Джамбазки: Българските домакинства са обезкървени

Вече говорим за оцеляване, каза още той
17 сеп 2022 19:23, Нели Христова
31
Джамбазки: Българските домакинства са обезкървени
Снимка: БГНЕС

„Промяната“ си присвоиха и безплатните градини, и семейното подоходно облагане, което ние от ВМРО въведохме в 44-тото НС. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки. Карлос Контрера го допълни, че този модел на управление е не само крадлив, но вече обрече българите на глад и мизерия.

С тези думи съпредседателят на ВМРО Ангел Джамбазки и председателят на групата общински съветници в Столичния общински съвет Карлос Контрера откриха срещата на кандидатите за народни представители на войводите в София.

Юлиан Ангелов влиза в битката за 23-ти МИР София град, Карлос Контрера – за 24-ти МИР, а за лидерския 25-ти МИР – Ангел Джамбазки.

На големия християнски празник, в който се чества паметта на Св. София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов, ВМРО събра кандидатите си за трите столични избирателни райони в кино „Македония“ на ул. „Пиротска“. Денят не е подбран случайно, тъй като един от стълбовете в програмата на войводите е запазването на християнските ценности, отстояването на семейството като основна единица на обществото, както и защитата на националната идентичност и предаването на поколенията на народните традиции и моралните устои, отвоювани с кръв от дедите ни.

Това важно уточнение направи водачът на листата в 24-ти МИР Контрера и откри събитието.

ВМРО има ключова роля в този момент на пълно идеологическо и ценностно безвремие. Явяваме се на тези избори по една проста причина, а именно, че искаме да сме контрапункт на тези либерални терористи, които ни вкараха в този пагубен за народа ни експеримент. Той започна с първите „спасители“ от миналата пролет, премина през всичките им метастази и кулминацията дойде тази година, когато ставаме свидетели на пълен колапс на икономиката. Вече са ясни и взаимовръзките на ПП с доста интересни схеми, допълни водачът на ВМРО в 24-ти МИР.

Вече говорим за оцеляване. Българските домакинства са обезкървени. Неадекватната икономическа политика доведе до колапс на малките и средни предприемачи. Този ляв либерализъм не предложи нищо, освен това което предстои – хиляди хора без работа, без доходи и без перспектива. Явно това е била идеята – да няма бъдеще, да няма надежда, че може да постигнем нещо по-добро, завърши изказването си Контрера и даде думата на водача в 23-ти МИР Юлиан Ангелов.

ВМРО има силата, вярата и духа да направим нужното, за да защитим каузите и позициите си. Ние днес показваме единство. Това трябва и да е примерът за всички български граждани. Народът ни е разединен. Той е на парчета. Ние трябва да го обединим. Имаме изградени идеи, имаме общи каузи. Нямаме нужда от месии от Канада и Америка. Ние имаме нужда да разчитаме на себе си като народ, каза на свой ред главният секретар на ВМРО и даде за пример съединението на България, което е пример за това, че българите можем и сами да определяме съдбата си.

Ето това трябва да правим ние от ВМРО - да убеждаваме хората, че това е пътят. Нашата кауза е България и българщината. И трябва да убедим всички наши сънародници, че това е нашият общ път – не път на Изток или на Запад, начертан от чужди посолства. Пътят ни е България!

Водачът на листата на ВМРО в 25-ти МИР Ангел Джамбазки от своя страна описа политическата ситуация така:

Две идейни групи се борят на територията на България – от едната страна са САЩ и техните лакеи. Те искат ценностите да бъдат разбити, семейството да бъде разбито и те настояват ние да приемаме извратеността като норма. За нас това е недопустимо. От другата страна стоят другите сили, които искат България да бъде извън гравитацията на ЕС. И донякъде успяват. Те ни говорят, че не сме равноправни, че Европа не е наш дом. Но не са прави!

Той определи именно тук каква е водещата ролята на Организацията, за да върнем националния суверенитет и правота на българите да се самоопределят като самостоятелна нация.

Нашето място на ВМРО е тук. Ние останахме единственото островче на някакъв съзидателен, градивен патриотизъм. И това е причината последните 2 години да ни заливат с поток от долни манипулации. ВМРО е организация на съмишленици. Тази организация е преодоляла доста по-тежки времена. Нас тези с копейките и доларите няма да ни изплашат. А целта им всъщност е да изплашат и гласоподавателите. И кои са те? – ГЕРБ и ДПС. Те искат ниска избирателна активност, за да си напълнят парламента и да си управляват, макар и задкулисно пак, заключи още Джамбазки и изброи лъжите, с които се опитват да спечелят изборите другите играчи в лицето на „Продължаваме промяната“, а именно че те са направили детските градини безплатни и са въвели подоходното облагане за работещи семейства с деца.

На събитието присъства и почетният председател на ВМРО д-р Красимир Каракачанов, който развенча митът, налаган от неолибералните кръгове, а именно, че ВМРО не е постигнало нищо в периода на управлението си. Той посочи като поръчители на разпространението на тази лъжа кръговете, финансирани от американските НПО-та и обърна посоката на разговора за приоритетите на кандидатите на партията.

Изгодно е на политическите партии обществото умишлено и изкуствено да се разделя на евроатлантици и русофили. Всичко това, което ни залива е една голяма измама. Имало демократична и недемократична газ. Те ни обясняват, че трябва да ходим голи, боси, немити, но да отстояваме демокрацията. И кои са тези хора? Европа е в криза. На нас ни е важно българинът да е нахранен, облечен, изкъпан и на топло. Не ни интересуват тези отвъд Океана и техните марионетки в Брюксел и България. Един политик трябва да се грижи за народа си и за държавата си, подчерта още Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи щом има русофили,русофоби трябва да има евроатлантофили,евроатлантофоби,че да бъде разделение на 2 противоположни групи за ефективност 1.русофили=евроатлантофоби, 2.русофоби=евроатлантофили,инак може да не се препокриват,че да са заядливи едни с други,примерно да си има поотделно русофили,русофоби,които да се заяждат,да се дразнят помежду си,но да има евроатлантофили,атлантофоби,които също да се заяждат между тях,като атлантици,но политическия свят е многополюсен по двойки,че да се завърти
18
3
 
7
 
! Отговори
Асен Ваилев-Минчева преди 1 година
Празнувайте българи! Кирил Петков в бременна от Наско Културото!
17
11
 
10
 
! Отговори
Z преди 1 година
До 13 защо не хванеш да отпътуваш към щатите да забравиш за България. Омръзна ми от американски пумияри дето ме убеждават колко е хубаво в ЕС нагледахме ви се 30 г на ЕС-то. Време е да излезем от НАТО и ЕС. Знам че ще има много недоволни, хора които получават субсидии от еврофондовете за да съсипват България, НПО-та, фондации, " българи" в чужбина те толкова са и Българи само ползват наши лични карти. А някои интересува ли се как живеем ние в България - НЕ. Време е да ви покажем червен картон.
16
5
 
8
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Определено сьм сьгласен с - вмроЦелта на промяната беше да завлече вьзможно най много бьлгари в крайна бедност и отчаяние за сметка на олигарсите които се напьлниха с пари от високите цени
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Alex Ели Германец Наблюдател и т.н. са никове на един и същи нпо агент, за които се казва в статията. Проблемът на ВМРО е малко по друг. Отделно и че ги командореше Валери "демографа".
14
2
 
15
 
! Отговори
ДПС преди 1 година
Здравейте другари патриоти. Години на ред заедно гласувахме и заедно крепяхме кворума на ГЕРБ.Дано с вашите опорни отново дойдете при нас в парламента, заедно да управляваме - ЗАЕДНОСТ както казва нашия лидер, заедност зад парата от рушвета.Да тези почивки, морета, филета, питиета и тн ни съсипаха
13
2
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Доказан любител на алкохола не би трябвало да получава достъп до медиите.Заковаха да шофира пиян и има нахалството да раздава акъл.
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този не беше ли Беж беж Педи на боико
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези са си нацисти.На 9-ти септември Джамбаза разпалено говореше по телевизията за болшевишките войски,които влезнали в Украйна,а такива няма от 1991 г.Малко след това пребиха човек в центъра на София заради убеждения,което не е нормално.Сменил си е начина на говорене сега като гледам сигурно,за да се хареса.Внимавайте за кой гласувате,за да не стане така после да ни организират Лукови маршове.Аз съм си от българофилите,но не подкрепям ни хитлеризма,ни комунизма.
10
9
 
16
 
! Отговори
Пепа Кекса преди 1 година
Този борсук Джамбазки има задача от Кремъл да плаши народа. Пари вече наистина няма но за кремълските проксита като Джамбазки, Борисов, Пеевски, Доган, Цацаров и Гешев.
9
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България се умира не от глад,а от ядене и пиене.
8
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В гетата на София ли?По селата е охолство.Трактористите вземат колкото шефовете,че искат и повече.Бг си е добре,но нали трябва да мрънкаме....Национална черта.
7
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Завалията колко се е загрижил хахахаах как все по избори се загрижват хахаха
6
7
 
23
 
! Отговори
Пендел преди 1 година
Каза лекето, което замеряше българи с пиратки.
5
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Войводите напипаха правиланата ниша за тези избори и се разграничиха рязко от другите, които се пишат националисти, но защитават Москва.
4
3
 
21
 
! Отговори
Вярно преди 1 година
е и то благодарение на такива нищоправцифкато теб! Ние ти плащаме по 20 хилки еврозаплата за престоя в Брюксел!
3
2
 
16
 
! Отговори
Този клоун да се преди 1 година
скрие някъде, такива като тоя предизборно много сладки лъжи - приказки за благоденствие на народа наговориха. ВМРО пак ще отиде на политическото бунище!
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Политическа леш.
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НационалистПедал такива изродии само панелните квартали на София могат да ги родят!