Борисов: Можем да смъкнем цените на тока с 50-60% надолу

От август 2020 г. тя се е повишила над 10 пъти
4 сеп 2022 15:07, Елка Василева
241
Борисов: Можем да смъкнем цените на тока с 50-60% надолу
Снимка: архив, БГНЕС

Бойко Борисов – лидер на ГЕРБ заяви в Силистра, че след управлението на „Продължаваме промяната“ държавата е в сериозна икономическа криза.

Той подчерта, че цената на електроенергията у нас се е повишила повече от 10 пъти от август 2020 г. досега. Това е довело до драстично поскъпване на всички стоки от първа необходимост.

„Заедно с моя екип можем да смъкнем цените с 50-60% надолу, защото въглищата са наши, миньорите са наши, енергетиците са наши, електропреносната мрежа е наша, АЕЦ „Козлодуй“ е наш и никаква война не ни пречи. Всеки ден Кирчо и Асен ви бъркат в джоба. Избирайте сами, няма да ви агитирам“, каза Борисов.

Той посочи, че по време на неговото управление дефицитът и външният дълг са били свеждани до най-ниските в Европа.

Бойко Борисов и кандидатите за народни представители от 20 МИР -Силистра се срещнаха със симпатизанти и избиратели в крайдунавския град.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук има жалки хорица чудещи се какви още глупости простотии кал обиди да драскат по сайтовете тези били поддръжниците на превратаджиите еее вашата песен е изпята торбите с лъжите ви са глупави и не хващат дикиш
157
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле тук все плювачи пишат едни и същи простотии и не се виждат колко са жалки Борисов е ДЪРЖАВНИК и каквото и да пишете НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ ТОЛКО ДЪЛГО ПРЕМИЕРИ НА БЪЛГАРИЯ ВАШАТА ЗАВИСТ ЗЛОБА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ СА УСПЯВАТЕ В ЖИВОТА
156
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
179 а ти какъв си платен плювач
155
2
 
7
 
! Отговори
Тоя луд ли е? преди 1 година
Имаш да връщаш 41.5 милиарда заеми
154
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
само Възраждане,останалите са американски лакеи
153
1
 
9
 
! Отговори
да де преди 1 година
Пред изборно ли вдигна дените?
152
5
 
19
 
! Отговори
Прайд преди 1 година
Престъпник долен ! Мутра недоправена !
151
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжец и крадец!
150
4
 
15
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Боко изтрещя като вожда си, тази година полупроводници, догодина цели проводници. Така е като станеш на възраст и мозъка ти се върне на фабрични настройки и дъртия комунист започна с лафовете които е попивал като гъба на сборищата на БКП когато е бил малко пионерче и е зубрил вестник комсомолец за да се докопа до така бленуваната от него червена книжка!На следващата изява очаквайте да обещае, че магазините ще плащат на народа когато народа влиза за стоки в тях!Комунизма ще строи Боко комсомолеца
149
3
 
18
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Колкото има магистрала Русе - В. Търново, толкова и ще смъкне цените! Всички комунисти обещавате светло бъдеще и след изборите започвате да творите глупости! Защо не ги смъкна докато беше на власт бе? Кой подписа Зелената сделка? Кой не завърши 12 години газопровода с Гърция? Само хабите мастило като поставяте какво е казал дъртия комунист на сборището на Младежкото БКП! Да ходи при оригиналния вожд и да си остане там!
148
2
 
14
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Може да гаси Пожар например- нали е Пожарникар,може да взима парите да си пълни Чекмеджетата-Евро Злато каквото Падне.,ама да деде на Българите нещо каквото и да е --не може само това не може.
147
2
 
10
 
! Отговори
Мимо преди 1 година
Борисов да свали малко гребена .Народа не го чака нищо добро
146
3
 
21
 
! Отговори
помним преди 1 година
По негово време всяка година на 1.7. КЕВР вдигаше цената на тока, дори в 2 години го вдигна на два пъти, вместо само веднъж. Така, че който е забравил за всичките му подвизи, нека гласува за този илитерат. Вчера скали цената на бензина, днес вече сваля тока, утре ще свали цената на газа, други ден ще повиши пенсиите и т.н. докато пак докопа властта. След това ще забрави за всички обещания и ще започне да пълни шкафчета.
145
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дрът крадец и лъжец
144
1
 
13
 
! Отговори
toti преди 1 година
Теоретично,една ЛЪЖА повторена 100 пъти,може да стане истина!!!
143
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За пръв и последен път цената на тока беше свалена при правителството на Станишев. Само че правителството му май не оцеля една година.
142
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Четох коментарите на трола тука повечето са на един човек. От толкова изфъфлена мръсотия разбирам какъв страх от ГЕРБ имат поръчителите на троловете. И че ГЕРБ ще спечели убедително в изборите. Не се вижда кой друг има опита, програмата и капацитета да управлява.
141
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
,,Гнусота " ли е да наречеш един крадец , крадец , и да поискаш наказанието му.До там ли я докарахме .Да имаме страх от крадците .И да ги въздигаме.Спрсведливостта намале , откогато ГЕРБ и шайка управляваха.Никой не получи заслуженото , макар ГЕРБ да обещаваха справедливост и съд за провинилите се.Сега се срамуват.И с право.Боят се от справедливост , която обещаваха.
140
2
 
0
 
! Отговори
а бе,пръдльо преди 1 година
До Анонимен 145 Ти една кирилица не можеш да си сложиш,щял да бомби!!!
139
3
 
23
 
! Отговори
Смях преди 1 година
Този явно страда от амнезия. Нали при неговото управление задължиха всички фирми да излизат на свободния пазар. Нали ГЕРБ те сложихаха търговците-посредници.