Борисов: Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори

В сряда ГЕРБ представят План за възстановяване във всяка една сфера
11 сеп 2022 21:42, Красимир Ангелов
289
Борисов: Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори
Снимка: БГНЕС

"Чисто партийно, ако те (ПП – бел. ред.) изкарат още 2-3 месеца, ще ги гонят хората. Това ще е пагубно. Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори". Това заяви Бойко Борисов пред партийния актив на ГЕРБ в Хасково в неделя.

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер анонсира, че в сряда партията ще представи мащабен документ – План за възстановяване във всяка една сфера – енергетика, земеделие, култура, спорт, туризъм.

Още по темата
"Войната в Украйна трябва да свърши – тя е лоша за украинците, лоша е и за нас. До тогава ние ще бъдем твърди – оръжие, каквото е необходимо, ще помагаме. И от тук насетне интересите на България трябва да се защитят с дипломация", заяви още Борисов, съобщава БГНЕС.

"Те спряха договора с „Газпром” и не подписаха договор за доставки на втечнен газ и оставиха държавата с един танкер. Всички хранилища в Германия са на макс пълни с газ, само „Чирен” е на половина. А той (Асен Василев – бел. ред.) има наглостта да обвинява служебното правителство", коментира Борисов.

С какво Промяната е допринесла за газовата връзка с Гърция, попита той, казвайки, че Петков и Василев нямат право да се оправдават с "не ни стигна времето".

"БВП при нас вървеше нагоре – стотици милиарди. Сега падат", каза още Борисов пред членовете и симпатизантите на партията в Хасково.

Борисов изброи кризите, по време на които ГЕРБ са управлявали, посочвайки финансовата криза в Гърция, миграционния натиск и стигайки до COVID-пандемията и заяви: "Можем да помогнем и сега. На 2 октомври ще стане ясно имат ли нужда от нас хората или нямат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
2
 
1
 
! Отговори
Мимо преди 1 година
Борисов не спря и нападките и продължава да нахалства.Спри да манипулираш хората не са глупави.
215
0
 
3
 
! Отговори
Антонии преди 1 година
Европейска България трябва да се управлява от Демократична България и Герб, може и ПП въпреки, че е лява партия. Но най старите и кагабейски партии Бсп,Дс и Дпс в дъното на цялата случваща се корупция и олигархия винаги са били Бсп, Дс и Дпс, към тях може да прибавим Възраждане, Итн на Слави и Стефан Янев и партията му и подкрепилия го Румен Петков от Абв политически и кагабейски номад и тотален корупционер
214
5
 
5
 
! Отговори
ПОМОЩ преди 1 година
ПОМОЩ ИЗВАДЕТЕ МЕ, ЧЕ МЕ ЗАТРУПА ЗЛАТОТО С МИЛИАРДИТЕ НА БУДА !!!
213
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата пак е разтяга лакърдиите си. Не му вярваме нито на една дума
212
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обратен път няма след като пенсионерите са лош човешки материал единствено публика
211
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви стотици милиарди -- ти ако разбираше нещо щеше да кажеш точни цифри за няколко години. Измамник и предател, дошъл от някакво село да лъже и краде. Колко беше щастлив че се подпирал на камината в овалния кабинет при Тръмп! Истинска ottrepka.
210
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов по принцип не може да ви каже истината, защото тя е ужасна ... нито може да се върне обратно и да си поправи грешките ... чака го затвор ... съдебната състема е прогнила и трябва да се изтърбуши основно, пълно е с всякакви мумии там.
209
24
 
11
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Борисов да се връща по скоро че вече си броим стотинките.
208
23
 
10
 
! Отговори
Криско преди 1 година
Както винаги, Борисов казва истината.
207
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце , ама голям неблагодарник си ! Нали тази левица ти отвори очите за политиката.А ти къде членуваши?Ако питаш мен и ти нямаш работа в политиката , а камо ли в управлението ! Това че си хитър тарикат, не те прави велик политик ! Добре се справи с отвличане на вниманието от себе си и крадливото си управление! За това , всеки ден плюеше по правителството на Петков , за да не те питат за твоето и изчезналите милиони , да не кажа милиарди!
206
2
 
20
 
! Отговори
Антикомунист преди 1 година
И аз това се чудя, каква десница от червени по природа, тези , които гласуват за тях са или кьорави или ***. Като електората и на ПП.
205
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 253Борисов никога не е бил политическа номенклатура,имал е обикновено членство в БКП по задължение.А и кой е поискал да се връщат книжки,след като партията не съществува,на кого?Казал е нещо по инерция и въртите стари плочи.Иначе баш партийците и касиери на БКП си разделиха членския внос събиран с години и добре се замогнаха,при положение че тогава само децата не бяха членове на БКП.
204
0
 
11
 
! Отговори
стига стия комунисти преди 1 година
Вече всички сме демократи!И Лев Главинчев,и Газдов,и Шахо!Особено Мирчо Спасов и Ръжгева!Търчете да си изберете някой от тях!
203
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на думи си голям, Баце!
202
15
 
15
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
Бойко върна ли си членската книжка в БКП? За каквото и да започне да говори, старата комунистическа закалка си личи.
201
10
 
15
 
! Отговори
айде сега преди 1 година
И що да не си говорите!?И вие,и те сте все от БКП!
200
4
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
как говори член на БКП и все гледат към траншовете от есизбори 2023 г
199
4
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
как говори член на БКП и все гледат към траншовете от есизбори 2023 г
198
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Истината - истината е, че мязаш и се изразяваш като елемент от футбона агитка, а от държавна политика хал хал хабер нямаш!
197
11
 
23
 
! Отговори
ДДТ преди 1 година
Комунистът Борисов не иска да разговаря с комунистите от БСП!?Пълна шизофрения...и не разбирам тези, които са против комунизма, но гласуват за отявлен комунист, член на БКП от 1978 до днес!