Кирил Петков увери: С ГЕРБ няма да направим коалиция

Няма да отстъпим от приоритетите си, посочи бившият премиер
25 сеп 2022 20:15, Красимир Ангелов
121
Кирил Петков увери: С ГЕРБ няма да направим коалиция
Снимка: БГНЕС

Няма да отстъпим от приоритетите си, като един от най-важните е борбата с корупцията, обяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред bTV.

Той добави, че от бившата управляваща коалиция са поставили приоритетите върху неща, които са важни за Бълария.

Още по темата
"Социалният пакет беше един от тези приоритети. Вторият приоритет беше антикорупцията. Реално и БСП, и ние, и "Демократична България" се съгласихме, че законът за КПКОНПИ трябва да бъде променен", заяви още Петков.

Той коментира и какви коалиции са възможни и невъзможни.

"С ГЕРБ няма да направим коалиция, докато го господин Борисов е лидер и по принцип в ръководството изглежда са хора, които не само че, според мен, не биха били готови да направят промяна в съдебната система, те са зависими от съществуващата съдебна система. Тези хора наистина се страхуват. Искам да кажа всеки, който ръководи ГЕРБ и го е страх от работеща съдебна система - не може да бъде наш партньор за правене на промените, които са нужни", заяви съпредседателят на ПП.

Според бившия премиер и съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков няма никакво съмнение, че референдумите в окупирана Украйна не са честни и свободни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: ГЕРБППКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм фен на ГЕРБ, нито на ПП, но Бойко е светлинни години пред тия Харвардски слуги на Козяк.
9
2
 
23
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Киро ти си разследван разбираш ли и твоята шайка *** ще са паднали доста не разбра ли А Киро депутати работят за България знаеш ли това Киро а не да се обичат и харесват като си некадърен Вън от парламента затвор за комисионерите Кокорчо къде са онези 8 милиарда течове бе лъжеше като дърт ццц по телевизиите и шараните кълвяха затвор за комисионерите
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този продължава да не е у център,кой те иска тебе бе ***? Ходи ставай свидетел на господин Божков с оня алкохолика,как мило говореше за Божков!!
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя *** когато й да се сложи набесилката, ще е късно!
6
2
 
8
 
! Отговори
БайХ преди 1 година
На Трюдо, един от символите на неолибералните *** вече са му преброени дните, което е чист знак че бледи негови копия като Петков трябва да нямат достъп до властта. Иначе България рискува да се превърне в демокрация тип Китай и Русия
5
2
 
12
 
! Отговори
българин преди 1 година
И Сакскобургготски нямаше да прави с ДПС; Волен също нямаше да бъде с ДПС и ГЕРБ. И БСП и ДБ беше уж изключено да са заедно. Каквото ви заповядат американските господари - това и ще правите. Няма как хората да имат доверие на политици като вас!
4
18
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъжни възрожденчета и герберасти виждам на 2ри
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може би със сестрата на ленчето би се коалирал? А или викаш беше се подпрял на парапета.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че те Възраждане ще са 2 бе, от тях ще зависи, не от вас, продажни американски агенти. Вижте анкетата на Днес - ГЕРБ и Възраждане са дори с равни %
1
1
 
26
 
! Отговори
Бай Стоил преди 1 година
Тоя гюрлюк се държи все едно че герб искат да правят с него коалиция.