"Възраждане" ще се яви самостоятелно на изборите

Според Костадин Костадинов партията му е първа политическа сила
10 авг 2022 13:23, Нели Христова
147
"Възраждане" ще се яви самостоятелно на изборите
Снимка: БГНЕС

"Възраждане " ще се яви самостоятелно на изборите, както винаги досега, каза в студиото на "Денят започва" лидерът на партията Костадин Костадинов.

"Целта ни е да спечелим тези избори. Към настоящия момент "Възраждане" е първа политическа сила, според данните, с които разполагаме", каза Костадинов.

Теза данни, според него са от социологически проучвания.

"Разбира се, че сте чели други данни, защото социологическите агенции, по-голямата част у нас работят като социологически фирми и имат цел да подготвят общественото мнение за резултати, който някой е написал някъде", каза той и заяви, че винаги резултатите на "Възраждане" социолозите ги представят два пъти по-малки, отколкото всъщност са.

Категоричен е, че не е възможна голяма патриотична коалиция, както предложи ВМРО, защото по думите му "ВМРО е част от престъпния бивш управляващ режим на ГЕРБ".

"Хората, които претендират да са патриоти, не бива да бъдат обвързани с корупционни практики или с управления, които продават българските национални интереси, както го правят от ВМРО. Нямат нищо общо с патриотизма и няма как да има такава коалиция, защото единствената българска национална организация е "Възраждане", каза той.

По темата с "Газпром" заяви: "Позицията на "Възраждане" е позицията на всеки един нормален гражданин, че трябва да има газ, а газът не се влияе от евроатлантически ценности, защото те не топлят. Очевидно е, че българското правителство действаше в абсолютно чужд интерес, в интерес на САЩ. Направи се всичко възможно зависимостта от "Газпром" да се превърне в зависимост към САЩ от производство на ток", каза Костадинов.

Каза, че и служебното правителство не е самостоятелно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 76 Викаш изкарваш стотици хиляди долари!? Впечатлен съм!...Бре! А може ли един автограф? А какво точно си/го усетил през 1989 г? Нещо анадолско ли?
74
16
 
16
 
! Отговори
А.Игнатов преди 1 година
За мене е унизително като българин, че един мазен лъжец и руски шпионин използва святата дума възраждане за име на една лъжлива политическа партия.
73
7
 
4
 
! Отговори
до 76 преди 1 година
Ако не беше комунистическо недоразумение, можеше да изкарваш не центова, а стотици хиляди долари както го правя Аз, но за съжаление ще си останеш със стотинките. Всичко е да усетиш накъде духа вятъра. А аз го усетих 1989 и не съжалявам нито за миг!
72
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Представа си нямаме кой как краде в тая държава. Едно е сигурно: социалните политики в РБ осигуряват настървено бедността и мизерията.
71
10
 
12
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Този пак е на някакви тежки наркотици. Волен 2.
70
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До източни неволи А бе, уреди ме и мен да пиша глупости и да изкарвам по някой цент!
69
7
 
13
 
! Отговори
от форумите преди 1 година
"Веднъж отворих един негов клип с до него българско знаме, а отзад на стената имаше картини на борци за България. Васил Левски, Георги (Гоце) Делчев, Любен Каравелов, генерал Вазов и други такива. А отдолу в коментарите хора му пишеха, че сега ако тези хора на картините бяха още живи щели да го набият едно хубаво."
68
7
 
7
 
! Отговори
глупци преди 1 година
Дори *** Лукашенко се надуваше, че войната ще приключи за няколко дни. Не няма да приключи, защото и Беларус и Русия и всички държавици, подкрепящи Кремъл сте крайно немощни и финансово неподплатени. САЩ дори без да закара 1 войник в Украйна вече 6 месеца ви разсипва животеца. А ако бяха вкарали и войска ?!?! И само не почвайте с ядрените томахавки, защото САЩ има повече, а и са по качествени. Това, че не ги думкат по парадите е показателно, какво крият!!!
67
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е 'бил 15 години във ВМРО' Костадин, а 15 години драпаше да стане шеф на партията. След изгонването му оттам, отиде в НФСБ, после направи коалиция с атака и накрая си направи партия: вече е шеф. Никога не е опирало до читави колеги, а до власт и пари на гърба на наивните патриоти
66
11
 
13
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
може да бъде изместена само с манипулиране на резултати, в което проджендърските партии са ненадминати!
65
16
 
15
 
! Отговори
източни неволи преди 1 година
Не знам как само в България все още съществуват хора, които гледат на Изток към Русия. Не знам кой и на какъвв език трябва да им обясни на тези илитерати, че възхода и просперитета на България са възможни само като сме далеч от Русия и нейното влияние в България. Войната е още едно доказателство, че Русия е икономическо джудже, което тръгна среща Запада и се провали. За да оспориш господството на САЩ се иска не само топки, а и солидна икономика, каквато Русия няма и никога не е имала. Факт!
64
13
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Костадинов с Възраждане е бледо копие на Сидеров и Атака. Атака се роди...спонтанно и пълнеше площадите в София с 50- 60 хиляди симпатизанти. При Възраждане,раздели на 10-сет и всички организирани и докарани със сандвичи и автобуси. Може би ще влезе пак с 5 -6% в Парламента,но до там.
63
14
 
11
 
! Отговори
Интернет маниак преди 1 година
Ами засега Възраждане няма алтернатива. Останалите усърдно работиха и се простреляха в краката, ама чак в бедрото, и няма какво да се сърдят
62
21
 
17
 
! Отговори
няма ли край ?!? преди 1 година
Едвам се отървахме от порнопартията ПП и на хоризонта се задава поредното недоразумение този път щедро спонсорирано от путинистите и Москва.
61
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахах, ваксинирания антиваксър Копейкин май пак е прекалил с ваксините или някои подобни субстанции... Да си припомним как Копейкин наричаше антиваксърите, цитирам: "ходещи убийци", преди да разбере че има хляб в тая работа, и могат най-накрая да го добутат до парламента, както и стана всъщност
60
15
 
17
 
! Отговори
Пегъзий Музовски преди 1 година
Първа, само че броейки отзад напред. Нищо, поне Копейкин си е заработил руската пенсия в рубли, така че ще има да си харчи. Той нали е патрЕот и си върна партийната субсидия, не работи с левове човекът.
59
19
 
17
 
! Отговори
хубаво е преди 1 година
Прекрасно е, че в последните години русофилите намаляха. Повечето хора виждат, че за България няма друг правилен избор освен да бъде със Запада. Затова проруските партии не могат повече да спечелят изборите. На България мястото е н ЕС и НАТО, а на Копейката в Русия, ама не в Масква, а някъде другаде да няма и вода да си измие г....
58
8
 
16
 
! Отговори
да знаете преди 1 година
Само заради маскирането има поне 10% подкрепа отгоре!Много сгафиха разни "специалисти" като Данчовци, Кунчовци и т.н.
57
9
 
12
 
! Отговори
кек преди 1 година
До 63 -- Какви опорки бе, Копейкин е бил 15 Години. 15 !!!! във ВМРО! Ако за 15 години не се е усетил, че колегите му не са читави, значи е или като тях или тотален дебиллл, избери си едно то двете.
56
14
 
19
 
! Отговори
Чък Норис преди 1 година
При висока избирателна активност няма да преминат 4 % партията на ватенки, реднеци и хейтъри.