Борисов: Хората са отвратени, уплашени и стресирани

Гласувах срещу полицейщината, заяви той
21 ное 2021 12:29, Анисия Иванова
499
Борисов: Хората са отвратени, уплашени и стресирани
Снимка: БГНЕС

Гласувах срещу полицейско насилие, тази полицейщина, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като даде своя глас на балотажа днес.

Чакахме инициативните комитети да издигнат личности, зад които българите да застанат да могат да ги обединят, да могат да водят външната политика и най-вече добросъседство. Затова не издигнахме партиен кандидат, обясни още той.

"Доверихме се изцяло на избора на ректорите в България, на ВУЗ-овете, на най-голямото учебно заведение – Софийският университет. Гласувах срещу това полицейско насилие, тази полицейщина. Ден преди изборите да влезе полиция в СУ и други университети срещу политическия си опонент, това е резил", коментира още Борисов.

"Хората са отвратени, уплашени и стресирани. Затова избирателната активност е ниска", уточни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


499
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
351
19
 
5
 
! Отговори
Бай Баяни преди 2 години
Бойко Борисов толкова пъти ги би тези червени ***, че в розовите си сънища им се привижда Бойко да е в затвора за измислени от тях кражби и корупция. Дори не на власт той още ги плаши. Жалки сте!
350
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не влезе в затвора ще има нови избори. Не сме детска градина, щом има откраднати милиарди трябва да свърши със затвор.
349
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Утре Борисов ще каже че винаги е харесвал Радев и ако трябва ще даде 20,30 депутати да подкрепят правителството на Кирил и Асен.
348
3
 
26
 
! Отговори
Курис Пичерядис преди 2 години
Едно нещо не мога да разбера в България....Ако си крал колкото е крал ББ бих се скрил някъде и въобще не бих се показвал и правил коментари в медийното пространство...Само в България такива неща биха се случили.....
347
14
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
На някои нещо не им харесва като има черно на бяло за манипулирани машини в полза на ПП ( доказано от Нидал Алгафари на неговата фейсбук страница и от проф. Мирчев в "БЛИЦ") а много им харесва да повтарят като папагали лъжи без нито едно доказателство. Е заради такива ***+л"о=умници си заслужава човек да емигрира , а не заради Борисов или Гешев , или някой нарочен от хунтата. Н---е? щаст-н+ици некадърни !
346
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Агонията на това нагло нещо е към своят край,просто вече трябва да се готви да прекара остатъкът от жалкият си живот там където му е мястото-Затворът!
345
4
 
28
 
! Отговори
Пижо преди 2 години
Колко трудно е вече трети парламент да не може да изчегърта Кошлуков и кошлуковщината от БНТ???? Разгромът е още по-тежък, когато националната телевизия агитира за теб в деня на изборите и ти губиш като България от Швейцария! Честито на новия президент Радев!
344
4
 
24
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Как с твоята любов към народа загуби 70 процента от избирателите . КРАЖБИ КЪДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕШ .
343
4
 
30
 
! Отговори
Банялия преди 2 години
Тоя вече и на мегдана в Банкя несмее да се покаже да не го замерят с камъни.Една плескавица от пазара не може да си купи без да го замерят.
342
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
броят разписките има 23 гласа за ПП а на флашката записани 80 гласа за ПП. Има го на сайта на ЦИК ходете четете, въпреки че повечето от вас не могат да четат а само мучат и смучат ракия или бира от пластмасово шише
341
5
 
35
 
! Отговори
Жалки сте преди 2 години
11 години пълна власт накрая една партия на един месец ви би после друга нова на две седмици пак се подигра с вас.Колко,ли сте крали за да ви намразят и кълнат всички българи.
340
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората са отвратени от теб.Още ли не си го разбрал?
339
19
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Четете в БЛИЦ според проф. Мирчев , как са окрадени гласове от ПП на парламентарните избори и колко елементарно е това да стане чрез машини.
338
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краят на един психично болен крадец изевяващ се като самодержец дойде!
337
5
 
34
 
! Отговори
Xiaomi преди 2 години
Тоя чува ли се какво говори. Хората да щастливи, че си заминавате. Два пъти съм гласувал за вас, бяхте най малкото зло през онези години назад. Просто в последно време много се оляхте и си помислих те, че сте вечни. Народа рано или късно не прощава, дори и купения и корпоративния вот не успяха да ви спасят. Мерзавци оядени...
336
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може Бойко Борисов да гласува против себе си! Няма да го повярвам!
335
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марк Твен: Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени
334
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Гласувах срещу полицейщината, заяви той" Напротив, гласувал е ЗА полицейщината! Знам аз! Иначе как другарят Борисов ще обясни факта, че Лаура Кьовеши е поискала директен контакт с българските митници, МВР и обикновените граждани, без посредничеството на главния прокурор на Република България (всички му знаем името нали)?
333
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е тиквуняка да го нема.
332
26
 
8
 
! Отговори
от село преди 2 години
Тези които избират сега ще изтрезнеят след два три месеца .Ток ,вода ,хляб ,парно чумата която я ,,няма,, .Както искат затвор за Боко ,не ,че съм му фен ,така ще искат да са живи и оцелеят.