За Андрей Гюров ротацията не е най-оптималният вариант

Трябва да се обсъдят и подробности какво означава ротационен принцип, заяви
19 окт 2022 20:36, Нели Христова
27
За Андрей Гюров ротацията не е най-оптималният вариант
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" трябва да обсъдят идеята на "Демократична България" за ротационен председател на НС. Андрей Гюров обаче не мисли, че това е най-оптималният вариант.

"Трябва да се обсъдят и подробности какво означава ротационен принцип, как ще се ротират и в какъв период тези председатели. Нека да чуем в детайли позицията и ще изкажем нашето мнение", каза Гюров пред БНТ.

Още по темата

Гюров заяви, че ПП са предложили вариант на председателски съвет да се стигне до една канидидатура, която да бъде предложена за гласуване. Искали са да продължи заседанието, за да може във формата на председателския съвет да се обсъдят различни варианти, които да позволят НС да се конституира и да започне работа.

Според Гюров кой ще е този човек е въпрос на разговори между парламентарните сили.

Оптимист е обаче, че с повече разговори и диалогичност може да се намерят варианти за работа, но тези варианти изискват приемане на грешките от миналото.

Ние виждаме един неистов стремеж на ГЕРБ да се върнат обратно във властта без да имат някакъв план как да се случи това и съответно въвлякоха всички граждани и депутати в този водевил, каза Гюров.

Не може да се очаква от ПП да подкрепят кандидата на първата политическа сила.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
L. преди 1 година
Ако имахме минимални познания по теоретично оптимизиране, щяхме да знаем че има само ЕДИН опимален резултат. Няма по- и най-.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Големи тарикати са, така единият, ще може вечерта да му отпусне краят, да се понапие и другият ден да не отиде на работа. Те затова напинят за двама председатели!
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди малко ПП обявиха, че оттеглят Минчев. Христо Мравояда пак показа колко е несъстоятелен. Най-ужасното при него е, че се мисли за по-умен от другите, без да разбере, че всъщност е един посредствен политикан. Щом е бил бивш министър на Мутрата то е ясно що за птичка е.
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше Редовно правителство, избрано на Редовни парламентарни избори. ГЕРБ го свалиха на 6-ия месец, защото им затвори кранчетата и не можеха да крадат. Сега да си носят отговорността.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо и Асен трябва да се рекламират като специалисти по създаване на кризи. При това си имат и реквизит в лицето на Христо Иванов, а Корнелия може да е мениджъра на групичката.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нахалници, тия да почнат да гледат първо собствените си грешки!
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е поредната криза в държавата, сътворена от ПП.
6
3
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Днес всички депутати вкупом бяха отвратителни, но най-отвратителни не изненадващо се оказаха ПП-та. Такава арогантност, надменост и високомерие не се срещат често. Не стига че на предишните избори бяха пред ГЕРБ с по-малко от 1%, но и сега след като губят от тях с 5% се държат сякаш са спечелили. Просто отврат са заедно с камерните ДБ!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така става като дадеш на децата в предучилищна възраст равни права за вземане на решенията в семейството. А защо ПП са на нивото на тригодишни по акъл не знам, нито пък защо от ДБ им подражават както престарели лели подражават на лигавещите се племенничета.
4
1
 
3
 
! Отговори
предлагам преди 1 година
На 15 минути да се въртят , за да няма ощетени .
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Христо Иванов с поредната си издънка. Върти се като мажоретка. Пуска сламки на ГЕРБ, чуди се как да ги спасява и това в ден, в който Мутрата си рита мачле и игнорира напълно парламента, в който бе избран за да се чувства морален победител?!!! С тотален рецидивист като сикаджията не може да има никакви договорки, да му се пускат сламки, да се чертаят ротации, мутации и каквито е да е алабализми.
2
5
 
5
 
! Отговори
Горянин преди 1 година
РОТАЦИЯ ,БАТ БОКО НА ПИЛОНА.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шe ce въpтитe нa napaneт, a Kиpo шe ви kypoлиpa...