Нинова: За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер

Спасението според лидера на БСП било възобновяване доставките от Газпром
Обновена: 14 авг 2022 15:20 | 13 авг 2022 14:12, Елка Василева
225
Нинова: За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер
Снимка: архив, БГНЕС

За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook по повод посещението по-рано днес на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Димитровград.

Още по темата
„Борисов, чу ли какво ти казаха днес в Неохим? Или си направи разходка за пиар? Отиде само, за да хулиш предишното правителство и да жалиш за служебното ли? Отговори на ръководството на завода и на работниците. Отговори на 28 000 ръководства на предприятия, които ползват газ и на 250 000 работници. Те виждат спасение за завода и за работните си места във възобновяване на доставките от Газпром, а преди десет дни ти обяви 6 закона, които ще приемеш в следващия парламент. Първият от тях е пълно спиране на отношенията с Газпром и 100 процента диверсификация“, написа Нинова.

"Не ти ли е неудобно да се подиграваш с неволите на семействата от региона? Какво решение им предлагаш?  Никакво.  Хора, не  вярвайте на това лицемерие  За да се върне на власт, Борисов е готов да ви лъже от сутрин до вечер", призова лидерът на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутрагеньо :"Аз съм npocm и вие сте npocmu ! Затова се разбираме !" Май много станаха тия , с които се разбира ...
144
4
 
23
 
! Отговори
анонимен гербер преди 1 година
ГЕРБ -ПОБЕДА
143
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е паталогичен лъжец и крадец. Два пъти съден за лъжи..Не ни трябва изобщо тази дърта мутра. Да се пенсионирал. Че колко пъти ве??
142
4
 
18
 
! Отговори
лили преди 1 година
Нинова влезе в коалиция с американските ***, омрази ни с Русия, продаде оръжие да избиват руснаци, подкрепи да скъсаме в Газпром, хареса и да седи на министерския стол и да лъже, лъже. Същата направи така, че БСП едва ли ще стигне 4 процента на изборите на 2-ри октомври
141
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А като вземе властта Гепии ,ще крадат 24 часа в денонощието. Буда-най_много, будалите около него според нивото си. Но никой от тях не остава да не е крал.
140
3
 
24
 
! Отговори
Зоро преди 1 година
Как не я е срам тази жена? Това е битер кума лиса от приказките, ударила се шо главата, намазала се с брашно и айде да яхаме вълка. Тя е тази която беше в правителството когато киро про100то спря газа, къде бля тогава? Нагъл, по нагъл, най нагъл, Нинова накрая!!! Крушовска биволоца!
139
4
 
24
 
! Отговори
Милата лелка Нинова преди 1 година
Борисов не е бил в НЕФТОХИМ както пише Нинова, а в НЕОХИМ, първите произвеждат горива, а вторите торове ! Толкова е некомпетентна и смешна милата, а беше вицепремиер по икономика - смятайте каква е лъжкиня !
138
4
 
29
 
! Отговори
ГЕРБ №1 преди 1 година
Борисов е направо цвете в сравнение с вас крякащите злобари.
137
3
 
26
 
! Отговори
рН преди 1 година
Мдаа..., всички видяхме "промяната" и тепърва ще й "сърбаме попарата"! Дългия Чалгар спаси държавата напускайки коалицията на харвардския меринджей, сводниците на "Мадам" Н. и протежетата на Костов политкомисаря. Всички плюят Винету, но колкото повече го плюят, толкова повече повишават рейтинга му! Живеем в държава на абсурдите и парадоксите!
136
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов лъже като в "нигерийско писмо". Лъжите са толкова видими, че се ловят на тях само истински глуппаци, които са неговия електорат. Този електорат може да гласува за някой друг измамникк като Костя Коппейкин. Борисов се страхува, че други измамници ще му отмъкнат глуппаците, които гласуват за него. Политическата борба е между ГЕРБ, СЛАВИ, Възраждане, Стефан Янев.
135
24
 
7
 
! Отговори
Даскала преди 1 година
Борисов ще се върне на власт на куково лято!За съжаление в тая партия ,ГЕРБ се събраха много изпечени бандити и политическия живот е отровен за години напред!
134
8
 
24
 
! Отговори
Таня преди 1 година
Е що па да не се върне ,а Корнело?!.България да не ви е бащиния?ГЕРП първа политическа сила,те си играят игрички и схемички.Пълна победа на ГЕРП !
133
3
 
24
 
! Отговори
11 преди 1 година
Ааа, то пък тъз квачка никак не лъже.
132
10
 
14
 
! Отговори
Г-ЖА ЛЪЖА Е ПРАВА! преди 1 година
Така е, само че Нинова забравя, че е известна на политическата сцена с прозвището "Госпожа Лъжа". Иначе, построяването на Сръбски поток от кремълския послушник Бойко Борисов, отвори очите за истината и на най-заклетите фенове на Бойко Борисов, които разбраха, че той е един страхлив измамник, който няма нищо общо с Евро-атлантизма, ЕС и НАТО. Така че на Бойко Борисов и ГЕРБ са бъдещето на България, а атлантиците от Атлантическия съвет на България /АСБ/.
131
9
 
5
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Баце и нинова льжат яко що не се вземат поне няма да гладувам ни за единият ни за другиятБаце като , че ли е малко по убедителен
130
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корни е лудо влюбена в Борисов и следи всяка негова крачка.Яко го ревнуваше и от Меркел
129
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахахаха Корнелия обърка двата щата. Борисов днес беше в Неохим, más! Ovцааа! Какъв Нефтохим те гони? Язък където имаш 8 чифта очила със златни рамки! Неохим е завод за торове в Димитровград. Нефтохим е в Бургас. Така се е фиксирала Нинова в Борисов, че пяна и излиза от всякъде. Хахахахаха Стана за резила. Ще получи инсулт ако продължава да мисли денонощно за Борисов. Хахахахаха Страх тресе kочинаma.
128
1
 
24
 
! Отговори
КОРНИ- преди 1 година
ДАМАДЖАНЕ СПРИ ДА ПИЕШ- НА ТЕБ ДАДОХ КУФАРИТЕ С МИЛИОНИТЕ НАЛИ СИ КУПИ НОВИ ТРИ ИМОТА ЗА МИЛИОНИ НА МИСТЪР МУСКУЛ ДАДОХ ДА СИ КУПИ ЗА 1 000 000 ИМОТ В ДУБАЙ
127
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През 2007г. Станишев уволни Нинова за корупция.
126
2
 
29
 
! Отговори
ДЕД ДАМАДЖАН- преди 1 година
КОРНЕЛО ТИ ЛИ ОТКРАДНА ЧУВАЛИТЕ С МИЛИОНИТЕ ОТ БАНКАТА