"Възраждане" напусна собствената си пресконференция

Партията с готовност да вземат третия мандат
191

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Единственият мандат, който "Възраждане" ще подкрепи, е мандатът на "Възраждане", заяви председателят на партията Костадин Костадинов.

Той посочи, че дори от партията са готови със свой състав на кабинет.

"Възраждане" е готова да вземе третия мандат, ако президентът реши такова нещо, допълни Костадинов. Най-вероятно отиваме на нови избори, коментира обаче той.

От "Възраждане" бяха обявили пресконференция за медиите за 10:00 часа в пресклуба на БТА. От партията обаче я напуснаха, заради присъствието на представителите на медии, които според тях са финансирани от чужбина.

В началото на пресконференцията Костадинов призова представители на медии, финансирани отвън, да напуснат залата, иначе пресконференция няма да има. След като никой не излезе, от "Възраждане" напуснаха на свой ред залата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
13
 
29
 
! Отговори
рашиски слуги преди 1 година
Нищо необичайно за Копейкин. Наглост, примитивизъм, безпардонност и пълен идиотизъм.
46
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука някакви му следяли ютуб канала... пълно зомбиране.
45
6
 
2
 
! Отговори
46ти преди 1 година
а какъв е твоя етнос?!? Жълт с дръпнати очи или рус, бозав и синеок?!? Или тъмнокафяв африкански модел...
44
9
 
18
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 1 година
Този е психопат!
43
6
 
13
 
! Отговори
Иван Костов преди 1 година
"Той посочи, че дори от партията са готови със свой състав на кабинет" - да, да, с Пламен Пасков министър на здравеопазването (и на земеделието, нали е ветеринар)...
42
11
 
18
 
! Отговори
До 41 Възраждане преди 1 година
До Събота Костя, беше най-големия привърженик и защитник на Русия! За 3 дни, вече не бил такъв! В Понеделник, вече си горно ще е натовец...
41
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво !
40
7
 
8
 
! Отговори
16тия, преди 1 година
Ти на кое точно викаш "добрите стари времена"?!? Тези,през които бяхме сателит на СССР или тези,през които сме колония на ФАЩ?!? Щото разлика между сегашните и бившите пребоядисани комунисти на практика няма!
39
18
 
13
 
! Отговори
ПиАр преди 1 година
Възраждане спечели само 10% заради некоректното представяне на партията от медийте. По тази причина ще популяризираме каналите на партията в YouTube и Фейсбук защото само там можете да откриете истината за Възраждане. До края на календарната година ще увеличим последователите (събскрайбарите) на партията 3 пъти.
38
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя Костадин да не е от малцинствен произход, тенът му доста потъмнен, па и името му е често срещано сред представителите на него етнос
37
16
 
24
 
! Отговори
Няма лошо преди 1 година
Слушах го и е прав. "Америка за България" наистина финансира определени медии, които пропагандират за чужд интерес. Браво на Костадинов за твърдостта!
36
8
 
15
 
! Отговори
Поредния преди 1 година
Супер политик, ръководител, патриот, родолюбец с двайсетина депутати! Преди 15 години и Сидеров, и Каракачанов, така ги обичах! А Слави и Тошко преди няколко месеца....
35
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Втори Сидеров
34
25
 
20
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ преди 1 година
Костадинов в неговия YouTube канал многократно е изразявал позиция за Съветското влияние в България преди 89та година и Американското такова след 89та година. Еднакво критичен е към двете оси към които е пленадлежала България. Много хора си мислят, че щом е против САЩ и НАТО значи е за Русия. Абсолютно невярно твърдение !
33
20
 
7
 
! Отговори
Име преди 1 година
До АНГЕЛ 37, то няма лошо да излезем от ЕС.
32
9
 
8
 
! Отговори
. преди 1 година
На брега на варненското езеро има комари и ужасно вони от Девня, където е екологична катастрофа в планетарен мащаб. Освен това не е езеро, а е септична яма за заводите. На тези дето говорят много за къщата на Костадин им пожелавам да имат имот на кредит точно там. На Траката най-грозния парцел земя без сграда е по-скъп от най-скъпия имот на езерото умножен по много. Парад на лицемерието сте.
31
2
 
8
 
! Отговори
До Ангел преди 1 година
Че той сам си го казва, по 3 пъти всеки ден!
30
0
 
7
 
! Отговори
до христо христов преди 1 година
А на вас адекватните пак Радев ще ви назначава правителство.
29
22
 
19
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 година
Понеже нищичко не знаете за Възраждане. Гледайте Youtube канала на Костадин Костадинов. Канала на Възраждане и ще се информирате що е то партия Възраждане. Ска.паните медии ви лъжат ,че бил Руска *** и ,че е за излизане от ЕС.
28
14
 
23
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
В началото на пресконференцията Костадинов призова представители на медии, финансирани отвън, да напуснат залата, иначе пресконференция няма да има. След като никой не излезе, от "Възраждане" напуснаха на свой ред залата. - напълно правилно!