Нинова: Дано вече политическата обстановка да се успокои

Разговорите на БСП с Петков и Василев били за 4-годишен мандат
Обновена: 21 ное 2021 21:39 | 21 ное 2021 21:39, Нели Христова
53
Нинова: Дано вече политическата обстановка да се успокои
Снимка: БГНЕС

Поздравяваме Румен Радев и Илияна Йотова. Поздравяваме социалистите. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Дано вече политическата обстановка да се успокои и да се захванем със сериозна работа - за създаване на правителство, на парламент и за решаване на кризите.

Компромисите за БСП ще са разумни. Още работим по работните групи, които започват от вторник, така че изчакайте още малко, допълни Нинова.

От първите ни разговори сме планирали 4-годишен мандат и така сме си залагали политиките и приоритетите, обясни още лидерът на левицата.

Разбира се, дългосрочните политики са за истинска промяна на този модел, категорична е Нинова, като посочи за пример изкореняването на лобистките закони.

Разговорите ни с Кирил Петков и Асен Василев са за 4-годишен мандат, имена не сме обсъждали, както и ведомства, подчерта Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен44 Разбойникът Бойко е само в твоята глава, натъпкан там от истинските разбойници от БСП!Бойко не прави преврати,не лъже и не манипулира за да обира народа! Аз истински се надявам ЕС да оценят правилно ситуацията у нас и да не допуснат европейските средства да отидат по джобовете на тези мошеници от БСП!Не трябва да отпускат помощи за България изобщо и да видите как БСП и ПП и всичките им други разновидности ще се изнижат през задната врата..Нег.одни.ци!БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
39
0
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Нинова живее в облаците - обстановката у нас няма да се успокои докато БСП не си отиде! Видяхме колко наранени хора имаше след БКП, 45 години след техния първи преврат през 1944г. Сега наранените са стотици пъти повече - как си въобразява Нинова, че обстановката у нас някога ще се успокои докато те не си получат заслуженото? Когато има толкова рани в един организъм, той не може да е здрав! БСП трябва да поемат отговорност за действията си и да се оттеглят от политиката - това е единствения път
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За БСП остана един полезен ход - да слушат Киро и Асен.
37
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато не бъде прибран разбойникът бойко как ще се успокоят нещата? Той ще саботира с цялата си шайка всякакви политики с цел дестабилизация на държавата и предизвикване на нови избори. Разхожда се на свобода с пистолет глок на пояса, разполага със средства да плаща за лъжи в медиите, а истината за профукани стотици милиони на данъкоплатците излезе и няма съдебна система да го прибере, където му е мястото.
36
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато не изметем червените няма да се успокоим.
35
0
 
14
 
! Отговори
Не нагъл като Нинова преди 2 години
Нинова се държи така,като че ли ни лук яла,ни мирисала! Ало,Нинова! Като каква се изживяваш? Колко време според тебе се полага на една подадена оставка? Да се чака докато върбата роди круши! Така ли??
34
1
 
19
 
! Отговори
шопендар преди 2 години
най после мечтата на доня корнелионе се сбъдна,докопа се до властта/нали девиза им е целта оправдава средствата
33
4
 
2
 
! Отговори
До 36 преди 2 години
Ами вдигайте въстание тогава като унгарците 56г.
32
2
 
13
 
! Отговори
до 35 преди 2 години
Какъв професионалис е тая изме-кярка. Която не се засрами и не се отрече от всички мръсотии извършени от партията, която яхна. Реки от кръв са текли от тия разбойници те едно - извинявай -не казаха. Всичкото им е терор, лъжи и убийства. Всички най-лоши неща, които са ставаи в България за 100 години са тяхно дело.Трите им правителства след 90та година бяха едни правителства на крадци -опоскаха държавата раздаваха си куфарчета ,3000% инфлация и сега гьон сурат пак искат да ни яхнат.
31
8
 
4
 
! Отговори
До 33 преди 2 години
Те затова я мразят-тя е политик с експертиза.Не просто ланкаджийка като Радев ,а точна и професионалист.Затова на мафията не им е удобна.Е като на тоя Райчев-депесаря ислямист.
30
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мен Корнелия Нинова ми харесва, винаги стабилна, аргументирана и конкретна. 41898
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докопа се до кокъла и вече иска да се успокояваме. Неееееее, Корнелио. ПАК и за кой ли път с лъжи манипулации и ченгеджийски номера БКП се докопа до властта. Ама не си познала. МРАЗИМ ТЕ БАЗПЛАТНО . Мръсни комунисти. Това, което ни причинихте още 1000 години няма да бъде забравено. Забравихте го на бърза ръка и пак ще ни водите към светлото бъдеще.
28
1
 
5
 
! Отговори
Простакъ преди 2 години
Много трудно тези гаулайтери ше направят правителство и парламент, много трудно...
27
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Нинова.Ще излезеш умната ти.А Дайнов,Райчев и сие на бунището на историята.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да има правителство!
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова както обикновено говори глупости. я 80%, които не гласуваха или гласуваха за Гержиков няма да се успокоят. Комунистите никога не са носили нищо друго освен истерии, немотия и отвращение. И сега е така. С всичко , кето стоварихте последната година на главата на българина той дори вече отказва да гласува от отвращение. МРАЗИИМ ВИ БЕЗПЛАТНО.
24
6
 
2
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
Този път ще се състави правителство. Стига толкова избори, време е за работа.
23
0
 
5
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
До анонимен 24: "А икономическата обстановка кога ще се успокои"? И това ще стане, но не от днес за утре.
22
1
 
15
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
абе импексова , един чалгар те измести , сега и дпс те бутна още по на зад . обстановката за теб не е спокойна .
21
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
А икономическата обстановка кога ще се успокои, Корни?!