви,че през управлението му се крадяли по 4 милиарда годишно от ДДС,а Борисов ги открадна от вас и ги вкара в хазната за пътища,пенсии,заплати на учители!Няма как крадци,червени м,ърши и безполезници да го харесват!
297
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шебекът затри цял академик
296
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На финала Радев се приземява с Миг- 29.Някъде в далечината, в облак прах, се задава Герджиколу - язди на куца камила, загърнат в бял чаршаф - подарени му лично от Карадайъ и възнася молитви към бога на латински език с влашки акцент: "Един е алах и неговият пророк абдул *** тиквабудалъ!"
295
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно говори , друто прави и трето през плета премата. Естествено тоя е пуснал празна бюлетина и оревал махалата че срешнал Радев да разединява карайки Дрон и подир него Ананас да обединява населенита в засаждането на ранния Арпаджик
294
10
 
3
 
! Отговори
Грипен Гаменов Ветов преди 2 години
Здраствуйте паляци!Ха така ва искам!Плюйте по поженкаря,щот ни е,ба м,а,мицата с краденето и бандитизма!Даже аз славния генерал орел в небесата трябва ше да са крия кат мишок и да назначавам тайно Деса на 2 служби,да и подарявам нелегално апартамент,та да са видим щастливи и едвам вързали двата края с 10 бинки на месец!Не вярвати но тая жена е кат голяма скъпа кола,ногу арчи за туалети и глезотии!Затуй ша *** избирети за ощи пет,да мога да пувлекъ некой и друг милион,ще ша ми трябват за адвокати!
293
6
 
23
 
! Отговори
Проклет да е! преди 2 години
Този на снимката е най-лошото нещо, случвало се на България след Турското. Дано Господ го накаже жестоко. Проклет да е!!!
292
13
 
2
 
! Отговори
вимето на народа преди 2 години
Радев спря кражбите и прибра 8 милиярда изтегли заем още 3 милярда вдигна цените и милиярдите потекоха към бедния народ.