ГЕРБ ще наблегне на справянето с кризите

Според тях те са завещани от правителството на Петков
1 сеп 2022 22:08, Петя Славова
71

ГЕРБ представи част от  управленската си програма. Партията набляга на справянето с кризите, завещани, по думите им, от правителство на Кирил Петков.

Справянето с енергийната, финансовата и мигрантската криза са сред приоритетите на ГЕРБ.

"Тук става въпрос за антикризисно правителство. Правителство, което да може да ни преведе през зимата. Премиерският занаят е сложен, не е за всеки", заяви лидерът на партията Бойко Борисов.

Остри критики бяха отправени към правителството на Кирил Петков.

Още по темата

"Основният ни спор е с партията на посредниците - върна посредниците в газа, тока, търговията, нефта. Всичко се случва в полза на Руската федерация с подкрепата на партията на посредниците. И както и техните говорители да го обясняват, когато фактите говорят, страда народът", коментира бившият премиер.

"Поне половината от кризите са домашно производство. Има мерки, има стъпки, с които те могат да бъдат овладяни, като контрапункт на доскорошното правителство да се справи с която и да е от кризите", добави Томислав Дончев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Високата инфлация отново беше на дневен ред за бившите управляващи.

"В България инфлацията е двойна. Докато средната инфлация в Европа е 8-9%, в България от юли тя е 15%", посочи Александър Иванов.

Една от най-тежките кризи, които управлението на "Продължаваме Промяната" е завещало на страната ни, е в сферата на енергетиката, смята и бившият енергиен министър от ГЕРБ Теменужка Петкова.

"Това което ние предлагаме, е публичен, прозрачен търг, на база на който да бъде избран доставчик или доставчици на втечнен природен газ на дългосрочна база", поясни тя.

Останалите приоритети от управленската програма на партията ще бъдат представени другата седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
12 години стигат получавате мандата и веднага го връщате и повече не приказваитезащото отвращавате хората
45
0
 
2
 
! Отговори
И на допълване преди 1 година
на чекмеджето...
44
0
 
2
 
! Отговори
с преди 1 година
тяхната криза
43
0
 
3
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Бацо ще ни кара и той втечнен газ от - сащ на двойни цени , ще гласувам за него другият пьтИ подмяната и герб се , чудят как да ни доодерътТока бе изваден на европейските борси именно от - герб
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петкова квадратна станала
41
1
 
8
 
! Отговори
Спеца преди 1 година
В ГЕРБ има сериозна криза с намаляването на личните им приходи от рекет и комисионни !Та този голям проблем се надяват да решат с участие във властта със своя сакъ авер ДПС!
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой ли ви вярва
39
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб ни вкара в криза след управлението си, сега щяли да ни изкарат, чуват ли се какво бръщолевят. Те са доказано неграмотни, а инерцията по която се движеха, свърши. Не сме забравили безумието им. Едни пенсии не можаха да вдигнат, а за заплати да не говорим, но парното го вдигнаха два пъти годишно, а и техните заплати.
38
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще наблягат . . . в мътна вода най много риба се лови! Всички знаем какво означава!
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябвало е да кажеш на Боко,щеше да го изхвърли като кирливо коте като ти и плати!Той е много чувствителен на тая тема,и е направо безмилостен!
36
5
 
4
 
! Отговори
Тангра преди 1 година
До 50 - а бе тои е личен кадър на ГЕРБ в моя краи, виден ГЕРБаджииски кадър имаше го и в предизборни листи и къде ли не, не ме прави на луд че не е Гербаджиия и крадец
35
7
 
11
 
! Отговори
Тангра преди 1 година
Горди ли сте бе крадциии ГЕРБАджииски, горди ли сте че сте крадци и измамници?
34
5
 
2
 
! Отговори
от къде го разбра преди 1 година
До Тангра Той ли се представи като гербаджия?
33
4
 
5
 
! Отговори
Тангра преди 1 година
Аиде леко да уточня имах малка нива и се занимавах със земеделие, един ден Гербаджииски зализан " господин" доиде и каза че трябва да сключа договор и да си плащам за да мога да си продавам продукцията, всъщност трябваше да я продавам на него. Тогава си казах - добре за мен продукцията ми е за продан ще му я продам. Започнах да му я карам но тои ми каза ще ти я платя накрая, имаш договор с мен и ще ти платя накрая. Накрая се оказа че е заминал за Дубаи. Да живее ГЕРБ, ето ви ги ГЕРБ- крадци
32
1
 
11
 
! Отговори
почти гербер преди 1 година
Не ми казвайте за кого да не гласувам!Кажете ми за кого да гласувам!
31
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По голяма криза ще е с Герб хора гласувайте и не вярвайте на ББ за 12 години мисля че всеки човек може да си направи изводите
30
5
 
4
 
! Отговори
Тангра преди 1 година
До 36- къде си горе бе Гробаджиия, не ме интересува дали ще спечелите изборите или не ще ви наказвам тук по моя краи Гербаджиите крадливи. Няма как да ме изгоните от България Гербаджии, много натискахте, съсипахта ме, притискахте ме само защото не съм ви в мръсната партиика и не ви се отчитам, но ще ви сипя обратно да знаете.
29
6
 
5
 
! Отговори
И преди 1 година
Накрая Герб и ПП коалиция.
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тангра като Герб те ограбили другите парти какво общо имат
27
4
 
2
 
! Отговори
Тангра преди 1 година
До анонимния под мен дето само Раша сънува, ти не си в час бе момче каква Раша аз му обяснявам че Гербаджииски фирми ме окрадоха То ми говори за Раша. Не си в час нещо