Борисов за кабинета "Петков": Хаос, хаос и катастрофа

ПП били пагубен експеримент за държавата
Обновена: 5 авг 2022 15:32 | 5 авг 2022 15:32, Камелия Цветанова
300
Борисов за кабинета "Петков": Хаос, хаос и катастрофа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нападна бившите управляващи от ПП по време на посещението си в Исперих.

„Техните избирателите ще разберат как са се облагодетелствали и колко. Няколко служебни правителства на президента Радев чегъртаха ГЕРБ и казваха колко е лошо, сега същото служебно правителство им казва, че всичко е лошо, а те едва ли не му се сърдят. Дори нагло заявяват, че има връзки с ГЕРБ. Със сигурност последната партия, с която има връзки президентът е ГЕРБ”, каза Борисов.

Още по темата

Той каза още, че кризата в земеделието е била създадена от кабинета "Петков".

„Продоволствена криза няма, продоволствената криза я създаде правителството. Дори при тези добиви на пшеницата. Контрабандата е страховита в момента. И не е само със зърното. Не случайно днес са сменени шефовете на митниците и на данъчното. Много скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали и с колко. Виждате, че на всичките наши въпроси служебното правителство всеки ден дава отговори. И те са хаос, хаос, катастрофа и всичко останало", заяви лидерът на ГЕРБ.

„Още малко му трябва да народа за да разбере измамата, това не е промяна, това е измама. План за възстановяване няма, похарчиха парите, които им дадоха“, отсече лидерът на ГЕРБ.

„Те последния ден казаха -не слагайте маските, сега казват - слагайте маските, те ги изхвърлиха, няма откъде да ги купим“, обвини още той.

„Те са неудачен, пагубен за България експеримент“, посочи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
4
 
13
 
! Отговори
Коментар преди 1 година
Каква е таз фалшива снивка?Сложете как бойко с антуража си е на нивата и гледат как робовете берат кукуруз на 40 градуса жега!
211
6
 
9
 
! Отговори
Обичайте Бойко преди 1 година
Той ще спаси вашите умопомрачени мозъци.....и цяла България...
210
8
 
14
 
! Отговори
Анон преди 1 година
Всичко което се случва сега само затвърждава това което хората си мислят, че Киро явно е бръкнал на много хора в задните отверстия и сега засегнатите гледат да развалят основите които той и неговото правителство бяха положили. На есен се надявам народа да върне Киро защото всичките алтернативи са на хората които ни управляват вече 30 години
209
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момчетата са част от старата мафия, никой няма да допусне нов независим играч да си развява коня. Просто вълкът си смени кожата с по-новичка и млада, която би се харесала на народа- млади надежди от Харвард. На народа му беше вече писнало от старите лица, нямаше вече търпимост към Бойко и другите и старата организация, която сигурно е част от едно по-глобални организации реши да си смени тактиката.
208
5
 
4
 
! Отговори
ПП =БСП =ДБ =РАДЕВ преди 1 година
= ПРИЯТЕЛИ НА ПУТИН............. ПОМАГАТ НА ПУТИН /РУСИЯ - ОТ ВСИЧКИ ПОСОКИ-ИЗТОК, ЗАПАД, СЕВЕР, ЮГ............ МНОГО ПОДЛИ ПУТИНИСТИ........
207
6
 
6
 
! Отговори
ПП =БСП =ДБ =РАДЕВ преди 1 година
ИСКАХА ПРОМЯНА.......... САМО ЧЕ ПРОМЯНАТА ПОЧИНА....... ....
206
4
 
18
 
! Отговори
вой на ..... преди 1 година
На Путинофилите и джендърите във форума им личи как им прескачат пейсмейкърите от ярост и злоба. Другари - не се напъвайте толкова, че да не дадете фира !
205
3
 
14
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Винету заслужава да бъде овесен с краката нагоре на най-високия уличен стълб в София. Построил на руснаците Турски поток чрез който Турски поток Русия захранва цяла Европа с газ и нито капка молекула газ за нас. Ние ще търсим кораби с втечнен газ от Атлантическия океан докато през нашата териотрия ще преминават огромни количества руски газ транзит.
204
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бягай към Дубай докато имаш тази възможност!Къде са ни парите Асфалто Риос?
203
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно е сигурно, никога Герб! Този не разбра, че и Радев няма да го тури на премиерския стол.
202
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиква проста! Какво ще прави света без теб, един ден ???
201
4
 
7
 
! Отговори
Съвет от дядо преди 1 година
До Пффф тоя па 230 Никога не казвай никога. И Путин казваше че никога няма да нападне Украйна , а какво стана.
200
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко, че българите са принципно прости, та тоя пожарникар ги лъже както си иска, но не и без помощта на медиите на олигарсите, който лапаха здраво докато Винету беше на власт.
199
8
 
24
 
! Отговори
Суджук паша преди 1 година
Кабинета Борисов пък беше,кражба,кражба и пак кражба.
198
8
 
8
 
! Отговори
Надя преди 1 година
До 233 Аз па викам 19 часа на протест пред Киро на ул Шишман а какво ще кажеш?.Борисов не управлява от близо 2 години Ама вие нали сте на кристали ,непрекъснато ви се привижда Борисов
197
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идват нови избори и след тях пак ще мачкаме мафията на ГЕРБ и ДПС и патериците им от ИТН и въZZраждане
196
0
 
7
 
! Отговори
Бибитко преди 1 година
Къртя пейки антивирусно, слагам КПП-та и събирам декларации за излизане от градовете. Гласувайте за мен и за два дни ще оградя планините-развъдник на зараза.
195
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце е готин, яко се подпличква с гриндрите... Тия затуй са все толкоз нервни и по цял ден пръскат слюнка по мисиркаджийниците..
194
12
 
6
 
! Отговори
ПРОМЯНАТА Е РАДЕВ..! преди 1 година
РАДЕВ НЕ СПАЗИ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, КАТО НАЗНАЧИ ДОКАЗАНИЯ КЪМ МОМЕНТА КАНАДСКИ ГРАЖДАНИН КИРИЛ ПЕТКОВ ЗА МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА........КАТАСТРОФАТА НА БЪЛГАРИЯ -Я ЗАПОЧНА РАДЕВ ПРЕЗ 2020......И ДО СЕГА.....
193
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
боко, разкажи за капитан андреевската далавера