Паси и Плевнелиев: Ако успеем, успява цял народ

Войната не е желанието на българския народ, категорични са те
22 окт 2022 15:42, Нели Христова
321
Паси и Плевнелиев: Ако успеем, успява цял народ
Снимка: БГНЕС

Дайте поне мъничко да работим заедно, да изоставим пропагандата и да се обърнем към реалността, призова президентът Росен Плевнелиев след приключване на срещата на Контактната група с „Български възход“, предаде репортер на БГНЕС.

След проведените разговори с ГЕРБ-СДС и „Български възход“ президентът Плевнелиев заяви, че е позитивен реалист.

„Виждаме, че партиите все още са се окапали в своите окопи. Разговорите с ГЕРБ и „Български възход“ ни дават позитивен реализъм. Намираме изключително много допирни точки и добри решения по всички актуални теми. Но как така поотделно можем, а заедно не можем“, Плевнелиев, който се надява, че 1 плюс 1 ще даде 2, а не нула или единица.

Той призова: „Не можем да затъваме в блатото на партизанщината. Трябва да стъпим на мъничка основа. Днес видяхме такива първи стъпки. Ще помагаме на народните представители да намерят съгласие. Ще работим до последно в контактната група с надеждата депутатите да постигат резултати, а не да се окопават в окопи“.

Президентът Плевнелиев е категоричен, че войната не е желанието на българския народ.

Според него отказът на диалог на част от парламентарно представените партии се дължи на факт, че та са останали в предизборния период.

„Предизборните кампании преминаха всички граници на злобата, на която сега плащаме цената. Един от изводите е: моля ви никога повече. Не отивайте на избори с омраза, а с ясни предложение зя решения на страховете на хората. Това, което се случи на последните избори, не може да се повтаря. Дайте поне мъничко да работим заедно, да изоставим пропагандата и да се обърнем към реалността“, призова президентът Плевнелиев.

Той благодари на двете парламентарни групи – СДС-ГЕРБ и „Български възход“, защото те имат друг подход на смирение и съгласие. „Те дават решения. Най-трудното тепърва предстои. Ще информираме и останалите партии, с които сме в контакт, за днешните разговори и постигнатото“, каза Плевнелиев.

Соломон Паси обобщи: Ако успеем, успява цял народ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
0
 
0
 
! Отговори
С мърт н а герб преди 1 година
Какво успява да се сдобие с поредното крадливо правителство което ще праща ракети в украня. Моника паси не му ли стига че наряза ракетите и самолетите. За тия двамата каторга до живот.
234
0
 
7
 
! Отговори
плевелът и преди 1 година
сополонът. Отврат.
233
0
 
10
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Усещат ли народната любов тия тюф..ци?
232
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Български възход, предивоенна класика.Само един въпрос, какво правеше Уилям в бг по време на управлението на Герб, и защо му построиха златно даскало в София, където го знаят всички уилямсови царисти по света?
231
0
 
3
 
! Отговори
Оф преди 1 година
Това ли е реториката на Яворов? Това е слабо? Въобще Исак Паси е доста слаб интелекъуалец в сравнение с баща си Соломон Паси.Проблемът е в герб, трикольор и "цял народ", 1 партия не може да присвоява държавни символи
230
1
 
8
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Ако има някои ,които да олицетворяват това ,което не трябва да бъдат - МЪЖЕТЕ ,ТОВА СА СОЛОМОН ПАСИ И ПЛЕВНЕЛИЕВ. ПРОДАЖНИ МЕКОТЕЛИ ,БЕЗ ГРАМ ДОСТОЙНСТВО ,ГОТОВИ НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ,ЗА ДА ПРОКЛАМИРАТ ЦЕННОСТИТЕ НА ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ ,НА КОИТО ОТДАВНА СА ПРОДАЛИ ДУШАТА СИ И ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ....
229
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ иска пак да краде.Идват някакви милярди и трябва да се присвоят.Както беше в последните 14 години.Всичко от Европейските пари отиде в хората на ГЕРБ и всички свързани с тях 600 хиляди човека.Има верига мутри с бизнес и тяхни подчинени,които са зависими от тях.Мафиотска мрежа.Ползват дъжавата за да държат зависими хора в клетка.Схемата е с държавните търгове и предприятия.Кристално ясно.
228
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аааааааа ха ха ха ха ха ха хаааахххххх ! Двамата най големи евроатлантикоПронатовскиГлупаци
227
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-неумните нещастливци !
226
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Омразата и злобата нахлуха в българската политика заедно със случайниците от ИТН и ПП, които бяха инсталирани там от Радев с подкрепата на американското посолство и Бжжков черепа. Те получиха задача да изчегъртат ГЕРБ, да унищожат тази партия и да й вземат електората. Но, както видяхме, удариха на камък. Българският народ кода "не", на чуждата намеса и реставрацията на комунизма, която започнаха децата на комунистите от ПП.
225
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези двамата трябва да са в затвора.
224
8
 
6
 
! Отговори
До безсрамие преди 1 година
""""Единият е слуга на НАТО и предател, а другия до него и той предава и България и народа.???? """"Значи и България сме слуга на Нато според теб.А защо предател??? Може би е предал Путиновите терористични ценности???То като ти плащат за проруска пропаганда,поне малко ум трябва да влагаш да не се излагаш толкова с тия клишета,като че ли писаани от чиновници на Митрофанова.
223
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма такива наглеци, някога съществували в Бългаиря, драги сънародници положнието е хвани единия, бий дргуия
222
2
 
35
 
! Отговори
Весо преди 1 година
Тези двамата се подиграха и оскверниха всичко българско и славянско!Днес говорят с думите на Апостола!Не ви ли е срам,жалки маскари!
221
3
 
32
 
! Отговори
безсрамие преди 1 година
Къде си преписвате думите на Левски. Единият е слуга на НАТО и предател, а другия до него и той предава и България и народа. Никой не ви иска, натрапници. Вие сте само един позор.
220
1
 
11
 
! Отговори
Bai Asen преди 1 година
Туба бензин!
219
2
 
20
 
! Отговори
Пропагандата работи преди 1 година
Другарите трят коментари за двамата национални предатели. Трабантения *** и кукловодения синоптик. Тези освен народен съд друго няма какво да очакват.
218
1
 
25
 
! Отговори
Гнусни боклуци ! преди 1 година
Тия на снимката са най-гнусните изчадия ! Паси - ча_футчето и Плевньо - по_мачето !!! Това е материала на мафията - вони отдалеч !
217
1
 
14
 
! Отговори
АВРА преди 1 година
Гнусна работа(нечистоплътна)!
216
1
 
17
 
! Отговори
ПРИКАЗКА преди 1 година
Да ви напомня - Това са двамата Най-Мразени Политици в България .Тук няма нищо случайно - те ще вземат Хонорар по 1 милион лева за Театъра .ДПМИП