Атанасова: Възприемането на държавата като опитно зайче ни струва много скъпо

По-рано днес Петков заяви, че за 7 месеца са се научили да управляват
17 авг 2022 20:53, Нели Христова
113
Атанасова: Възприемането на държавата като опитно зайче ни струва много скъпо
Снимка: БГНЕС

"Ако ГЕРБ бяха на власт, инфлацията нямаше да е същата. Статистиката на инфлацията в държавите от ЕС говори много. 52% намаление на инвестициите се дължи на лошо управление. Най-добрата статистика е как живеят хората. По наше време не се тревожеха толкова нито за цената на хляба, нито за сметки, нито за цената на олиото. Никой не се притесняваше тогава и имаше предвидимост по отношение на цената на електроенергията и цената на газа", това заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Имаме опит и в управление, и в опозиция. Мисля, че това е изключително ценно, защото много от нашите политически опоненти тепърва се учат. Кирил Петков каза, че за 7 месеца са се научили да управляват. Това управление и възприемане на държавата като опитно зайче струва много скъпо на българите. Важно е да можеш да признаваш грешките си и да се научиш от негативния опит", каза още тя пред БНТ.

"ГЕРБ е част от политическия живот, независимо на кое място ни поставя суверена. Ние можем да работим много качествено в управление, но сме и много качествена опозиция. Направихме за първи път успешен опит на недоверие, това е историческо събитие. Не се гордеем с това, защото искаме стабилност за държавата. Все пак нямаме друга държава, само тази ни е. Коалицията, която ни управляваше до скоро не може да се похвали с електорална стабилност, каквато ние имаме", коментира Атанасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Деса Минетчийката е известна с това, че обича да се метка на млади гардове от НСО. Даже толкова ненаситна била, че вече отказвали да я охраняват, дърпали се.
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аре сега и па таа не се ли вижда в огледалото че прилича на некоя Ауфсхерин (надзирателка в женски нацистки концлагер), та взела да ни дава акъл!
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата винаги преди изборите обещава,че ще става депутат след това бяга,защо ли?... от неудобните въпроси в парламента.Така ли ще ни управляват,от дивана от сарая или от Банкя.Ако все още мислим за Родината и нашите деца да го пратим при бай Ставри а не в Парламента.
4
11
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ ще е преди 1 година
По добре крадци Сопот отколкото такива без. Факт!
3
4
 
20
 
! Отговори
Стоев преди 1 година
Всички престъпници се надявате на късата памет на хората.Ще ти припомня. След поредните протести с/у вас за тока и доходите Борисов каза че си е взел поука.Значи дотогава и той се е учил.Ама лайте си.Те вашите слуги ви вярват
2
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кире лъжеца и крадеца ви обещава честна пионерска че вече знае как да краде без да разберете и да лъже без да се усетите. Изберете го вече знае кое и как се прави. Откраднаха с Кокорчо 9 милиарда за 9 дни сега ще открадне 9 милиарда за ден. Учат се хората нали са от Харвард.
1
18
 
13
 
! Отговори
така е преди 1 година
абсолютен факт !