Трифонов: ПП, ГЕРБ, ДБ, ДПС и БСП помогнаха за резултата 3:1 в полза на РСМ

И заради това падна кабинетът "Петков", написа той в социалната мрежа
18 сеп 2022 16:08, Анисия Иванова
200
Трифонов: ПП, ГЕРБ, ДБ, ДПС и БСП помогнаха за резултата 3:1 в полза на РСМ
Снимка: БГНЕС

ПП, ГЕРБ, ДБ, ДПС и БСП помогнаха за резултата 3:1 в полза на РСМ срещу България, написа в профила си във Facebook лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. В социалната мрежа той коментира изявлението на Буяр Османи от петък.

Още по темата

"Пред телевизия "Сител" северномакедонският външен министър Буяр Османи е заявил следното: "Изходът от преговорите с България приключи с 3 на 1 за нас. Ние запазихме езика, започнахме преговори за членство в ЕС и оставихме историческите въпроси извън пътната карта. България получи промяна на Конституцията някъде по средата на процеса - след започването на преговорите. Поради тази причина смятам, че това бе един добър компромис".  За този резултат - 3:1 за Северна Македония, в българския парламент гласуваха "Продължаваме промяната", ГЕРБ, ДПС, "Демократична България", а БСП йезуитски се въздържа.

“Има такъв народ” гласува “против”.

P.s. Не забравяйте, че подигравката с българската история и памет и отказът веднага да бъдат защитени правата на българите в Северна Македония, а не някъде в далечното бъдеще, е една от причините, заради които падна правителството на Кирил Петков."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
9
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Не съм проверявал, но всичките бивши депутати са безработни. Ако греша, то е защото те не се регистрират като такива и не си плащат осигуровките. Когато България няма редовно правителство и работещ парламент, си е съвсем нормално всичките бивши депутати да обикалят телевизионните студия и да обещат светлото бъдеще на България като някогашния им вожд на БКП-то Тодор Живков.
16
2
 
19
 
! Отговори
насмъркан чалгар преди 1 година
Я кажи Слави да не би по време на дипломацията външният ни министър да е бил от твоите?? И пак нещо да не си доразбрал. И да ни припомниш предизборно кой аджеба увеличи изборните секции в Турция
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кмета на ИТН в Благоевград, прокара заем за 18 милиона за нещо ("проект") за което града вече каза НЕ! Още преди месеци. Ама нали трябва едни пари да се връщат...
14
0
 
7
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Обратно селски:))) победата е за лангарите и мраката:)))
13
0
 
6
 
! Отговори
Az преди 1 година
Някой дали е проверявал колко от бившите депутати са на борсата?
12
7
 
26
 
! Отговори
Реалност преди 1 година
На никого не му пука за Македония. Хората живеят в 21-век. Интересува ги да имат храна и работа. Престанете с тази Македония.
11
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно тоя, дето опростачи цели поколения с просташката си "музика" ли се е загрижил за историята???
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Станислав да не е живял на луната до сега? Има програма за вкарване на определени страни в определени организации. Една от тях е украйна, друга македония. Американците плащат от десетилетия на нпо та които прераснаха в "партии". И последствията са очеизвадни. Защо , Слави, изобщо се забърка с тях? Защо включи Караджов като знаеш че идва от отворено общество?
9
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чета коментарите тука и оставам с впчатлението, че нямате нищо против да подарим Родопите на Гърция, Тракия - на Турция, Североизтока - на Румъния, а до Русе - на Сърбия. Да закриваме държавата. Хахаха. Ама така няма да има за крадене? Проблем! Кирчо е национален предател и все някога някой ще го свитне заради това.
8
5
 
21
 
! Отговори
Станиславчо, мама преди 1 година
Само ти и тия от т. нар. ВМРО не разбраха, че хората се интересуват от жизнения си стандарт, а не от някаква си македония, която няма никакво значение. Колкото по-жалка е една държава, толкова повече се стреми да си търси оправдания с други държави. А ти мамин-златен Славчо, ако влезеш по някаква случайност в парламента, гледай да не ни занимаваш с такива глупости, че собствените ти избиратели тоя път ще те линчуват, а охраната ти от мутри ще бъде тотално безпомощна.
7
2
 
18
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Този плевенски бивш водещ на някакви си предавания в телевизиите си мисли, че е фактор в българската политика. Колкото Бойко Борисов е лидер на партия, толкова е и той. Честито на Тошко африканския, който му беше обикновен работник във фирмите. Толкова забогатя, че дори и безработен депутат стана !
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог да ти прости, г-н Трифонов
5
2
 
18
 
! Отговори
д преди 1 година
жалък тип
4
2
 
24
 
! Отговори
Смешен си брато преди 1 година
По - скоро жалък! Скрии се патерица на Сарая
3
3
 
32
 
! Отговори
Хмм... преди 1 година
Станиславе, само ти припомням, че външен министър беше Генчовска, от вашата партия ИТН. А какво направи тя, за да не е такъв резултата, питам аз? Ами то е ясно, направи едно голямо нищо. А ти сега пак на фалшив патриотизъм го удари. Да, ама и вие участвахте, именно чрез Генчовска, така че и вие помогнахте за този резултат.
2
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставете Македония намира, не може насила да накараш човек да се чувства еди какъв си. Той или се чувства или не.
1
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горкият плешо...още не може да осъзнае, че не сме в 90-те.