Гешев продължава срещите с партиите в парламента

Днес главният прокурор ще разговаря с БСП
1 ное 2022 07:41, Петя Славова
31
Гешев продължава срещите с партиите в парламента
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Главният прокурор Иван Гешев продължава срещите с парламентарно представените партии. Днес в Народното събрание той ще разговаря с БСП. Темата - правната реформа.

Обвинител номер 1 вече се срещна с депутати от ГЕРБ-СДС, "Български възход" и ДПС. От "Продължаваме Промяната" и "Възраждане" все още не са дали отговор на поканата на главния прокурор.

А от "Демократична България" заявиха, че няма да разговарят с Гешев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо Гешев и той легна на промяната? Каква сделка сключиха да не ги закача, защо крият бекдора за реекспорт на руски петрол през родната рафинерия за целия ЕС в който има ембарго и използват временната отсрочка направена за България за свръхпечалби за Лукойл и съответно пари за Руzzиа? Защо медиите удобно пропуснахте вчерашното становище на ЕС, че е абсолютно неприемливо да се прави това и е нарушение на ембаргото умишлено направено от ПП и продължено от прокремълското служебно?
4
6
 
6
 
! Отговори
Зверски Убийства преди 1 година
Ако Главният Прокурор наистина Екзекутира Българи с честоти като през 80-те години(Комунизма) за каква Държава говорим и какъв Европейски Съюз сънуваме та ние сме по зле от Ирански режим!
3
5
 
5
 
! Отговори
ГЕШЕВ УБИВА БУКВАЛНО преди 1 година
Главният прокурор Гешев прикрива Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник и бандата му, убиват по особено мъчителен начин с честоти удрят Нервната Система на човек!
2
6
 
3
 
! Отговори
На ви Гешев преди 1 година
Иван Гешев поръчва убийства срещу неудобни Българи, гонят жертвите в целият Европейски Съюз до смърт удрят Нервната Система на човек, убиват по особено мъчителен начин!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев е от съдебната власт и не трябва да се меси в законодателната власт, която му пише законите, по които да работи