Напрежение в БСП: Петима общо са недопуснатите да гласуват на съвета

Според Кирил Добрев, Нинова трябва да е премахната от лидерското място
Обновена: 8 окт 2022 13:52 | 8 окт 2022 13:38, Петя Славова
47

Минути след започването на Националния съвет на БСП Калоян Паргов и Кирил Добрев излязоха пред централата на левицата и съобщи пред журналистите, че не ги допускат до гласуване, както и още трима души, предаде БГНЕС.

По време на регистрацията в списъка е посочено, че Паргов е с отнети права до 18 февруари, но присъства в Националния съвет. Той е категоричен, че иска членството в НС на БСП.

Още по темата

"В тази страна има закони и решенията на върховните съдилища са задължителни и не подлежат на обжалване, обсъждане, тълкуване, или БСП да е над закона, както казва една другарка", подчерта Паргов. Той заяви, че животът на една партия започва и приключва с решение на съда.

Той изрази притеснение, че БСП започва да се превръща в сектантска организация, в която единствено важно нещо е какво ще каже главният шаман и няма никакво значение, че партията все още се води част от европейското политическо семейство и че е в държава, която е член на ЕС в XXI век.

Петимата души, недопуснати да гласуват на НС на левицата, само ще могат да присъстват. "Този път имам запис на шефа на деловодството, тъй като хората търсят доказателства за цялата тази история", заяви Кирил Добрев и допълни, че изведнъж са се сетили, че има наказание за част от групата от Пловдив, които до преди това са гласували без никакъв проблем.

По думите му днес не може да участва в гласуването и кметът на Перник, защото е изявил намерение, че няма място в този орган. "От изявяването на намерение до реалното напускане на органа, има други действия, които човекът не е свършил", обясни Добрев.

Според него най-важното нещо, което днес трябва да се случи е насрочване на конгрес и Корнелия Нинова да бъде премахната от лидерското място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На следващите избори ще имате 6-7%, на по-следващите -3,9% и чао. Няма да ни липсвате.
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До vale_karo __ ЗАЩО? КОГА ПРОВЕРИ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ЦИК И С КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЪТРЕШНАТА ОПОЗИЦИЯ РАЗПОЛАГАШ? СПОДЕЛИ, ЧЕ ДА НЕ СИ УМРЕМ ПРО.СТИ !!!
36
1
 
3
 
! Отговори
vale_karo преди 1 година
На никой ли не му направи впечатление , че там където е най-силна вътрешната опозиция БСП най-много губи. Те за това иде реч.
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САМО КОРДЕЛИЯ - ПОРАЗЯВАЩАТА РЪКА Е В СЪСТОЯНИЕ СЪС СИГУРНОСТ ДА ЛИКВИДИРА БСП И ДА УГАСИ ОГЪНЯТ, ЩО НЕ ГАСНЕ !!! ПОСЛЕДНИТЕ СЪБИТИЯ СА ПОКАЗАТЕЛНИ ЗА МАРГИНАЛИЗАЦИЯТА НА БСП, КОЯТО ПОСТЕПЕННО ГУБИ ВЛИЯНИЕТО СИ В ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ И КАКТО ИЗГЛЕЖДА ЩЕ СЕ СВИЕ ДО ОРЕХОВА ШУШУЛКА СПОРЕД ДУМИТЕ НА ВАНГА. 11-12.02.2023 КАКТО ОБЯВИХА ТОКУ-ЩО ПО БНР Е КЪСНО ЗА КОНГРЕС - В НАЧАЛОТО НА ДЕКЕМВРИ ИЛИ ЯНУАРИ, СЛЕД ТОВА ЩЕ СТЕ АУТ!!...
34
0
 
9
 
! Отговори
Зеле преди 1 година
След съвета не забравяйте да пуснете водата!
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До тука беше бесепето. На следващите избори - след Мая с многото имена.
32
1
 
6
 
! Отговори
модерният ляв преди 1 година
Културни хора,няма бой.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога са били ,че Сега да са? Айде при Радев и Бойко да си ходят!
30
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Май ще има 2 БСП партии. БСП и БСП 1948. Кой ще се сети да продаде марката.
29
3
 
28
 
! Отговори
Канадски комунист преди 1 година
Нинова трябва да остане до следващите избори ! Само тя може да свали БСП(БКП) под 4% !
28
5
 
10
 
! Отговори
Чукча преди 1 година
Всъщност, са им направили услуга.Негласувалите на последните избори са почти 70% !!! На 70% българи, им е писнало от стари муцуни и чакат точния човек.Паргов да не се жалва, а да продължава напред. Успех
27
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В комунистическия лагер има война Радев ги подклажда да свалят Нинова за да открадне БСП и да му слугуват да управлява чрез тях
26
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев води война с Корни тя го създаде той иска да я заличи Не харесвам комунистите но Нинова е с топки ще видим Радев или тя инт. ми е кой ще победи :)
25
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой да не пипа Корни , вече ги смъкна под 10%, още година две и ще са вън от парламента
24
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова Борисов Радев ДПс са болезнено привързани към власта Копейкин ги следва упорито мисля че трябва да посетят психолог психиатър не е нормално да си алчен ненаситен за власт За тях няма България има амбиция да се състезават за лични интереси и цели
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова ги държи за топките :)
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОТ ТИЯ НЕДЕЙ ЧАКА ХАИР
21
1
 
11
 
! Отговори
Калабалък преди 1 година
За какво въобще се събират да се занимават с Нинова?
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не й се случи случка като на Луканката на времето. Червените са и въоръжени. Когато става дума за власт, с кръв я вземат
19
3
 
7
 
! Отговори
1001 преди 1 година
Костов купи БСП отдавна.