Сабрутев: Вдигнахме пенсиите, защо хора като Борисов не се пенсионират?

12 г. ГЕРБ лъгали, че са направили диверсификация на доставките на газ
25 авг 2022 08:49, Елка Василева
95
Сабрутев: Вдигнахме пенсиите, защо хора като Борисов не се пенсионират?
Снимка: архив, БГНЕС

„Не мога да разбера защо хора като г-н Борисов се притесняват да се пенсионират, ние вдигнахме пенсиите. За една година вдигнахме пенсиите, колкото те (б.р. ГЕРБ) за 10 г. Когато уморените политици се пенсионират, няма да имаме подобни ситуации – България да е оставена в пълна зависимост, а в същото време в публичното пространство да се говорят откровени лъжи, че е направена диверсификация“. Това заяви пред bTV Венко Сабрутев от „Продължаваме промяната“.

Още по темата
„12 г. ГЕРБ ни лъгаха, че са направили така необходимата диверсификация на доставките на природен газ. Постоянно ни обясняваха, че са я направили, а в същото време се оказа, че България е 100% зависима от един доставчик и това е „Газпром“. Ако бяхме изпаднали в ситуацията един от многото доставчици да спре доставките в момента нямаше да сме в тази тежка газова криза“, добави той.

Сабрутев обясни, че когато ПП са поели управлението, зависимостта към „Газпром“ е била на 90%.

 „Това, което ние направихме, е от много на брой доставчици да започнем да купуваме кризисно, така че да запълним необходимите количества. В България нямаше прекъсване на доставките на газ нито за битовите потребители, нито за бизнеса. Доставките, които осигурихме, бяха на цени по-добре от тези на „Газпром“, заяви още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо пенсионирайте дъртият комунист Рашков, вместо да го включвате в листите тогава говорете за Борисов.
17
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да има пак народен съд. После пак ще тръбят ще е избита цвета на нацията. Ама тия ако са цвета на нацията всички трябва да се изтребят.
16
1
 
5
 
! Отговори
ил Рапоне преди 1 година
Сабрутев, ти *** ли си. Защото в едната хипотеза, или хипотенуза, какво изока Тулупий Простий, има шкафчета, пачки евраци, кюлчета, пищажи, тойоти секвои и мотане по строежи, а в другата, едва ли.
15
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пенсиониране на Борисов в затвора. Става.
14
23
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Пред фактите и истините за корумпираното и некадърно 12-сет годишно управление на Банкянския Феномен и троловете...платени от Чекмеджан...запецнаха. Кой ли им чете несвързаните писания,карай...надника да върви.
13
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А пък ние ви вдигнахме мерника нагли лъжци и агенти на дс и на есен ви отстрелваме като зъл дребен и нагъл ушат дивеч аре баста леваци
12
2
 
29
 
! Отговори
Нов преди 1 година
ПП защо не песионираш Байдън на бе под логи.
11
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ба си наг лите парчета, осигурили по-евтина газ, ама първото увеличение беше 30%, а второто с 60. *** трябва да си редко нагъл да кажеш такова нещо.
10
1
 
28
 
! Отговори
Тихомир преди 1 година
"Доставките, които осигурихме, бяха на цени по-добре от тези на Газпром - на тоя нещо му хлопа дъската. Аз ли не разбирам от цифрите на фактурите от Овергаз, тоя ли ни лъже? Трети вариант няма.
9
2
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Пооомак пром... :))))))))))))))))))))))))))
8
2
 
28
 
! Отговори
пенсионер преди 1 година
сабрутев , ако баща ти чуе как се хвалиш че си вдигнал пенсиите до незнайни висоти със сигурност ше ти забие шамар зад вратъ !
7
3
 
33
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Как тежко заблуждава тоя днес по телевизора направо не е истина. И то със съдействието на журналиста. Брутални
6
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вдигнали пенсиите с 10% а увеличиха инфлацията с над 40%. Сабрутев надминава по простотия простото Киро и ококореният Асан взети заедно.
5
2
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Събрутев, смяташ ли себе си за поне малко интелигентен? Ако да, то тогава и аз да те питам. След като вдигнахте пенсиите защо слагате пенсионера Рашков (комунистически милиционер) за водач на листа? Та той е с 5 години по-възрастен от Борисов. Толкова сте трагични, че повече няма накъде.
4
3
 
38
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Мъжкото Ленче ербап го дава.
3
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новото Ленче от мъжки пол
2
3
 
27
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ТОЗИ НИКУМУ НЕИЗВЕСТЕН НИЩО НИЩО НЕ НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ РАНОРАНО ЛЪЖЕ НАГЛО БОРИСОВ ЛИ ТИ ПРЕЧИ ДА ЖИВЕЕШ ЕДИН ЧОВЕК ПРЕЧИ НА ТАЗИ ШАЙКА НАГЛЯРИ ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ А ГЕШЕВ СПИ ЗАЩО НЕЗНАМ
1
2
 
35
 
! Отговори
Тракиец преди 1 година
Браво на вас.Лошото е че вдигнахте инфлацията повече от пенсиите,та пенсионерите в момента са по-зле.