Борисов: Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори

В сряда ГЕРБ представят План за възстановяване във всяка една сфера
11 сеп 2022 21:42, Красимир Ангелов
289
Борисов: Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори
Снимка: БГНЕС

"Чисто партийно, ако те (ПП – бел. ред.) изкарат още 2-3 месеца, ще ги гонят хората. Това ще е пагубно. Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори". Това заяви Бойко Борисов пред партийния актив на ГЕРБ в Хасково в неделя.

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер анонсира, че в сряда партията ще представи мащабен документ – План за възстановяване във всяка една сфера – енергетика, земеделие, култура, спорт, туризъм.

Още по темата
"Войната в Украйна трябва да свърши – тя е лоша за украинците, лоша е и за нас. До тогава ние ще бъдем твърди – оръжие, каквото е необходимо, ще помагаме. И от тук насетне интересите на България трябва да се защитят с дипломация", заяви още Борисов, съобщава БГНЕС.

"Те спряха договора с „Газпром” и не подписаха договор за доставки на втечнен газ и оставиха държавата с един танкер. Всички хранилища в Германия са на макс пълни с газ, само „Чирен” е на половина. А той (Асен Василев – бел. ред.) има наглостта да обвинява служебното правителство", коментира Борисов.

С какво Промяната е допринесла за газовата връзка с Гърция, попита той, казвайки, че Петков и Василев нямат право да се оправдават с "не ни стигна времето".

"БВП при нас вървеше нагоре – стотици милиарди. Сега падат", каза още Борисов пред членовете и симпатизантите на партията в Хасково.

Борисов изброи кризите, по време на които ГЕРБ са управлявали, посочвайки финансовата криза в Гърция, миграционния натиск и стигайки до COVID-пандемията и заяви: "Можем да помогнем и сега. На 2 октомври ще стане ясно имат ли нужда от нас хората или нямат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-големите помнят, че Борисов беше капо ди тути капи на мафията в МВР с пищов, кожени шлифери и шапки федора.
15
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП и най-големия им немезис - ДБ се коалират... и някой ще ми обяснява, че това не е пълна морална деградация на опозицията. Пародия на опозиция. Нинова е блокирала печалби от продажба на оръжие за над милиард лева и НИКОЙ НИЩО НЕ КАЗА! Това не е проблем! Това, че пари, които щяха да влязат в икономиката бяха блокирани, десетки хиляди заплати няма да получаш повишения и т.н. не е проблем. Проблем са само трилионите на бойко, за които всеки говори, ама никой не ги е виждал.
14
8
 
17
 
! Отговори
Doomer преди 1 година
Днес гледам по пътя един билборд на ПП и пише "Вдигнахме пенсиите". А за това, че вдигнаха и инфлацията, и държавния дълг... нещо си премълчават, странна работа.
13
21
 
19
 
! Отговори
Категорична победа преди 1 година
На 2 октомври победа с поне 10% преднина за ГЕРБ. На хората им писна от експерименти. То не беше слави, кирчо и кокорчо. И се видя, че всеки гледа да разкара Бойко, за да хване той кокала, не за друго. Народът ни е мъдър и сега ще играе на сигурно. За 12 години България се промени положително. Който не го вижда е сляп или лъжец. Ама лоши магистралите били, е сега няма и такива. 2 изгубени години след Бойко. Време е за работа.
12
13
 
17
 
! Отговори
истина е преди 1 година
Тоз на снимката уби държава и народ , и за 12 год. изгони 1,5мил. млади !!Само в затвора за 100 год. може да си изкупи греховете въпреки , че ходи на църква лицемера , не може дори да се кръсти !!
11
8
 
17
 
! Отговори
Уффф... преди 1 година
...този пак го изтърваха от някъде, отново се вживява в образът спасител на нацията. Моля приберете си ги където се беше заврял, след като хората излязоха на протести и стояха на площада една година докато доброволно не се махне. Колко още девойки с разхъсани тениски и окървавени ще дават по телевизията?!
10
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За другото не знам , но за БСП е прав - дори не знам как успяват да са още в парламента след Жан В.
9
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя като Джон Готи боса на мафията наричан тефлоновия бос та, нашата, мутра същата все го съдят и все провал
8
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как бе,та Бойко за една нощ написа на колено нова конституция.Помните ли?
7
12
 
20
 
! Отговори
обективен преди 1 година
Ту-лупа в затвора , иначе ще продължаваме да копаме и под дъното
6
12
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Банкянският Феномен,прави...програми и обещава светло...бъдеще,като на...селска сватба. Най...добре е да не се...хаби,няма кой да му вярва,лимита му на...народно доверие е изчерпан като селски геран в...сушава година.
5
16
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
е кво,смехория!..Загробилите България били щяли да представят.."План за възстановяване" ..НА ЩЕТИТЕ,които ТЕ САМИТЕ нанесоха през дванадесет годишното си беснеене "Над бащино ми огнище"..?!?!..И още са на свобода тия престъпници?!....Жална ми жална,Българио!..
4
15
 
14
 
! Отговори
Петя преди 1 година
До 1 А по- кротко с лаенето бе.Пука му на Борисов от такива като теб .
3
15
 
22
 
! Отговори
Боко вчера.. преди 1 година
Боко вчера призоваваше за преговори с газпром. Днес е за танкерите. На коя страна ще стане утре никой не знае.
2
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
План за възстановяване от 12 годишното некадърно управление на герб :) Герб ще ни възстановяват от золумите на герб.
1
21
 
24
 
! Отговори
Андрешко преди 1 година
В сряда гербавите представят нова схема за крадене от държавните ресурси наречена план за еди какво си..Този има все още някой наивник който да му се връзва на б.ъ..лв.о.ч..и.те