Слави Трифонов: Въпросът е кой обича да го лъжат?

Лидерът на ИТН с гневен пост в социалните мрежи
12 сеп 2022 17:30, Петя Славова
105
Слави Трифонов: Въпросът е кой обича да го лъжат?
Снимка: БГНЕС

"Човекът, който ползва лъжата като изразно средство, лъже по принцип, а не само в конкретния случай. Така сме устроени хората. Или си лъжец, или не си." Този гневен пост пубикува лидерът на ИТН Слави Трифонов на страницата си във Facebook.

"Има един въпрос, на който не мога да намеря отговор от момента, в който съм се осъзнал. Въпросът е - кой обича да го лъжат? Замисли се, уважаеми приятелю, който четеш това, което пиша в момента. Ти обичаш ли да те лъжат? Искаш ли да те лъжат? Харесва ли ти да те лъжат? Виж колко интересно - не те питам дали лъжеш или кой около теб лъже, а те питам - искаш ли да те лъжат? Иначе лъжци – дал Господ! Ето сега ще ти дам пример с един завършен лъжец." , пише той.

Трифонов напомня за 10 юли 2021 г. "Кирил Петков, тогавашен служебен министър на икономиката, обяви, че в Ловеч ще има завод за електромобили, който ще изнася коли за цяла Европа и каза директно, цитирам: "Електромобилите ще бъдат реалност и ще се произвеждат в Ловеч". Сега една година по-късно – там, където трябваше да бълват електромобили, има само фотоволтаици, заявява Трифонов. И никой никъде в България не бълва електромобили. Тоест, това е лъжа. И човекът, който е изрекъл тази лъжа, със сигурност не лъже само за електромобилите.", допълва още в поста си лидерът на ИТН.

 Трифонов се обръща към Петков с дупите: " скъпи ми приятелю, опората е в истината." И продължава: "Тя е непоклатима, реална и е абсолютен факт за това, че силата е в истината. А лъжата е колос на глинени крака. И ако ти харесва да те лъжат, накрая няма да имаш нищо, а само загубени фантазии", пише още Слави Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
8
 
3
 
! Отговори
до 65 преди 1 година
Кой на кого се прискива бе, само разкривам прилики, какво лошо има в това човек да прилича на извънземно от филмите ? В Холивуд се чудят как да ги маскират с гримове за прилика ние имаме естествен двойник и това ли е присмех ? Природата го е дарила поне с прилика !
62
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН - / Има Такъв Нужник /
61
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боже колко Никой в света не е успял да измами толкова народ наведнъж ! АААА,не е вярно!!!! А КИРО,КОРНЕЛА И АСЕН? ТА ТЕ ИЗЛЪГАХА СТОТИЦИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ХОРА!!!!!!!!!
60
20
 
5
 
! Отговори
Продължаваме промяна преди 1 година
Идват нови избори и след тях пак ще мачкаме мафията на ГЕРБ и ДПС и патериците им от ИТН и въZZраждане
59
12
 
8
 
! Отговори
ааа преди 1 година
Слави Трифонов - троянския кон на мафията!
58
7
 
13
 
! Отговори
Иван Стратиев преди 1 година
Прочетох 5-10 коментара и получих отговор на въпроса. Като изключа неспирните ***, очевадна е и липсата на трезва преценка и ясно съзнание. Славчо - ти си рогач, но си честен и отговора на въпроса ти доста се разшири: не само, че обичат да ги лъжат, но и да живеят в илюзия и робство може би .... 90% от хората. И макар да си единствения нормален в момента, в политиката, ... тези 90% пак ще гласуват за ония, които ги грабят от люлка до гроб. А, и Славчо - излез от режима на обяснения!
57
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимен"Но народа ни е мъдър и няма никога да го допусне." А ДАНО! ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ НИ СЕ СЛУЧВА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ ДА СА НА ВЛАСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
56
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Това чалга-нещо-на снимката много ми прилича на извънземно в главата, само му липсва зеления цвят !" Tи нормален човек ли си? Голям грях е да се присмиваш на здравето на друг!!!! БОГ гледа,вижда и чува всико и един ден ще ти напомни !!!! За хубаво,за лошо направено винаги има възмездие!!!
55
5
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Робски народ Слави , ще продължават да си го лъжат доказалите се лъжци и ще го клатунгат както си искат. Поклон за това , че разобличи неадекватните, които хич не бяха неадекватни към себе си, роднини и приятели. Последователите им безусловно са непоправими мазохисти и пази боже идолите им отново да се докопат до властта и тогава обещанието да довършат започнатото, окончателно ще довърши България. Но народа ни е мъдър и няма никога да го допусне.
54
3
 
7
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Учиндолеца назовава пословичния лъжец право в очите. Който прави уйдурма с казаното, той също е лъжец.
53
8
 
6
 
! Отговори
Теодор преди 1 година
Дира, всеки брътвеж ли ще пускате на това недоразумение? Ай малко по-сериозно, моля!
52
7
 
7
 
! Отговори
Това чалга-нещо преди 1 година
на снимката много ми прилича на извънземно в главата, само му липсва зеления цвят !
51
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпросът е уместен. НО, ми изниква някак си един друг въпрос. Слави, какво стана с декларацията ти за доходи? мм? Ако си толкова "честен" защо не я пускаш? Много е лесно да критикуваш и обвиняваш другите...
50
5
 
9
 
! Отговори
Димитър Недков преди 1 година
Историята му предостави възможност да играе главната роля в България, а той я пропиля като треторазряден актьор.
49
7
 
4
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Ех, славе. Ще ти повярваме - на лъжите си Цар. За кое каза истината , всъщност. Няма да изброявам - това го видяхме всички. Вече сте и с герб и дпс официално, по думите на ива митева. Няма проблем. С кой ли не сте .Собственост на дпс, във връзка с граб, любовници с рашшша, и с едни лоши момчета с кратки и запомнящи се имена. Не подбирате всъщност. Да - кикита са нула, но това не променя вашата автобиография - написахте я пред нас. Сметката ще е за вас. Организирах там кючеците.
48
4
 
9
 
! Отговори
ИТН и Чалгаруний преди 1 година
са толкова вредни за България колкото ДПС и ГЕРБ ! Господ ако не помогне на българинът да се вразуми, значи България ще си остане олицетворение на беднотия и простотия !
47
5
 
10
 
! Отговори
van zant преди 1 година
Не се издържа вече този самовлюбен човек,ако изобщо е човек . Значи всички други лъжат за всичко и всички,а той е светата вода от която трябва да пием и всички да сме доволни и верни на него. А не казваш когато излъга за всичко толкова хора за 1 година и се криеше като мошка за да не те питат нищо,защото си забравил захората които работиха за тебе и те защитаваха по страната за всички простотии които натвори със тях. Напомням---само със Тошко да остана продължавам напред.Прав ти път към нищото.
46
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ти много обичаш да те лъжат, че си велик и безпогрешен. Е, да, ама не скъпи!
45
6
 
11
 
! Отговори
Боже колко преди 1 година
простотия има в България ? Слави не бил лъжец, но постави "рекорд" по измамени стотици хиляди симпатизанти от него и пуделите му ? Никой в света не е успял да измами толкова народ наведнъж !
44
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Намери си друг народ, този не ти вярва! Омръзна ми вече от ИТН и Възраждане. Обединихте се с Герб и ДПС и не само, че сте лъжци и и злъфахте избирателите си, но продължавате да ги имате за *** и да се опитвате да им внушите, че това, което видяха с очите си, не е вярно и е за тяхно добро.Обиждате хората, обиждате и себе си.Слави, ти избра с кой си! Точка по въпроса.Лъжа е, че не лъжеш.Айде гледай си здравето и остави тази работа на мъжете...