Костадинов: След четири дни ще видим какво иска българският народ

Според него България ще избира между "Възраждане" и разрухата
28 сеп 2022 22:35, Нели Христова
178
Костадинов: След четири дни ще видим какво иска българският народ
Снимка: БГНЕС

"Шансът се увеличава от няколко дни, откакто започна мобилизацията в Русия и то се увеличава заради това, че американският натиск да се създаде правителство в нашата страна ще стане по-сериозен. Този натиск е между американските партии и България - "Продължаваме промяната, ДПС, ГЕРБ. Трудно ще седнат на една маса, но ако има кажат, ще го направят. Друг е въпросът колко ще издържи една такава конфигурация", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му има възможна вероятност "Възраждане" да управлява самостоятелно, колкото и да е невероятно.

"Това зависи единствено от българските граждани. След четири дни ще видим какво иска българският народ - дали България да бъде свободна и независима държава, или една унизена американска колония. Ако този кабинет под американски натиск бъде създаден, ние от самото началото ще работим за неговото сваляне, защото той ще бъде антибългарски. Този кабинет ще се създаде с една единствена цел - да вкара България във война срещу Русия", изтъкна Костадинов.

Неговото мнение, че когато участваш във война ти не изпращаш топли чорапи на войниците за зимата, а изпращаш войници и въоръжение.

"Истината е, че в момента България не е независима държава. Нашите решения се взимат в американското посолство. Аз съм за напускане на НАТО категорично. Откакто влязохме в тази организация, българската армия загуби три пъти своя отбранителен потенциал", допълни гостът.

"Ние сме за това България са има собствена икономика, армия и независима политика, а това може да стане като си взима сама решенията. По време на кампания се лъже, а по време на управление се прави това, което им се заяви", каза Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

И заключи, че на 2 октомври българският народ ще избира между "Възраждане" за България и разруха за България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
14
 
4
 
! Отговори
Z преди 1 година
Бабо Ванке ще ръвеш на Костя мамулаа нещастникооо
32
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българският народ иска Путин да те мобилизира в Украйна. Та и Путин да има някаква файда от тебе. Нямало да ти плаща повече за празни приказки. Трябват дела Копейкин.
31
27
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес в Прага отново се събраха десетки хиляди на протест с искане за напускане на ЕС и Нато. Естествено тази новина не се обявява от нашите медии. Тази вълна обхваща все по-силно Европа. ЕС със сигурност няма да остане същият след тоталната икономическа разруха. Така че Възраждане става все по-актуално движение и заслужава шанс.
30
9
 
10
 
! Отговори
Какви 51процента преди 1 година
Тези ме отказаха да гласувам за тях. Искали 51 процента и да управляват или пак избори. И докога с избори? Скоро няма да има партия с достатъчно голяма преднина, че да управлява сама. Благодарение на другаря Радев, който успя да ни накара да се мразим повече.
29
8
 
16
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Не видях нищо добро от герб за -12 г нито от - пп за една останахме най бедни в цяла европа и дори от страни в африка глас за вьзраждане
28
21
 
8
 
! Отговори
Z преди 1 година
Толкова ви ненавиждам атлантиците вече почвам да се саморазправям с някои от вас, тая зима ще ви паля. Затова че ни съсипахте,ограбихте, прогонихте близките ни, уморихте бащите ни. Ще горите тая зима и ще гледам как всичко ваше изгаря.
27
6
 
20
 
! Отговори
..? преди 1 година
Срещу колко копейки Костя започна да говори от името на "народа"? Фен съм му на предизборният плакат! Изтъпанчил се е отпред, а тези до него ги е обхванала мъглата! Продадеш ли си душата под наем, си оставаш инвалид!
26
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кашмерник
25
23
 
18
 
! Отговори
Бьлгарин преди 1 година
Предпочитам вьзраждането пред разрухата глас от мен
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До баба ванКа то само, ако с бой се размине..
23
20
 
7
 
! Отговори
Z преди 1 година
Тая зима атлантиците ще ядете дървото без значение на изборите. Някои усвояващ субсидии Атлантик ще гори ще получи бензин и масло
22
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бърският народ те праща на фронта.Още в понеделник.
21
10
 
13
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Разруха по-добре ...
20
20
 
27
 
! Отговори
Точен преди 1 година
Като гледах днешната излагация на Кирил Петков, Томислав Дончев и Сачева, изцяло съм убеден да гласувам за Възраждане.
19
26
 
19
 
! Отговори
Z преди 1 година
Какъв Копейкин бе нещас-тни ти които живееш от грантове и чакаш за стотинки от Америка за България от всяко жалко постче тук, ти ли ще говориш кои е Коипекин? Ти които си се навел пред Херо Мустафа и на чакаш да ти го подаде ти ли говориш за предатели? Предатели сте вие евроатлантиците пфу мамъъъъ ви атлантическа съсипахте и окрадохте България за 30г да и имате очи да говориш за Копейки. Искаш ли една желязна копейка в главата да ти сцепи на две и да не можеш да пишеш
18
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До номер 15:Константинов защитава българите и е против да ни въвличат във война.А същите като теб твърдят как чехите като протестират против високите цени били "русофили".Бре...я бегай!
17
19
 
31
 
! Отговори
Драго преди 1 година
Само един безкрайно проcт народ, на който мисленето трудно му се отдава би могъл да гласува за Копейко Отрeпкин. Сега сте вие - покажете колко сте изпаднали и гласувайте за него. Нищо добро не я чака тази държава, с тоя калпав народ, уви!
16
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма какво да гледаме долно Варненско ромче. Яко бой ще ядеш без значение от резултата на изборите !
15
21
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това партиен сайт на *** ли е? То само копейки. Да живее долара
14
37
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След цирка днес, това е моя избраник !