Слави Трифонов: Въпросът е кой обича да го лъжат?

Лидерът на ИТН с гневен пост в социалните мрежи
12 сеп 2022 17:30, Петя Славова
105
Слави Трифонов: Въпросът е кой обича да го лъжат?
Снимка: БГНЕС

"Човекът, който ползва лъжата като изразно средство, лъже по принцип, а не само в конкретния случай. Така сме устроени хората. Или си лъжец, или не си." Този гневен пост пубикува лидерът на ИТН Слави Трифонов на страницата си във Facebook.

"Има един въпрос, на който не мога да намеря отговор от момента, в който съм се осъзнал. Въпросът е - кой обича да го лъжат? Замисли се, уважаеми приятелю, който четеш това, което пиша в момента. Ти обичаш ли да те лъжат? Искаш ли да те лъжат? Харесва ли ти да те лъжат? Виж колко интересно - не те питам дали лъжеш или кой около теб лъже, а те питам - искаш ли да те лъжат? Иначе лъжци – дал Господ! Ето сега ще ти дам пример с един завършен лъжец." , пише той.

Трифонов напомня за 10 юли 2021 г. "Кирил Петков, тогавашен служебен министър на икономиката, обяви, че в Ловеч ще има завод за електромобили, който ще изнася коли за цяла Европа и каза директно, цитирам: "Електромобилите ще бъдат реалност и ще се произвеждат в Ловеч". Сега една година по-късно – там, където трябваше да бълват електромобили, има само фотоволтаици, заявява Трифонов. И никой никъде в България не бълва електромобили. Тоест, това е лъжа. И човекът, който е изрекъл тази лъжа, със сигурност не лъже само за електромобилите.", допълва още в поста си лидерът на ИТН.

 Трифонов се обръща към Петков с дупите: " скъпи ми приятелю, опората е в истината." И продължава: "Тя е непоклатима, реална и е абсолютен факт за това, че силата е в истината. А лъжата е колос на глинени крака. И ако ти харесва да те лъжат, накрая няма да имаш нищо, а само загубени фантазии", пише още Слави Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
10
 
! Отговори
Пиян залян преди 1 година
Този чагаджия е врема да го приберат в психиатрията - пълен комплексиран ***
42
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави може да има много кусури, но не може да бъде обвинен, че е лъжец. Затова Кировите обяснения, че ИТН му свалили правителството, олекват, както всичко, което говори. Може би наистина ИТН отърва България от продължаваща "промяна".
41
9
 
11
 
! Отговори
перко преди 1 година
Киро *** е патологичен ЛЪЖЕЦ и днес отново се изцепил във фейсбук, че ще вкара Борисов в затвора по повод разглеждането в европарламента! Целуваше ду.ето на Урсула, асега го заболя, че вече никой и тепърва ще понася негативи! Пенсионер след шест месеца управление! Това ще бъде записано със златни букви в новата история!
40
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нов чалга сценарий, ли има този?
39
9
 
16
 
! Отговори
Абе Чалгарино, преди 1 година
ти изчагърта ПП, вместо ГЕРБ както обещаваше, как да построи завод Петков като ти си в основата на премахването му, защо не го оставихте да се види лъже ли или НЕ ? Това беше предвидено, но ти с твойте *** провалихте едно правителство което запечата десетки кранчета за източване на държавни средства от политически шайки като твоята ! Верно е, че чалгарите не познават чувството за срам !
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Янко Ами партия която използва по-често думата "сценарий", отколкото "политика" и "програма за управление", взети заедно, има питане Обичаме ли да ни лъжат?
37
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя долен чалгар е много нагло същество. А който му се връзва е *** на кирка.
36
7
 
18
 
! Отговори
Янко преди 1 година
Най- големите лъжци и лицемери. Преди малко в лице в лице болонската Митева каза че може да подкрепят правителство на ГЕРБ.
35
12
 
23
 
! Отговори
Пепо преди 1 година
Боко е лъжец 1, лъжец 2 е Слави яйцеглавия от Учиндол /Недоучен дол/. Слави е тройно импотентен и с петорен Алцхаймер.
34
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички балъци дето гласуват за новите спасители където ще им оправят живота Обичат да ги лъжат затова и гласуват за новите измамници
33
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпросът е: ти, Слави, бръкна ли се да дадеш малко пари и да наемеш няколко багера за наводнените села? Същият въпрос се отнася и за всички политици, които сега се кандидатират на изборите! За какво да гласуваме за вас и да ви уредим с тлъсти държавни заплати, след като когато има проблем, в който можете да помогнете, вие всички се скатавате и се правите, че нямате пари?!?
32
6
 
17
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Никой не обича да го лъжат, но вие всички се упражнявате в тази долна дейност. Освен че Кирчо и Асенчо ни лъгаха и ти ни лъга. Да си сприпомним ли как суверена уж щеше да е народа, но се опита ти да си суверена от диванчето.Пробва, но не мина. А не мина щот си просттт.
31
9
 
15
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
Като гледам тук се е напълнило с измамени,които продължават да вярват на измамник като Чалгаря,който пък говори за честност-какво лицемерие ? За електроавтомобилите не е измама,а проект който в сегашното световно състояние не може да се започне изпълнението му и виновникът е Русия,но как чалгар да разбере световна обстановка,та той не разбира от нищо друго освен от кючек ? Този измами стотици хиляди свои симпатизанти,днес говори за честност и почтеност ! Колко останаха овцете които му вярват ?
30
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как се спасихме от този чалгар? Това е Чудо. Българският народ не е получавал по-голям подарък скоро.
29
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя покемон по колко пъти на седмица трябва да го гледаме? Вече не е фактор в политиката, че да спори с политици. Аееее у лево
28
6
 
10
 
! Отговори
символ чалгаря преди 1 година
Аз вЕрвам в македонския космонафт, парламА от 120 депутати прецедентска република и уйчиндолски референдум.
27
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпроса е кой е отчайващо смотан да докара партийната си ръба на влизането в Парламента след като е била първа на избори. То с толкова акъл държава не може да се управлява... естествен отбор в действие.
26
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как е шоото? Пичели ли, или пиреш пари от Капитан Андреево? Овергаз, т.е Газпром, дава ли пари?
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука обичат да ги лъжат и да вярват.
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората знаят, че всички политици лъжат.