Нинова в Съединение: Можем сами да решаваме бъдещето си

Да не позволяваме отвън да определят пътя ни, иска тя
6 сеп 2022 12:30, Анисия Иванова
47
Нинова в Съединение: Можем сами да решаваме бъдещето си
Снимка: БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова посети град Съединение и поздрави българите за днешния празник, съобщиха от Българската социалистическа партия.

"Скъпи българи, днес отдаваме почит на нашите предци, които с нечувана дързост  извършиха Съединението на Княжество България и Източна Румелия, без да се съобразяват с Великите сили. Иван Вазов пише:"Това е една от най-лесните революции, защото беше победила в душите на хората."

"Нека и днес в душите си да приемем, че силата ни е в единението. Имаме всичко: прекрасна земя и природа, дух и култура и сме мъдър народ. Имаме героична история, нека се поучим от нея. Сами да решаваме нашето бъдеще, без да позволяваме някой отвън да определя пътя ни. Година преди Съединението в. "Народний глас" пише: "Нашата мисия е ясна и лежи на нашите рамене. За изпълнението и трябва да се надяваме само на себе си." Само от нас зависи да си подадем ръка и заедно да градим благополучието на българския народ. Можем да го направим. Честит празник, българи.", се казва в поздравителния адрес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
10
 
3
 
! Отговори
Соломон Паси преди 1 година
Аз ВИНАГИ съм спасявал БКП и ДС в труден момент. Всички атлантици: аз, Александър Йорданов, Елена Поптодорова, Андрей Луканов, Иван Костов, Симеон Мадридски, ВИНАГИ сме и били верни. Защото атлантизЪма е другото име на комунизЪма. Факт!
13
3
 
7
 
! Отговори
само питам преди 1 година
зДРАСТВУЙТЕ ТОВАРИЩИ!!Има ли останали още червени врътоглавци?Да гласувате за др.ката Импексова,ей да не вземете да не я подкрепяте!Тя е такъв фалшив,салкъньов кол в оградата на БКП,че без нея ще ви рухне оградката и ще видите,че червените ав,це са останали на произвола на червените вълци,в червени *** кожи!Да живей Нинова,елитната терминаторка на БКП за всички времена!!
12
3
 
9
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Не щем Газпром- Нинова ни го натресе с 30% По скъп. Не щем да изнасяме оръжие за Украйна Нинова го изнася през полша за Украйна. Нещем Нинова тя по всяка телевизия.
11
1
 
2
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
Да Нинова,сами(но сме Европейски Съюз) и така чрез Брюксел,ние и още 26 държави си решаваме бъдещето. Правилно,но не България сама да решава или която и да е сама от този съюз на 27 малки и по-големи държави.
10
0
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До морски/13"а те я обърнаха на слободия." - Ц. Отново избраха да са роби. 95% гласуваха на последните избори за това.
9
3
 
7
 
! Отговори
морски преди 1 година
Последния път Горбачов даде свободата на българите, а те я обърнаха на слободия. Ние сме само за Военен режим Пиночет!
8
1
 
10
 
! Отговори
Как преди 1 година
да се ,,съеденя,,с ТЕБ,ДРУГАРКО,та ти на 28 години стана милионерка през БАНДИТСКАТА приватизация на ***..н го Костов,28 годишна може да стане милионер,ако има доста пара,иначе с разтворени крака,до колкото знам, тогава ТИ пари си нямала.
7
1
 
8
 
! Отговори
Нинова рече: преди 1 година
Можем сами да влезем в ЗАТВОРА,когато сме нарушили законите! Няма нужда да товарим правосъдието,да губим времето на съдии,прокурори,излишни пари да даваме! Ето аз Корни си натъпках гушата с милиони от ТЕХНОИМПЕКСА,милионерка съм в червата,но днес реших- сама отивам утре в затвора при бай Ставри! Ще искам да ми лепнат 10 г.! Взех си пастата и четка за зъби,червилце,мокри кърпички, ..СБОГОМ ПРИЯТЕЛИ...
6
1
 
14
 
! Отговори
Алън Копле преди 1 година
Защо замърсявате медийното пространство с това крадливо нещо, а?
5
0
 
6
 
! Отговори
Несъгласен преди 1 година
Родните политици, под "сами да решаваме собственото си бъдеще" винаги са решавали само едно - в кой международен съюз да ни набутат, и да ни накарат да приемем интересите на този съюз за собствени.Което винаги е било и ще си остане пълен абсурд.Нашият национален интерес винаги е бил и ще бъде здравето и благосъстоянието на българският народ.Това е, което основно трябва да се брани.Всичко останало е допълнително.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ква Москва децата и са в Сащ, бакчат в банки на ротшийлд
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каза другарката и се обади в Маскве да пита дали се е справила добре.
2
5
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Лъже. Всички евроатлантици лъжат. Защото лъжата е евроатлантическа ценност.
1
1
 
19
 
! Отговори
IVo_1 преди 1 година
що не иде да рине кал от селата дето са потопени, а обикаля като Простинал кон и се снима с хора които ще излъже? долна ... не мога да намеря думата