Радев: Нека да не губим 5 години от бъдещето

Нека не даваме шанс миналото да минира нашето бъдеще, заяви президентът
Обновена: 21 ное 2021 12:02 | 21 ное 2021 11:28, Александър Попов
395

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Виж други галерии »
Румен Радев упражни правото си на вот в Професионалната гимназия по транспорт „Макгахан” в София.

"Призовавам хората за пълна мобилизация. Преди 5 г. победихме, защото бяхме мотивирани", заяви Радев, който е и един от кандидатите за президент на втори тур на днешните избори.

"Нека не даваме шанс миналото да минира нашето бъдеще, нека бъдем организирани, нека всеки намери 15 минути днес, за да не губим 5 г. от бъдещето", призова Радев.

"Нашата отговорност към България е отговорност към нашия собствен живот. Нека да бъдем организирани, да постъпим с отговорност, нека сами определяме съдбата си и бъдещето си, а не да оставяме други да го правят вместо нас", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
315
1
 
2
 
! Отговори
хаупваген преди 2 години
Бъдещето не принадлежи на комарджия, който да играе с него и да го загуби.
314
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уреди си личното бъдеще с деверсия и лицемерие.*** човек слаба държава,а с платени *** ще да видим новите поръчкови за какво са скроени и какъв тип диктатура се разиграва?
313
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалък популист!Служебна победа с непочтени и незаконни средства.Пусна кучетата да тормозят опоненти да спечели на всяка цена.И след целия панаир от сталински тип взе че излъга 1млн.и нещо.А колко разписки съвпадат с протокола и разминават с реалното и то само за една партия,хич не е случайно.Как пък не ви е срам!Миналото щеше да бъде осъдено ,ако подсъдимите олигарси не се опомниха и направиха преврат.Та кой е зависим?Колко депутати са купени?Един спряган за м- р на транспорта си купи мястото
312
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ще видим колко струваш. Нямам добри очаквания. Ще си почина малко от политиката. Вече нищо не е интересно.
311
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бързай, чорап, че пенсионерите около теб ще всемат да измират.
310
2
 
14
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Не 5,а 10 години ще загубим!Честито!
309
4
 
12
 
! Отговори
ЕЛЕКТОРАТ преди 2 години
НА ТАКЪВ НАРОД ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ..КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ....ГОСПОД ДА ПОМАГА.
308
2
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Напротив,г,син Радев,точно с вас и вашите протежете следващите 5 години са напълно ЗАГУБЕНИ !!! Ха,дано не станат тоилкова ,а много по-малко :)))
307
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев НЯМА идеи, има огромно желание за еднолична власт! Изчегърта партиите, които го подкрепиха, с държавни ресурси направи предизборната кампания и президентската партия.
306
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На ББ ората плюят и плюят но досещат ли се че никой няма да им плати, ще го търсят в Барселона ща заплати
305
3
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Четете в БЛИЦ според проф. Мирчев , как са окрадени гласове от БСП в полза на ПП на парламентарните избори и колко елементарно е това да стане чрез машини.Не е виновна Нинова за лошия резултат , а" добрата настройка на машините"
304
16
 
5
 
! Отговори
Един преди 2 години
Парите от шкафчето и от аванса от Хемус не стигнаха за покупка на гласове в махалите.
303
2
 
16
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Зелената *** направи измамата успешно. От тук насетне ви чака още по скъп ток, скъпи храни, терор и лъжи.Само камъни в пачата му, ще ви спаси от коварните му планове.
302
5
 
22
 
! Отговори
Лустрация преди 2 години
След 30 г. демокрация се връщаме в изходна позиция - комунистическа диктатура, като дабавим и военна. Това, че навремето лустрацията не се състоя реставрацията е закономерна. Щом градската десница избира комунистите какво има да говорим. Зла ни била участта. Може би в някой друг живот да видим и истинска демокрация. Безсмислени са всякакви избори, машините си ги обслужват по заявка. Реакция никаква от никоя институция за разлочията от ръчното броене и машините, всичко е тотално скапано
301
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във форумите останаха само най-отчаяните фенове на ББ, които още мислят, че сънуват и това не е реалност. Повечето вече се занимаваме с обикновените ни неща. ББ е вече минало. Ще има ново правителство, президента няма да е негов, а той отива в историята. Толкоз. Е, много хора ще трябва да се разделят с удобните държавни служби, но такъв е живота. Веднъж си горе, а друг път долу.
300
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още 5 години чорапа ще ни води под строй към светлото бъдеще, комунистите само с такова баламосване се занимават
299
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един мънкащ,мрънкащ,злобен,алчен и готов на всичко само и само да не изтърве кокала!Жалко много жалко.........пет години нищоправене с най-високата заплата,прави се на грижовен но всъщност-000,НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА КАК ЖИВЕЯТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА
298
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турският кандидат ще загуби.
297
21
 
6
 
! Отговори
БГ избирател преди 2 години
С подкрепата си депесето ни накара да се размърдаме и да гласуваме за българина.
296
2
 
22
 
! Отговори
Голямата мистерия преди 2 години
Нидал Алгафари публикува на фейсбук страницата си заснети резултати от гласуване в изборен район 24-Подуене. Според протокола от машината за 25 ПП са гласували 103 ч. , а според протокола от контролните разписки за ПП са гласували 23ч. Вероятно 80 човека са си изяли незабелязано листчетата от машината и оттам идва объркването и" изобщо няма , ама изобщо няма никакви съмнения относно честността на парламентарните избори".