Слави към ПП и ДБ: Вие сте големи лавандули

Използваха ви, за да изперете Бойко
Обновена: 16 юни 2023 18:27 | 16 юни 2023 16:45, Стела Стоянова
153
Слави към ПП и ДБ: Вие сте големи лавандули
Снимка БГНЕС

"Вярно, сега имате власт, но Бойко Борисов може да ви я вземе, когато си поиска", това написа, обръщайки се към ПП-ДБ, във фейсбук профила си, лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов по повод избора на Борислав Сарафов за временно изпълняващ длъжността главен прокурор.

"И каква стана тя?!

Сега Сарафов е главен прокурор.

И какво се промени?

Вие от Продължаваме промяната и Демократична България сте големи лавандули.

Бяхте използвани, за да изперете Бойко Борисов и да премахнете основната заплаха срещу него.

Вярно, сега имате власт, но Бойко Борисов може да ви я вземе, когато си поиска.

И сега той ще ви изнудва, ще ви заплашва и ще ви свали, когато сам си реши.

Тоест, той ви употреби, както си пожела!

И вие в неговите очи доказахте, че сте абсолютни аматьори.

Щеше да ми е много забавно, ако не беше тъжно.

Я ми кажете кой сега направи услуга на мафията?

Вие, бе, да - вие!

Трябва да работите нещо друго.

А Христо Иванов се оказа Снежанка в ръцете на „Осемте джуджета“.

Това разбира се е филм за възрастни", пише Трифонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
7
 
! Отговори
Дако преди 10 месеца
Славчо нали вкара ДП в комисията за Конституцията.. какво пак ревеш
45
7
 
5
 
! Отговори
Вова няма да даде преди 10 месеца
Ще се молите на колене, ще ридаете и ще умолявате Вова за капчица нефт, за молекулка газ. Но Вова няма да даде!
44
5
 
8
 
! Отговори
Жертвен агнец преди 10 месеца
Готвят ни за жертвен агнец! Казаха на нашите политици ППДБ и ГРОБ или правите коалиция и гласувате както трябва (за газ от САЩ, за оръжия и жива сила за Украйна, за закупуване на Американско ядрени гориво, за Американски бази, за още няколко милиарда за американски оръжия.. или ще минем на следващата стъпка и ще преборим корупцията у вас! А компромати не е като да няма. За всички от сърце. И за Кирчо и за Кокорчо и за Боко и за Мравояда.
43
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Двама българи чета. Трима българи ако третия е Слави е чета с предател.
42
6
 
6
 
! Отговори
sd преди 10 месеца
славчо, ти си ялов като камък! е -б а всички певици и балерини, но нищо не се роди! за криво колело като тебе прав път нeма!!
41
4
 
7
 
! Отговори
Евроатлантик съм преди 10 месеца
Евроатлантик съм. Бях в Карлуково. Излезнах. Гласувах за Кирчо. Пак ме приеха в Карлуково. Но тоя път нямаше ГАЗ. Студеничко си беше
40
4
 
4
 
! Отговори
Кокорчо купи апарт преди 10 месеца
Мълвата е че Кокорчо щял да си купи най-после апартамент с помощите дето получава на ежедневните работни закуски в Козяк! От Козяк даже са му обещали да му отделят един голям резен ОБЕДНЕН УРАН от този който ще пращат в Украйна! Така Кокорчо ще се отоплява доживотно за без пари и няма да му пука за абсурно високите цени на газа след неговата страхотна енергийна ДИВЕРСИФИКАЦИЯ!
39
4
 
5
 
! Отговори
Киро иска уран преди 10 месеца
Колко струва 1кг обеднен уран? По магазините продава ли се? За Кирчо питам! Говори се че търсел ОБЕДНЕН УРАН за да купи с тазмесечната си заплата и да прати към Украйна за да не остане по назад от своите кумири от Вашингтон и Лондон. Все пак му препоръчвам да изгледа този филм за Ирак след войната, преди да прати уран към житницата на Европа, и да види какви ужасии са натворили демократите, алтруисти.https://youtu.be/4Aj7yOLhWW4
38
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сарафов е човек на Бойко. Сега дори да падне имунитета на Бойко, той ще е спокоен, защото ще има негов човек. А ПП и ДБ са най-големите *** на Балканския полуостров. Тия не стават за нищо. Бойко го изигра. Тука е прав Славчо
37
3
 
4
 
! Отговори
Като в САЩ ще сме преди 10 месеца
Всеки месец в сащ влизат по 100 хил нови емигранти. Там на улиците живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия
36
3
 
3
 
! Отговори
Роби ма Козяк преди 10 месеца
Роби на Козяк да искаш! У нас си имаме Ицето Иванов и сие които ежедневно робуват на Козяк! Ходят на работни закуски а после бърже бърже в парламента да предложат я оръжия за Украйна, я Американски уран за АЕЦа, я закупуване на още оръжия от ФАЩ. С робия си изкараха апартаменти коли. Добре си робуват!
35
3
 
3
 
! Отговори
Урсето пусна лев преди 10 месеца
Урсулка пусна бюджет за РЕФОРМАЦИЯ НА ПОЛА на цялата партия ППДБ!! Има много желаещи да минат под дъгата и под хирургическия слалпел. Киро и Кокора веднага се записали. А Ицето Иванов дори желае да смени не само пола си но и вида си и от хомо сапиенс ГРАНТОЯД мда стане МРАВОЯД от женски пол.
34
4
 
3
 
! Отговори
И тук като в Киев преди 10 месеца
В Киев 2014 като взеха да позалязват протестите и изведнъж се появиха снайпери и избиха 100 души на площада. Гърмяха ги като кучета. После както се появиха така и изчезнаха яко дим без да се разбере и до днес кой го направи. Но ако бяха от Азов и другите неонацисти щеше да се чуе или някой да си отвори устата. Счита се, че са снайперисти вкарани в Украйна отвън специално за случая. Дни по-късно Виктория Нуланд раздаваше сладки на Майдана. Та и у нас така!
33
1
 
5
 
! Отговори
БАНко преди 10 месеца
СЛАВИ , КАКТО НЕ ОСТАВИ НА МИРА ... КОСТОВ , СТАНИШЕВ , ЦАРЯ , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , НИНОВА , ЛЕНА , КИРО , ХРИПТО ИВАНОВ .... ТАКА Е ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИНА , ДА ЗНАЕ ИСТИНАТА ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ !!!
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Намираме външен враг и го обвиняваме за нашите грешки. Обвиняваме политическите си противници, че са агенти на външния враг. Превземаме медиите. Предизвикваме безредици. Обявяваме, че само ние можем да спрем безредиците с железна ръка. Елиминираме политическите си противници и се окопаваме във властта." Бенито Мycoлини, Aдoлф Xитлeр, Йoсиф Стaлин, Кирил Петков и Асен Василев
31
3
 
6
 
! Отговори
Посолствата нали преди 10 месеца
ги подкрепяха тия? 52% от посолствата подкрепяли били това правителство! Това е най-голямата подкрепа от посолствата досега! Кокорчо щял да предложи промени в конституцията, които да дадат на всеки посланик право на глас, което да се равнява на 10,000 Български гласоподаватели. А Американския посланик щял да има глас с равностойност 1 милион избиратели. Така всичко ще е честно и почтено. И няма да се чешем по главите и да се чудим какви са тия мелодрами дето ни ги разиграват всеки път.
30
3
 
6
 
! Отговори
Кикорчо предложи преди 10 месеца
Американския посланик да му се даде глас равняващ се на гласовете на всички Български избиратели плюс 1. Така дори всички да гласуват като един пак ФАЩ ще си съставят правителство и ще ни управляват директно от Козяк. И няма да се занимаваме всеки път със скалъпените оправдания на Кирчовци Колорчовци Ицо Ивановци Мравояди и всякакви други Мики Мауси.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Слави казва се много вероятно е да сте големи шамандури, вярно и с лавандули няма да те съдят но и с допускам че сте шамандури също ще отървеш риска да те съдят. Иначе шамандурите са тези които гласуват за тях!
28
3
 
4
 
! Отговори
Сам Бог слиза преди 10 месеца
Сам Бог ще слезе И ще удари по една яка тояга на всички от ППДБ да им дойде акъла в *** ***.
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сам Исус ще слезе с една гьостерица и ще удари сто яки сопи на гол г-ъ-з на Киро, Кокорячето, Мравояда и залоения Пожарогасяч от Банкя.