Борисов: Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори

В сряда ГЕРБ представят План за възстановяване във всяка една сфера
11 сеп 2022 21:42, Красимир Ангелов
289
Борисов: Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори
Снимка: БГНЕС

"Чисто партийно, ако те (ПП – бел. ред.) изкарат още 2-3 месеца, ще ги гонят хората. Това ще е пагубно. Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори". Това заяви Бойко Борисов пред партийния актив на ГЕРБ в Хасково в неделя.

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер анонсира, че в сряда партията ще представи мащабен документ – План за възстановяване във всяка една сфера – енергетика, земеделие, култура, спорт, туризъм.

Още по темата
"Войната в Украйна трябва да свърши – тя е лоша за украинците, лоша е и за нас. До тогава ние ще бъдем твърди – оръжие, каквото е необходимо, ще помагаме. И от тук насетне интересите на България трябва да се защитят с дипломация", заяви още Борисов, съобщава БГНЕС.

"Те спряха договора с „Газпром” и не подписаха договор за доставки на втечнен газ и оставиха държавата с един танкер. Всички хранилища в Германия са на макс пълни с газ, само „Чирен” е на половина. А той (Асен Василев – бел. ред.) има наглостта да обвинява служебното правителство", коментира Борисов.

С какво Промяната е допринесла за газовата връзка с Гърция, попита той, казвайки, че Петков и Василев нямат право да се оправдават с "не ни стигна времето".

"БВП при нас вървеше нагоре – стотици милиарди. Сега падат", каза още Борисов пред членовете и симпатизантите на партията в Хасково.

Борисов изброи кризите, по време на които ГЕРБ са управлявали, посочвайки финансовата криза в Гърция, миграционния натиск и стигайки до COVID-пандемията и заяви: "Можем да помогнем и сега. На 2 октомври ще стане ясно имат ли нужда от нас хората или нямат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не трябва да допускаме мафията ГЕРБ-ДПС да се върне на власт.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БВП при нас вървеше нагоре стотици милиарди. Сега падат", каза още Борисов . . . . . А бе вие като цитирате, без мозък ли сте бе? Стотици милиарди то за неуките и неграмотните числата са без значение!
34
7
 
5
 
! Отговори
До 35 преди 1 година
И на първо място да е ГЕРБ - пак същата!Една много голяма част от народа не ги ще!А и никоя партия освен ДПС не ще коалиция с тях.
33
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Как се вдига инфлацията ? Много просто-отказваш условията , които газпром предлага (и с което се съгласиха умните държави) взимаш пак руски газ с 30% нагоре и ето ти стабилна инфлация. Комисионните отлитат към офшорки.
32
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Яааа, Боко пак е активирал лелки ГЕРБ.Тия ще викат на черното бяло,докато Винету вади от чекмеджето откраднатите от вас пари. Нищо, че държеше пенсионерите на санитарния минимум, защото му изяждали бюджета и защото от пенсиите не може да се открадне.
31
4
 
5
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
26 А ТИ НА КАКВА ХРАНИЛКА СИ КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕШ 26 КОЙ СИ ТИ ЧЕ ЩЕ ИЗМИТАШ НЕПОЗНАТИ ЗА ТЕБ ХОРА 26 САМОЗАБРАВИЛ СЕ БЕЗДЕЛНИК НЯМА КАК ДА ИЗМЕТЕШ БЪЛГАРИЯ 26 ГЛЕДАЙ ТИ 26 ДА НЕ БЪДЕШ ИЗМЕТЕН ЩЯЛ ДА ИЗМЕТЕ
30
5
 
6
 
! Отговори
До 18 преди 1 година
Какво да му гледам на Бойко един път нямаме като хората.
29
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
корумпирана хиена
28
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най големият страх на Бойко е победа на ПП.Което е сигурно!
27
5
 
6
 
! Отговори
Doomer преди 1 година
До 21 с постоянно наливане на пари от дългове в икономиката, в саксия ли растеш? В Цяла Европа Инфлацията между 8 и 12% , само тука над 20%. Какво ни е толкова специалното освен абсолютно дивашката фискална политика дето тия харвардски експерти дето завършили по половин магистратура там прокарват. То не бяха помощи, раздавания, какви ли не глупости. Средната заплата едвам мърда, а тия минималната я надуват през месец. ТОВА създава инфлация, в цял свят, и в цялата история. Не нещо ново.
26
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вярвайте на ГРОБ-ДПС-арските тро лчета, че всичко е сгрешено. Че ако те бяха на власт, война нямаше да има, нафтата щеше да струва 20 стотинки, хляба 10 стотинки, заплатите 5000 лева. Нали точно последните 12 години стана масовото напускане на страната. Тогава когато света изживяваше най-големия си икономически подем, ние нищо не направихме, напротив, намаляхме с 1 000 000 заради ска паната крадлива корумпирана политика н ГРОБ-ДПС.
25
8
 
4
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
21 ти къде живееш явно нямаш дом не ходиш на магазин не работиш нямаш близки че пишеш лъжи глупави лъжи лъжи лъжи лъжи шайката пъпъ фалира България Асен еднолично спря газовите доставки от Газпром а Гешев спи СЪБУДИ се Гешев
24
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пенсиите ще бъдат намалени от гербавите и вожда им Боко, четете добре какво ни обещават от ГЕРБ. Те постоянно говорят че не е трябвало да има увеличение на пенсиите, защото инфлацията изяла увеличението?!Демек според герберастите увеличението на пенсиите е излишно и по добре пенсионерите да измрат за да има пари за кражби. Те и това правеха 12 години.
23
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С Бойко Борисов трябва да говори само бай Ставри!!! И да си намери добър адвокат - ще му е полезен!!! С него също може да си говорят!!!
22
17
 
8
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ РАЗЧИТА НА ТЕБ ГЛАСУВА ЗА ТЕБ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ ВРЕМЕ Е ЗА МЪЖЕ
21
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви ги плещи бащицата. Всички партии са издънки на БКП. Или вече не си спомня, кога беше верен комунист.
20
10
 
15
 
! Отговори
ХИЧ0 преди 1 година
План за възстановяване във всяка една сфера--възстановяване на благините в шкафчето...
19
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадците от последните 12 години, ще покажат план от къде ще продължат да крадат ако се върнат на власт. Да не им го позволяваме!
18
9
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 1 година
И как точно вдигнаха инфлацията? Иначе че три ловете а ГЕРБ сте про сти като шефа си, всеки го знае.
17
12
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Видяхме след тебе Бойко, наглеците до къде доведоха България. Сега ще видим на изборите колко антибългари ще гласуват за същите. Колко и-з-вра-тени съотечественици имаме в България , не е за вярване.